jasa OGC pos ti GvSIG

saméméhna kami ningal sakumaha tina Manifold ieu mungkin nyebarkeun jasa web, ti platform desktop; ogé ku nyieun ieu kami nempo yén aya hiji pilihan nyadiakeun hiji halaman panganteur pikeun standar WFS na WMS.

gambaranAyeuna eta geus ngumumkeun yén kiwari extension sadia pikeun gvSIG 1.1.x ieu publikasi, anu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyebarkeun data geospatial na metadata ngaliwatan jasa web standar OGC, ti panganteur ngeunaan gvSIG tanpa lakukeun sangkan langsung dina pakait software server.

Ku kituna, tanpa pangaweruh husus tina aplikasi ieu, pamaké gvSIG bakal tiasa nyebarkeun on Internet, jeung kesederhanaan ekstrim, pemetaan na generating metadata.
Vérsi munggaran Hal ieu ngamungkinkeun keur nyebarkeun informasi geospatial husus dina server handap tur ngaliwatan jasa handap:

  • MapServer WMS, WCS na WFS.
  • Geoserver: WFS.

Ieu aya dina bagian ekstensi ti ramatloka gvSIG (http://www.gvsig.gva.es/index.php?id=2010&L=0).

Pangwangunan extension kieu geus maju ngaliwatan kolaborasi tina Kota of Munich (Jerman), da eta dua lembaga numbu langsung ka GvSIG (Departemen infrasturktur sarta Angkutan Generalitat e IVER)

Masang extension ieu anjeun kudu gaduh versi 1.1.x of gvSIG dipasang bener.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.