... dimana anjeun leumpang sobat ...

Aya teu seueur waleran:

Travel.

iinditan Urang milih naon anu kami lakukeun, ampir kabéh, najan kuring mikir yén loba hal henteu langkung pajeulit alatan kurangna waktos. Hal ieu nguntungkeun ningali hasil menarik di kota-kota nya éta ku pakuanana sareng dorongan leutik anu bisa ditaksir dina hal ngokolakeun wewengkon. Hayu urang henteu disebutkeun yen jalma ngora anu mimiti ngukurna pita anu tiasa dianggo saatos subway 11, ayeuna dina dua minggu helm urban sareng stasiun total anu dikotarkeun sareng aranjeunna kenca miharep naon-kieu kieu.

Sedengkeun kuring ngaraos balik ka kuring, abdi bakal ninggalkeun anjeun sareng sababaraha reflections pondok pikeun hotél goréng, jenis anu 3 dina isuk mimiti geus ruined ku AC.

  • Najan naon anu maranehna nyebutkeun, teu ngamangpaatkeun Google Earth Kanggo tujuan katasttrél pantai nyaéta hadé pikeun nga-undé kagunaan.
  • Hiji-hijina hal anu saé Méksiko baris cicing pikeun playoffs dina dasi kanggo Piala Dunya, nyaeta anjeun tiasa maénkeun posisi na sareng Argentina sareng sangsara sami (dinten). Sareng éta bakal janten cocok hébat!
  • Abdi henteu kedah ngarasakeun badanana kusabab éta dipecat teknisi anu kuring kedah tuang waktos ... di nagara anu ti hiji dinten ka salajengna ngarobah présidén.
  • Kahirupan kedah jadi basajan, sapertos abdi, kulkas, Google sareng Netbook kuring. Muhun, henteu mopohokeun Wireless, Acer, kaméra Benk, Blackberry, tablet Awi, Aigo, PHP, WordPress, Ubuntu, Mapserver, gml ... mmm ... sigana henteu langkung basajan.

Sadayana, Méksiko jeung Argéntina bakal salawasna nuju Piala Dunya, nagara-na bakal ngagaduhan dipilih ku Présidén, Google Earth bakal ngahontal kénging présimétrasi sareng téknologi moal nyusahkeun hirupna. Nalika, éta ukur perkara menit, jam atanapi dinten.

Sareng abdi, abdi bakal neruskeun iinditan sareng anu terang lamun hiji dinten abdi salse senang jeung Kulit tina Geofumadas.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.