jasa OGC pos ti GvSIG

saméméhna kami ningal sapertos ti Manifold, mungkin pikeun nyebarkeun jasa wéb, tina platform desktop; ogé nalika nyiptakeun ieu kami ningali yén aya pilihan pikeun ngagaduhan halaman antarmuka pikeun standar WFS sareng WMS.

gambaranAyeuna parantos diumumkeun yén penyambungan publikasi pikeun gvSIG 1.1.x ayeuna sayogi, anu ngamungkinkeun para pangguna nyebarkeun inpormasi geospatial sareng metadata ngalangkungan jasa standar standar OGC, tina antarmuka gvSIG sorangan sareng tanpa kedah ngalakukeun langsung dina pakait parangkat lunak server.

Ku cara kieu, tanpa kanyaho khusus ngeunaan aplikasi-aplikasi ieu, pangguna gvSIG bakal tiasa nyebarkeun dina internet, ku kesederhanaan ekstrim, kartografi sareng metadata anu dibangkitkeun.
Vérsi mimiti ieu sacara khusus ngamungkinkeun inpormasi geospatial dikaluarkeun dina server ieu sareng ngalayanan jasa ieu:

  • MapServer WMS, WCS na WFS.
  • Geoserver: WFS.

Ieu sayogi dina bagian ekstensi tina situs web gvSIG (http://www.gvsig.gva.es/index.php?id=2010&L=0).

Konstruksi ekstensi ieu parantos dikembangkeun berkat kolaborasi ti Déwan Kota Munich (Jerman), sajaba ti dua lembaga anu langsung dikaitkeun sareng GvSIG (Departemen Serangan Infrastruktur sareng Angkutan Generalitat sareng IVER)

Pikeun masang panjangan ieu parantos leres dipasang versi 1.1.x tina gvSIG.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.