7 bébas kursus online interaktif

Kalayan pelesir pisan kami ngumumkeun kursus-kursus anyar tina Lincoln Institute of Policy Land nu ayeuna kakara dibuka kasempetan anyar 7, sadaya dina jarak, online sareng gratis. Allta kabéh ngamimitian 1 dina bulan Séptember sareng salse 19 dina Oktober Oktober 2008, ku kituna maranehna intensif. Deadline pikeun nerapkeun bakal nutup 19 Agustus Agustus 2008.

1. Aplikasi tina Multifunctional Cadastre dina Nangtukeun Kawijakan Tanah Urban

gambaran Tujuan tangtu ieu pikeun ngamajukeun ujian kritis sahiji sistem cadastral anu nandakeun dina yurisdiksi Amérika Latin béda sareng, ti ditu, ngembangkeun alternatif metodologis anu tujuanana pikeun nyusun usulan anu ngaharepkeun perobahan-perobahan nu diperlukeun kanggo konsolidasi sistem informasi. mangpaat pikeun palaksanaan kawijakan diwengku anu ngamajukeun pangwangunan urban.

2. Sistem Informationmbaran Kecap Dilarunkeun ka Studi Urban

kapur Tujuanana pikeun nyebarkeun GIS sareng ngembangkeun karya anu dimaksudkeun pikeun ngembangkeun peta tematik sareng databés berguna kanggo palaksanaan kawijakan diwengku anyar anu ngamajukeun pangwangunan urban.

3. Pajak Harta Real estate sareng Pangajen Harta

gambaran Tujuanna nyaéta pikeun ngamajukeun pamariksaan ngeunaan prinsip hukum, politik jeung ekonomi anu pituduh perpajakan real estate, sareng ogé pungsi pajak milik salaku alat pangwangunan salaku pakotaan jeung épék mangpaatna anu sanés. Seekta badé dicirikeun supados ngaidentipikasi cara nungkulan faktor penting pentingna tina kateusaruaan dina sistem anu aya, ngaliwatan idéntifikasi alternatif pikeun operasi cadastre real estate jeung strategi pikeun ngahontal efisiensi anu leuwih gedé dina kumpulan pajak. Perhatosan khusus diberekeun mancén masalah nu aya hargana.

4. Aksés sareng Ngokolakeun Lahan Urban pikeun Miskin di Amérika Latin

gambaran Tujuanna tangtu pikeun ngamajukeun analisa kritis kaayaan sareng mékanisme aksés ka darat urban ku duanana miskin jeung miskin, sareng konsekuensi na dina lingkungan ekonomi, sosial jeung urban. Rupa-rupa pangalaman dina manajemen darat perkotaan di wilayah anu diantarana sadunya anu dipariksa, sareng aya sababaraha anu mimiti muncul di Amérika Latin.

5. Pembiayaan di Dayeuh Lokasi Amérika Latin sareng Urban Land

gambaran Tangtu ieu nyorong ujian kritis kana sagala rupa anu perkawer ngeunaan pembiayaan kota di lahan kota. Rupa-rupa alat-alat tindakan langsung, pangaturan sareng fiskal, khususna pajeg harta, dianalisis, anu ngeprakkeun kauntungan modal pikeun ngabiayaan barang-barang kota sareng layanan ti séktor lega, diantarana nedunan daya kirang. Jumlah pastina ngawengku pangalaman ti sagala rupa penjuru dunya; kumaha oge, eta nempatkeun tekenan husus sarta latihan di konteks Amérika Latin.

6. Land Pasar Urban di Amérika Latin

gambaran Tangtu ieu nyorong ujian kritis tina structuring, fungsi jeung pangaturan pasar tanah sareng cerminan maranéhanana dina masalah ekonomi, sosial jeung urban. Dianalisis sagala rupa kawijakan sareng amalan, anu dibahas motivasi sareng konsékuansi tina pangalaman ti daérah anu sadunya anu ngiringan, sareng pamadegan anu muncul dina Amérika Latin.

7. Dimensi légal tina Kawijakan Tanah

gambaran Tangtu ieu boga tujuan pikeun nampilkeun kerangka hukum sareng légal béda, sareng prinsip tata kota sareng instrumen anu tiasa dianggo dina ngokolakeun kota nganggo kategori khusus Hukum Urban atanapi strategi dumasar kana prinsip hukum hukum.

Pikeun pamundut sareng inpormasi lengkep, mangga ngahubungan:

Miguel Aguila (laconline@lincolninst.edu) jeung Rosario Casanova (rosario.casanova@gmail.com)

2 Balesan pikeun "kursus interaktif online gratis 7"

  1. Urang biasana nyerat tulisan nalika aya kursus anyar. Upami anjeun ngaharepkeun sadar, langganan daptar koros kami dina tautan anu dipidangkeun dina panel kénca sareng anjeun bakal nampa inpormasi dina email anjeun. Pilihan séjén nyaéta upami anjeun nganggo Facebook atanapi Twitter, anjeun tiasa ngalanggan nampi béwara anu aya.

  2. Abdi hoyong anjeun tiasa ngawartosan iraha éta bakal aya kursus-kursus anu kieu. hatur nuhun pisan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.