Diajar AutoCAD kalawan Pidio

gambaran Aya sahenteuna dua cara pembelajaran AutoCAD;

  • kahiji ieu nyokot Tangtu formal, harga kota anjeun sarta jumlah poé anjeun tiasa nyandak
  • kadua nyaeta ningali teknisi a ngalakukeun pagawéan urang kudu ngagambar, jeung kasempetan pikeun eureun, ngulang sarta cobian deui nyalira.

Ieu tangtu AutoCAD dumasar kana timer diarahkeun diajar ngaliwatan video, dina pondok boga tilu kaunggulan:

1. Step by step videogambaran

Lamun murid hayang ngahurungkeun AutoCAD sorangan éta yakin yén masalah pangbadagna henteu ngabogaan gagasan naon mana ngamimitian. Ku kituna tangtu, némbongkeun pesawat sakumaha bakal tungtung tur buka step by step gedong méré murid nu tempoan komprehensif ngeunaan naon nu AutoCAD karya mékanis.

video nu mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun neuleuman AutoCAD, saprak éta bisa dieureunkeun iraha wae, ngulang atawa maju sacara manual upami teu sabar.

2. The 25 paling ilahar dipake Paréntah AutoCAD

Lamun murid nyokot buku tina AutoCAD mungkin gaduh ongkos anjeun $ 45, anjeunna despairs dina moal keur sanggup nerapkeun eta ukur keur ngajelaskeun kaca panganteur 11 anu cukup devoted ngeusian kasabaran.

Sanajan AutoCAD ngabogaan loba Paréntah, tangtu museurkeun kana 25 yén salaku loba pagawean rengse rencana pangwangunan 2D. Paréntah ieu aya di handapeun prinsipna sarua pamakean saprak Vérsi 2.4 1986 AutoCAD, sakumaha pas waktu geus robah tapi Paréntah panganteur pamaké nuluykeun nyadiakeun utiliti anu sarua sakumaha anu kompas jeung diatur kuadrat dina tabel drafting.

Paréntah ieu 25: 11 mun nyieun objék, 13 pikeun ngedit na hiji keur rujukan. Sajaba sababaraha fungsi tambahan sapertos percetakan jeung dimensioanamiento ditémbongkeun. Tungtungna, murid geus diajar ngagunakeun Paréntah panganteur tanpa sanggeus kungsi surah tunggal dedicated ka eta.

3. Hiji proyék konstruksi nyata.

gambaranSanajan tangtu nembongkeun pungsionalitas 25 Paréntah utama ieu, éta aya dina ngembangkeun proyek mana practicality geus dipikawanoh.

proyék nu boga urutan handap:

  • Ngembangkeun hiji gambar anyar
  • Layering
  • nyieun sumbu
  • Paredes
  • Lawang na jandéla
  • Rumah susun na textures
  • parabot
  • dimensioning
  • nyitak

Kumaha acquire manual dina

manual ieu saméméhna sadia di Lulu.com, dimana anjeunna dibayar ku kartu kiridit, kaasup PayPal jeung Lulu éta jawab ngirim ka panto imah anjeun.

Geus ayeuna mah geus digawe sadia on video Youtube, anjeun tiasa ningali éta dina artikel ieu tangtu AutoCAD pikeun beginners.

28 balesan pikeun "Diajar AutoCAD Pidio"

  1. pisan metot sarta penting nyaéta pikeun neuleuman autocad.
    tapi dimana atuh mayar 15.15 dollar.

  2. chebere autocad pikeun ent5ero maranéhanana jeung learning rusuh ok.

  3. halo kota abdi mangrupikeun tinggal arwah anu miy vonito sareng sapertos pesta bulan Juni anu janten kolot pisan kuring ngajak anjeun terang komunitas Estancia De Animas

  4. Hai dulur s ..
    Kuring diondang dulur diajar ngokolakeun AutoCAD nyaeta ngeunaan pentingna hébat,
    Abdi hoyong saha ngalakukeun kuring nu ni'mat méré kuring alamat web mana anjeun bisa manggihan hiji pituduh praktis pikeun neuleuman kumaha carana ngadamel arcgis di Spanyol.
    hatur nuhun wates pikeun nengetan sarta kolaborasi.
    Sukses tur triumphs ...
    super iglan

  5. sakumaha yén video bakal rupa jeung sagalana tapi malah teu tiasa ngundeur program bébas lajeng latihan naon maranéhna mawa video ieu, ditambah Kuring henteu weruh lamun aranjeunna video dina CD atawa VHS, jummmm, abdi peryogi pikeun ngundeur program autocad bébas gaduh eta dipasang dina mesin pikeun ngamimitian practicing nalika kuring anjog ka video, web atawa server anu sahandapeun bébas na saprak naon asalna kaluar téh murni wevadas leungitna, sababaraha jarian na hal sejenna jejejejeje
    pernisko

  6. Kuring vajar program pikeun neuleuman

  7. Exelente egeomates anjeun sarta memang sakapeung terangkeun ka jalma GIS sarta pinuh understands Anjeun kudu haseup eta héjo tara-ticularly lamun anjeun tiasa nyimpen eta ... kuring ngalakukeun hehehhehe.

  8. Abdi hoyong nyandak informasi atawa video Cakram tapi moal cara nu

  9. kaleresan aya program anu aranjeunna nyarankeun lamun tiasa ngawartosan Adriana Beatriz

  10. Dimana abdi kedah ngabolaykeun 15.50 dollar

  11. Lamun hayang nyaho nu nyadiakeun oge nawiskeun Pikeun Peru sah

  12. sabab kuring hayang diajar autocad, tapi teu jadi harga ESTEN,
    Abdi hoyong baca poéna Tempo

  13. nyaeta unggulan apal aut Cencillo CAD téh ukur praktis tur q bener chido

  14. Anjeun dibeuli online, maké kartu kiridit.

    aya mucunghul link pikeun ngalakukeunana.

  15. Dina éta kota of Colombia na mana toko abdi tiasa CD nu?

  16. Abdi hoyong masihan abdi sadaya informasi keur menta tangtu video autocad kaasup harga terminating nuhun

    Ronny Jiménez

  17. pantun I ngajar autocad sahenteuna dasar lamun saha anu museurkeun ieu email abdi perfectoarquitecto3000@hotmail.com Celu kuring mangrupikeun 0424-1738526 ogé sacara ekonomis sareng manual sareng pikeun jam cacah kuring sareng anjeun bakal sadar hatur nuhun kana kursus anu dipasihkeun ku arsiték Internét

  18. Gening bulan pikeun promosikeun hambalan janten ngabantuan ieu seueur mahasiswa

  19. CD ieu sadia dina Lulu, kalawan harga $ 15.50 sarta éta teu mungkin pikeun ngundeur éta, ngan kintun deui

  20. Abdi hoyong diajar tapi teu terang program anu q I leungit lamun kuring bisa mantuan kuring bakal jadi pohara kapaké ti geus hatur nuhun pisan !!

  21. Abdi hoyong diajar tapi teu nyaho nu Nyaan kudu leungit program ieu

  22. EXELENTE Diajar AUTOCAD

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.