BitCAD, AutoCAD langkung mirah

gambaran BitCAD mangrupakeun salah sahiji loba toko alternatif tina prakarsa IntelliCAD nu nawiskeun alat CAD kayaning karya AutoCAD tapi dina hiji béaya rendah.

IntelliCAD Ieu anggota diwangunna tina Buka Desain Alliance, dijieun pikeun ngamajukeun rarancang komputer lingkungan-dibantuan hadé anu dampak ieu forcing AutoDesk AutoCAD Lite pikeun ngjalankeun guna ngalomba en harga. Pausahaan pakait sareng IntelliCAD mayar fee pikeun aksés ka ngembangkeun perpustakaan sarta bisa ngajual produk nu ngahasilkeun, ti ieu aya rentang hiji Bricscad milih antara aranjeunna, CADopia, BitCAD, Cadian, progeCAD, MicroSurvey CAD na IntelliDesk.

BitCAD Ayeuna, Brics, pamekar ti BitCAD Hal ieu ngalaksanakeun strategi marketing pisan kreatif. Simkuring yakin yén di nagara Hispanik dimana loba lembaga nyempad biaya tinggi tina software komérsial kudu diwanohkeun solusi sapertos nu buka ku 315 euro tapi kalawan ampir kabéh fitur of AutoCAD.

Hayu urang sahenteuna tilu ciri:

lingkungan ramah-pamaké

Ampir kabéh solusi outputs IntelliCAD nanganan lingkungan sarua kerja, garis paréntah, blok perpustakaan, fon SHX, Kabiasaan AutoLISP komo format DWG pituin dianggo kalayan gaya AutoCAD. Ieu hébat hal ieu ngamungkinkeun kurva learning leuwih akrab jeung pamaké software CAD populér di sakuliah dunya curtailment.

BitCAD

Ieu langkung mirah na leuwih hade tinimbang AutoCAD Lite

Pikeun munisipalitas, atawa bisnis leutik atawa latihan, tinimbang ngagunakeun lisénsi bajakan nyaeta solusi hadé sakumaha BitCAD eta bakal mere Anjeun pungsionalitas nu peryogi di hiji béaya rendah ... malah keur pamaké anu hirupna walk pilari tempat Bébas AutoCAD handap.

Diantara kaunggulan pangalusna leuwih AutoCAD Lite nyaeta kamungkinan lisensi ngambang, lingkungan 3D, cocog sareng sadaya versi dwg ti 2.5, kamungkinan format ngembang, ngarojong AutoLisp, blok sawangan ActiveX kalawan editor terpadu, diantarana.

Rojongan tur kelestarian

Sanajan aya parabot CAD pikeun pamakéan bébas, kaunggulan BitCAD éta hiji parusahaan nu tanggung jawab kelestarian na. Ku kituna sajaba ti lisénsi nu ogé bisa meuli jasa rojongan di Spanyol.

Tur upami batur téh leuwih museurkeun BitCAD, didieu anu patarosan pangseringna nanya:

  • 1. Dupi abdi tiasa make touchpads kalawan BitCAD IntelliCAD V6?
  • 2. Dupi abdi tiasa ngalebetkeun logos atawa gambar di format sapertos BMP, JPG, jsb?
  • 3. Dupi abdi tiasa make blok atribut di BitCAD IntelliCAD V6?
  • 4. Bade rohangan model lingkungan jeung spasi kertas anu sarua AutoCAD®?
  • 5. Kasaluyuan ku purwa jeung payil konpigurasi
  • 6. Kuring gawe loba taun kalawan pangaturan PGP kuring sorangan.
  • 7. Dupi abdi tiasa ngahasilkeun file PLT?
  • 8. Dupi abdi tiasa make ménu custom kuring sorangan?
  • 9. Tiasa program AutoLISP?
  • 10. Mun BitCAD V6 IntelliCAD téh jadi kuat, naha teu eta ngarugikeun 10 kali kirang ti AutoCAD®?
  • 11. Nyaeta BitCAD V6 IntelliCAD jalan kalawan printer Plotters ogé?
  • 12. Urang sakola a, sugan we kudu ngajarkeun CAD mahasiswa urang?
  • 13. Dupi abdi tiasa ngarobah layar IntelliCAD V6 BitCAD dianggo?
  • 14. Kasaluyuan jeung standar pasar
  • 15. solusi sampurna pikeun usaha.
  • 16. Setélan minimum jeung dianjurkeun.
  • 17. Bakal aya jadi masalah nalika digawé di hiji lingkungan digabungkeun jeung jaringan BitCAD na AutoCAD?
  • 18. Sarua jeung AutoCAD® lt BitCAD IntelliCAD V6?
  • 19. Aya gaya dimension ngandung gambar hiji, teken ngaropéa nu BitCAD?
  • 20. Nyaeta BitCAD V6 IntelliCAD kompatibel jeung gambar kuring ayeuna dilakukeun dina AutoCAD®?
  • 21. Kuring teu hayang runtah waktu jeung duit nyobian pikeun neuleuman hiji CAD software anyar

3 balesan pikeun "BitCAD, AutoCAD langkung mirah"

  1. Kuring hayang I bisa meunang program ieu haratis. BitCAD 6.4 nganggo dinten tapi boga sababaraha bug, tapi mangrupa program unggulan. Kituna Abdi hoyong meunang gratis ... BitCAD 7 aya cara naon baé pikeun meunangkeun eta?

  2. pangalaman abdi sareng BitCAD téh dahsyat. Kuring mimiti ngadistribusikaeun na kapaksa balik duit jeung bieu pulih satengahna Bricsnet. Kuring dieureunkeun distribution kusabab sababaraha masalah basajan pisan nu pernah direngsekeun kalayan tim kuat:
    1. pisan slow zum
    2. Henteu mampuh pikeun ngabasmi leuwih file referenced
    3. Ngarobah fon nalika importing AutoCAD
    4. Ieu trababa unggal moment kalawan file lightweight
    5. Departemen teknis éta bisa ngajawab masalah salah sahiji klien kuring jeung luhur.
    Jeung gagal jadi ampir 50, paling jadi dasar salaku zum slow mana éta inoperable sarta program éta didaptarkeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.