Travel, Nyiapkeun video

video cadastre 2 Kuring geus ngaraos ampir saminggu, dina pagawéan lawanna kalayan prosés-sistematisisasi anu diwangun dina syuting vidéo anu kedah ngahesekeun hakekat tina prosés metodologis terapan.

Shooting Ieu hiji dunya menarik, kaulinan cahaya, rekreasi skenario kaliwat, candak kajadian anu masih hirup, penanganan wawancara, abstraksi, disebatkeun, pondokna ... dunya anu sanés. Tiredta capé, jadwal anu janten janten ketang pisan sangkan ngajentrekeun eami marios surat peuting dina monitor ngawujud tina inci 15. Pikeun sono yén kuring putra kalima taun berharga kana ujian math na tanpa panyiksaan tedious ti abdi peuting tadi ... kali ku mobil, kareta, ku beus, ka balik dina jangka waktu pikeun nyandak hiber kuring isuk-isuk saterusna ka Charlotte ... !!

Eusi ...

Kedah aya cara sababaraha cara pikeun ngiringan prosés sapertos ieu, khususna proyék ieu ngalegaan ka kota 27, dijieun dina premis anu nerapkeun cadastre salaku alat pamekaran multiguna di Kotamadya tina kaayaan teu sarua, éta bisa dosed pikeun nyoko bertahap sahiji deukeut: fiskal, légal, guna lahan sareng sosial ékonomi.

Téhnik newak sareng eusi inpormasi tiasa waé, tapi samentara éta henteu aya aplikasi tina informasi dina pangaturan kontéks éta, bakal ngan ukur hiji inventory, leuwih hade bakal balik lengkah-léngkah, kanggo éséntasi sareng kematangan hadé. Oge non-parantosan indikator pamakean, netepkeun hiji pitunjuk pikeun henteu mendakan panggung anu munisipalitas di mana waé henteu sasuai. Prosés metodologis ieu netepkeun opat tahap anu badé gaduh dokumenter:

  • Pamulihan Panggung. Nangtukeun kamajuan hiji munisipalitas, alat-alat minimum sareng harti pendekatan. Normalisasi data tina proses anu saencana, sosialisasi tina paténan sareng kaputusan politik anu diperlukeun kanggo fokus fiskal.
  • Pemberontakan masif Téknisan survey cadastral urban-désa liwat sumberdaya satempat satempat, palaksanaan téknologi dina ngokolakeun data spasial, nyiapkeun studi pikeun pangajen masif sareng, dina minimum, mastikeun yén kader bakal ngahontal utiliti dina fokus fiskal.
  • Adequacy proses administrasi. Studi nilai nilai, palawija permanén, wates administrasi; pikeun ngalengkepan fokus fiskal sareng nyandak léngkah munggaran pendekatan légal. Di dieu, ogé meryogikeun adaptasi prosedur internal anu tiasa ngawates aplikasi tina kawijakan dina ngokolakeun wilayahna.
  • Prosés kelestarian. Runtuyan usaha sareng proyék régional anu gaduh campur dina daérah cadastral pikeun kontinyu prosésna, sistematisisasi sareng kreasi markas régional di tingkat Pasamakmuran anu paréntah réplika model, pangrojong anu aya dina dina ngalayanan jasa, nyokot kauntungan tina sumberdaya nu bentuk manusa Dina ieu tahap ogé sareng wewengkon anu matak ngadeukeutan awal, ngamajukeun ngartikeun kawijakan-territorial pikeun nerapkeun pendekatan guna lahan jeung nyiptakeun basa kanggo inpormasi sareng proses janten input pikeun pangwangunan ékonomi lokal (pendekatan sosio-ekonomi).

multifinality of cadastre nu

Rahayat ...

Ista kaduhung na kandel pikeun motong langkung ti jam 11 tina rékaman ka némbak menit 20; Satisfta kabutuhan kanggo terang yén usaha-téknén abdi di lapang parantos damang, langkung seueur sareng pangantunan kayéninan (anu jujur ​​tacan hébat) atanapi kaayaan nyeorékeun humor (anu ogé parantos nyusahkeun).

Satengah cimata wani ngabayangkeun sawaktos ngupingkeun alami nuhun, walikota, padumuk, sareng golongan barudak anu ampir tina nganggur janten generasi anu ngagantikeun buuk kulawu. Sareng maranehna parantos nyugemakeun pikeun ngagem tuang tortillas anu nembé dirobah, sareng chicharrón ngariuhkeun kokotor "live". Sanaos di tahap ieu proyék manéhna gaduh leuwih ti hiji taun ninggalkeun ... Kuring nyaho yén sababaraha anjeun bakal nempo éta dina ieu salila sababaraha taun, sabab boga potensi pikeun nyieun karir di subjék ieu; ka batur ... kuring bakal sono aranjeunna.

Sok isukan ... deui ngarambat deui, perobahan. Pos salajengna bakal ti jadi diideuan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.