kursus 2 diwanohkeun ku OAS Cadastre

Dina wewengkon rojongan béda ngabogaan Program Pamarentah OAS Electronic, ngandung garis Cadastral nu boga tujuan pikeun nyumbang kana strengthening tujuan penting tina OAS; tempo lahan salaku dasar sarta perlu ngahontal cita ngembangkeun nu diwanohkeun ngaliwatan program sejen ti OAS salaku alat a:

  • Nguatkeun aturan hukum na nyumbang kana manajemén efisien jeung transparan pamaréntahan anu ngakibatkeun strengthening karapihan sarta kaamanan
  • Ngumpulkeun démokrasi wawakil
  • Pikeun nyegah kamungkinan sabab kasusah tur mastikeun pakampungan Pacific sengketa
  • Neangan solusi masalah pulitik, yuridis jeung ékonomi
  • Ngamajukeun ékonomi, ngembangkeun sosial sarta ngabasmi tina kamiskinan.

tim cadastreNa jeroeun tawaran nu boga program ieu ditetepkeun pikeun sataun kursus 2013 Cadastral on jejer nu bisa diakses online. Ieu:

kursus metodologi

Kursus anu dimekarkeun via e-learning, aranjeunna dibagi kana modul mingguan.

Unggal minggu modul nu muka kalayan maca jeung kagiatan ngagabung ku pangajar hiji online, nepi ka tutup ku bacaan kontrol tumuwuh.

Éta imperatif yen murid nu ngiring dina sesi online via Classroom Virtual, kaasup obrolan, panglawungan interaktif tur surelek. Ieu modél diajar anu beuki umum na dimana satengah sukses nyaeta disiplin murid ngalebetkeun karya Anjeun dina waktos sareng ngatur waktos Anjeun nyieun paling. Kursus mimitian ku (0 Module) modul keur acquiring kanyaho sarta keterampilan dipikabutuh pikeun manajemén ditangtoskeun tina Virtual Classroom sarta parabot tina informasi jeung komunikasi dina Internet, dituturkeun ku modul eusi masing-masing tur 1 panutupanana sarta evaluasi ahir .

Bubuka keur Manajemén Cadastral

Tangtu ieu lasts 7 minggu, maturan mahasiswa tinjauan dina rupa faktor aub dina prosés manajemén cadastral, sarta kumaha maranéhna nyaritakeun unggal lianna.

Ieu ngawengku jejer di handap:

  • 1 minggu, Perkenalan mun Virtual Classroom: Wilujeng, sosialisasi jeung ngamangpaatkeun parabot
  • Minggu 2, 1 Module: Aspék Téknis of Cadastre
  • Minggu Module 3, 2: Development Cadastral Project
  • Minggu Module 4, 3: Cadastre multiguna
  • Minggu 5, 4 Module: Land pendaptaran
  • 6 minggu, Pamaduan na Resolusi Final Gawé
  • 7 minggu, Evaluasi, sarta nutup Final Kursus Gawé

Mangpaat Téhnologi GIS di Cadastre

Ogé langgeng 7 minggu, dina tangtu ieu pamilon anu ditawarkeun dina parabot pikeun tiap nurutkeun abilities jeung kaayaan maranéhanana, bisa nerapkeun sistem aplikasi proyék
Geographic Émbaran -SIG, on Cadastre.

Topik dina tangtu ieu téh:

  • 1 minggu, Perkenalan mun Virtual Classroom: Wilujeng, sosialisasi jeung ngamangpaatkeun parabot
  • Minggu 2, 1 Module: Konsép GIS
  • Minggu 3, 2 Module: Analisis GIS paling ilahar dipake
  • Minggu 4, 3 Module: GIS dumasar Software Free
  • Minggu Module 5, 4: Cadastral Data Modél
  • 6 minggu, Pamaduan na Resolusi Final Gawé
  • 7 minggu, Evaluasi, sarta nutup Final Kursus Gawé

Inpo leuwih na kumaha hibah karya bisa kapanggih dina kaca ieu:

kursus séjén OAS

Tangtu, ieu ukur dua kursus dina portopolio cukup lega ditawarkeun ku Program Pamarentah Electronic, sakumaha di handap ieu:

1. Bubuka keur nyusun Strategi Pamaréntahan Electronic

2. Jurnalisme sarta Palaksanaan Strategi e-Pamaréntah

3. Introdução à Formulação of Strategi Pamaréntahan Electronic

4. Aspék pangaturan Pamaréntahan Electronic

5. Interoperability sarta Inter Prosecutions Public

6. Proyék Manajemén E-Pamaréntah

7. Manajemén Ngayakeun umum

8. Bubuka keur Manajemén Cadastral

9. Mangpaat Téhnologi GIS di Cadastre

10. Modérnisasi Manajemén Cadastral

11. strategi Municipal Manajemén Pariwisata integral

12. strategi éféktif Komunikasi institusional

13. Manajemén jeung kualitas certifications saing Alat keur Administrasi Umum

14. Nyusun Strategi pikeun Partisipasi Panwaslu

15. Strategi pikeun desentralisasi na Partisipasi Warga

16. Mékanisme jeung Strategi pikeun promosi Transparansi jeung Integritas

17. Kamanusaan sarta Studi budak strategi Awal

18. Pamingpin pulitik Young di Karibia *

19. Perdagangan sarta Lingkungan di Amérika *

20. e-Kongrés jeung modérnisasi Lembaga législatif

rinci deui

2 balesan pikeun "kursus 2 Cadastre diwanohkeun ku OAS"

  1. pisan museurkeun sagalana ngeunaan téknologi GIS

  2. Nu kursus sapertos na sapertos geus ngarugikeun, saliwatan sobat g! Anjeun terang lamun aya tutorial video kana dipakéna Station Sokkia, sarta kuring miharep anjeun tiasa ngawartosan sababaraha. Wasalam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.