Mitos confusions Cadastre 2014

Lamun ukur misahkeun urang tujuh taun titimangsa nu keur nu eta ieu dianggap yén Cadastral modél 2014 eta bakal kanyataanana dilaksanakeun sanajan urang gaduh ragu badag. Sahanteuna kanggo menit 5 tiasa nyandak hak-hak nyématikan ngeunaan eta ... Abdi janji yén aranjeunna ukur 5 menit 🙂

Lamun urang perhatoskeun usulan anu model kieu ngudag, dina kalimat anu basajan, urang bakal ningali yén kabingungan biasana ngurilingan ngeunaan ngarti modernisasi jeung ngahargaan perda; Sebutkeun yén kusabab peta urang dicét langkung hadé tina anu dicitak ngan kusabab aranjeunna aya dina format digital, jauh henteu percaya yén kami geus ngaléngkah-léngkah anu cukup.

gambaranSababaraha upaya mitis geus diusahakeun, sareng kami henteu mungkirkeun yén nagara resep Méksiko, España, Argentina aranjeunna niatna nunjuk ka manajemén diwengku, janten alam pisan béda; tapi kamajuan pisan saeutik parantos dilakukeun dina panulis sareng panerapan dina kawijakan anu parantos ngatur pamaréntahan kadastén di tingkat exaggeratedly virtual. Diantara sela ieu kami tiasa nyebut:

  • kerangka légal kuno
  • saimbangna antara kawijakan, standar na data
  • Kurangna peraturan standarisasi data spasial
  • kasulitan sertipikasi technicians jeung pamaké dina Pace tina téhnologi jeung pulitik ...
  • Ngawatesan aksés ka konektipitas... santun
  • kamajuan slow ku desentralisasi sarta transparansi

Muhun, kumaha éta geus deukeut ieu Cadastral 2014

1.Status légal pinuh ku wewengkon

Sahenteuna nagara parantos dimodernisasi artikel artikel kode sipil di mana ahli hukum nulis ratus taun ka pengker dina kapangayaan simpangan, atanapi parangkat panyalindungan walungan, barang kanggo pamakéan umum, daérah cipta? Kusabab proposal ieu henteu nyarios ngeunaan gaduh peta, tapi panerapan relevan pikeun mangaruhan antara lapisan topological béda.

2.Taya pemisahan antara peta jeung rékor

¿... anu dimaksudkan ceuk Kami pamit ka jelema sesepuh anu terang duanana pemetaan ngan kusabab maranéhanana éta sieun ArcView?

3.manajemén Cadastral dina otomatis

Hoyong nyandak prosedur anu ka format digital ... henteu ngajawab hal. Ngarobihkeun prosedur pikeun pamaréntahan, ngagantos éntitas pamaréntahan anu sacara politisisasi lampahna… mmm

4.Lahan manual bakal hal jaman baheula

... oke! ronaldiño kami mawa hiji ka lima.

5.swasta tinggi

... jeung Pace of desentralisasi di Amerika Latin ... anu weruh ... sumawona lamun Hugo Chávez nyimpen irung na.

6.recovery ongkos tren

naek, naon biaya anu urang carioskeun? mungkin yén aya anu salah kaprah antara anu mangpaat sarengmultiguna«, Janten salami urang henteu ngabimbing prosés ngalibetkeun lembaga dina manajemén teritorial anu terintegrasi, pamulihan biaya bakal sesah.

Dina jejer ieu, kami nyarankeun anjeun baca artikel ieu dina 2034 Cadastre, dimana sababaraha pertimbangan ngeunaan 2014 Cadastre dijieun.

5 balesan pikeun "Confusions sahiji mitos Cadastre 2014"

  1. Jigana téh cerminan alus, sanajan sababaraha komentar anu bit simplistic I mimitian mikir usaha téhnologis pisan vs usaha ngaganjel dina panerapan, kumaha oge, teu bisa dibantah anu ngamungkinkeun 2014 tanah anu persis nu surveyors eta museurkeun kana kumaha pentingna éta pikeun nangtukeun hiji panerapan terrotorial luyu ngaliwatan kamajuan téhnologis penting ieu.

  2. Didatangan kami sarta kami tukeur informasi ....

    Ieu salah sahiji silih genah tur manfaat tina Guatemala.

  3. Blog sobat professional jeung téhnis Guatemala komune !!!

    Hello Friends!

    Wilujeng sumping ka BLOG tina «Perumahan Strategis Perbandaran», tarékah Perusahaan Konsultasi La Ceiba, didamel pikeun ngamajukeun pangembangan kotamadya Guatemala, gumantung kana penguatan kapasitas lokal, maksimalkeun poténsi wilayah. dina generasi proyék anu nyorong kamekaran ékonomi, pamekaran sosial, sareng perlindungan lingkungan.

    Urang ngaharepkeun blog ieu bakal hiji kasempetan pikeun professional, technicians jeung anggota déwan kota deepen mangpaat tingkat diwengku strategis plantificación, ogé boga forum dimana aranjeunna tiasa tuang patarosan anjeun, mamang na recomendations.

    Urang kedah nunjuk kaluar nu ka tanggal ieu kami geus ditutup hiji siklus publikasi dina tata sarta ngembangkeun rencana guna lahan strategis di tingkat kota, nu puden gampang konsultasi kami BLOG link disebut file, aya anjeun bakal manggihan:

    * Cara pikeun pangwangunan Rencana Strategic Development Munisipalitas (PEDEM), dilebetkeun dina «Rebo 9 Januari 2008» (Entri Kadua);

    * Model kanggo ngajelaskeun rencana Perencanaan Wilayah Perbandaran (POTM), éntri munggaran dilakukeun dina "Kemis 10 Januari Januari 2008" ngabagi kana bagian 16, ngiringan ngetik "Rebo 16 Januari Januari 2008".

    Sajaba babaturan urang tiasa gabung Tumbu BLOG kami:

    Blog konsultan Company presentasi La Ceiba (Ngawengku Kurikulum Vitae Tim La Ceiba):

    * http://empresalaceiba.blogspot.com

    Dobre kotamadya warta blog ngeunaan Guatemala Ayeuna:

    * Http: //noticiasmunicipalesguatemala.blogspot.com

    Blog ngeunaan datang bisa ngundeur salinan tina Code Municipal (UU 12-2002):

    * Http: //condigomunicipalguatemala.blogspot.com

    Blog presenting nu format dasar tur populér dina konsep guna lahan kota kerangka konseptual:

    * Http: //plandeordenamientoterritorial.blogspot.com

    Blog anu nyayogikeun inpormasi anu berkualitas luhur pikeun sémah ngeunaan «Perencanaan Strategik Perbandaran»:

    * Http: //bibliotecamunicipallaceiba.blogspot.com

    Blog basicso presenting konsep manajemen, perencanaan sarta ngembangkeun kota:

    * Http: //fundamentosconceptuales.blogspot.com

    Blog anu ngabentuhkeun «pemetaan palaku utama», nyaéta jalma éntitas internasional atanapi nasional anu ngalaksanakeun tindakan nguatkeun kotamadya:

    * http://mapeodeactoresclaves.blogspot.com

    Simkuring miharep anjeun mikaresep BLOG kami ngarasa bagian tina usaha ieu, ilubiung dina panglawungan urang jeung lolobana urang nyarankeun dina komunitas agung kotamadya di Guatemala.

    Renato Garcia Bohanerges Lechuga

    manajer umum

    Marvin Melgar Ceballos

    Diréktur diwengku of Planning strategis

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.