Tangtu Mapper global sarta 3 nawaran leuwih Civile

Civile nyaéta parusahaan nu nawarkeun rupa-rupa layanan konsultan jeung latihan di partnership kalayan organisasi industri lianna dina isu kayaning ngembangkeun proyék rékayasa, tata guna lahan jeung lingkungan. Di dieu kami nangtung sahenteuna 4 kursus rék ngamimitian, sagala bisa dilaksanakeun dina Seville:

modél aliranModél aliran, MODFLOW

  • Ieu model simulasi Tangtu di aliran média porous jenuh.
  • Tanggal: 13, 14 15 na 2013 Pébruari.
  • Guru: Enrique Oromendía of Fuenta, Ngatur Diréktur Miliarium.com na Facile Princeps, SL (Negeri Sipil Insinyur, Saluran jeung palabuhan - Diploma di Hidrogéologi).

paluSurge ngaliwatan program ALLIEVI

  • pakét software anu Tujuan dasar nyaéta pikeun simulate aliran transient dina sistem tekanan hidrolik.
  • Tanggal: 11 12 na 2013 April.
  • Guru: Jorge García-Serra García (Industrial Insinyur - Professor Téknik hidrolik di UPV) .Vicent B. Espert Alemany (Industrial Insinyur - Professor Téknik hidrolik di UPV).

moro CurzoRencana moro jeung manajemén Infobox rencana Kehutanan Infobox

  • Pikeun pamakéan moro, aya kedah janten Téknis Plan de Caza. ngokolakeun leuweung anu perencanaan lampah bisa undertaken on pasir pikeun hiji istilah variabel pikeun ngahontal tujuan sorangan sarta minuhan tungtutan masarakat.
  • Tanggal: 4 5 na Maret. 2013.
  • Guru: Álvaro Trujillo Sapuluh (Kehutanan Téknik - kabinét teknis Andalusian Buru Federation). Andrea Romawi Sánchez (Leuweung Insinyur - diri profésional sarta urut palatih of inventory tur Manajemén Unit sahiji Badan keur Lingkungan sarta akun Cai.

MAPPER global

  • Mapper global nyaéta aplikasi kuat ngagabungkeun rupa-pinuh data spasial processing hardware jeung aksés ka rupa unprecedented sahiji format data.
    Dimekarkeun pikeun duanana professional GIS jeung beginners, software serbaguna ieu ogé cocog salaku manajemén data alat GIS mandiri, atanapi salaku pelengkap ka GIS aya.
  • Organisasi: Civile-Ceapro
  • Global-mapperguru tangtu:
    Valencia Javier Pramanik de Antoñana
    • Insinyur di Geodesy na Biologi Kelautan sarta Akuatik
    • Insinyur Téknis di Topografi
    • Anggota nu Grup ngagawekeun tina infrasturktur Data Ruang of Spanyol (IDEE).
    • Anggota nu Spanyol Association of Insinyur di Geodesy na Biologi Kelautan sarta Akuatik
    • Anggota nu College of Téknis Insinyur di Topografi
  • Kualifikasi: Akte Diploma ti parantosan tangtu, keur indispensable pikeun ménta sertipikat sapertos ieu, mantuan 75% tina sesi kontak tur nedunan kabéh wali karya diangkat ku sarat anu sarua.
  • poé kahadiran: 14 15 jeung Maret di isuk jeung sore ku total tina jam 16 (8 unggal dinten). jam:
    tina 09: 30 11 ka: 30 - Reureuh - ti 12: 00 14 ka: 30 - Reureuh - ti 16: 00 19 ka: 30
  • Jarak Learning: Jumlahna aya jam 48 disebarkeun saperti kieu: Maret 16, 18 23 mun 1 nepi ka Maret na April 5
    (Dina jarak mahasiswa learning bakal gratis pikeun ngatur karya maranéhanana sarta pakait jadwal guru bakal sadia pikeun ngajawab sagala sual anu timbul)
  • Kapasitas: Copélna 12 - 25 mahasiswa maksimum.
  • harga:
    - 420 euro SPP Biasa
    - euro 370 Special Harga Colegiados
    - euro 320 Universitas Harga Special na pangangguran
    (Kaasup dokuméntasi bahan sarta pamakéan komputer)
    Tangtu Bonificable ngaliwatan tripartite Yayasan
    (Diskon teu dilarapkeun ka kursus disubsidi)
  • Inpo leuwih na pendaptaran:
    web: www.civil-e.com
    surat: formacion@civil-e.com
  • (Pendaftaran dugi 7 2013 Maret)
  • kontak:
    Pablo Antonio Romero Gandullo - Contact Telepon: 652954657.
    Forester na Insinyur Sipil, Saluran jeung palabuhan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.