4 Tips for keur ayaan on Twitter - Geospatial Top40 2015 September

Twitter nya di dieu pikeun cicing, hususna ngaronjatkeun reliance on Internet ku pamaké dina pamakéan sapopoé. Hal ieu diperkirakeun yén 2020 80% tina pamaké nyambung ke Internet tina alat nu bagerak.

Perkara teu widang anjeun, lamun anjeun saurang panalungtik, konsultan, spiker, pengusaha atawa bebas, someday anjeun gé kaduhung teu sanggeus dimimitian kalawan Twitter productively. Ulah heran yén dina wawancara proyek Anjeun salajengna boss a ngabejaan Anjeun:

Dina parusahaan ieu anggap we nilai pangaruh karyawan urang. Bisa anjeun kersa ngawartosan sabaraha pengikut anjeun gaduh akun anjeun dina Twitter?

tips ieu tiasa mangpaat, naha anjeun geus make atawa anjeun exercising lalawanan.

1. Ulah malire Twitter.

Kabéh pausahaan make Twitter -anjeun ngartos atanapi henteu trámite- jeung sanajan hiji poé mutate kana hal sejenna, sahenteuna salami sarana pangaruh, teu malire eta.

Éta salawasna penting pikeun ngagunakeun hartosna ngukur pangaruh. Twitter boga sistem na retweet ukur sorangan sarta Paporit, tapi nu mana kana jurang, supaya cara praktis nyaeta keur ngagunakeun shortener nu ngidinan Anjeun pikeun ngukur pangaruh jeung neuleuman naon isu on nu ngahasilkeun lalulintas, sakumaha Karmacracy.

Preferably, anjeun make hiji aplikasi pikeun Twitter. Paporit kuring nu Flipboard ti mobile na desktop Twitdeck tina. Jeung mimiti bisa nuturkeun loba hal di sagigireun Twitter, kalawan kadua anjeun bisa nuturkeun téma husus.

2. Pamakéan nandakeun siasat pikeun ditempo.

Twitter pisan béda ti jaringan sosial lianna. LinkedIn nyaéta nyieun jaringan berharga professional, Facebook tetep di kabaran ku urang, anu ayeuna pindah ka Watsapp-. Twitter nya janten sadar naon anu lumangsung, ku kituna, nyaho yén pesen téh sagampil máximo10 menit tina kahirupan pikeun pamaké masih akun dina subjék anu sarua. Ku kituna, nyangka leuwih nuturkeun anjeun, anjeun kudu nyangka yén jalma anu ngalakukeunana sahenteuna maca. Keur kitu, mangka dianjurkeun:

  • Pamakéan nandakeun gambar dina publikasi ngakibatkeun dampak gede. Teu nyiksa kalawan gambar animasi.
  • Mun anjeun medarkeun ukur sababaraha kali per poe, maké jadwal konci. 7 3 antara AM na jam PM Amerika, antara 1 9 PM na PM di Éropa Kulon.
  • Ulah bersaing, tapi mangrupakeun bagian tina ekosistem teh. Duanana rekening badag kudu leutik tur leutik kudu diajar ti hébat.
  • Retuitear mangrupakeun tanda geus impressed, sahingga favorit téh cordiality, ngajawab tweet hiji sah ngan di eventualities sarta ngirim pesen langsung ciri gunana Twitter.
  • Pernah nempatkeun hiji pesen otomatis ka jalma anu nuturkeun anjeun, éta mangrupa runtah waktu jeung kurangna kreativitas.
  • Coba janten siap, kusabab urang teu nuturkeun rekening individual, tapi masih béréndélan sorangan geus dijieun atawa di luar patut.
  • Ulah ngantep akun Anjeun tanpa gambar, nu ngajadikeun hiji gambaran ngeunaan hoream.
  • Henteu ngan nyebarkeun eusi Anjeun sorangan. Loba kandungan asing bisa retweeted, tapi ogé nyebarkeun deui, ku gambar hadé, wadah hadé tur lamun mungkin, kiridit anu ceuk eta sateuacan. Tweeting ngabogaan 80% anyar tancep.
  • Ulah make leuwih ti karakter 100 na 17% bakal boga dampak gede.
  • Paké hashtags patali topik anjeun ukur ngaronjatkeun wengkuan di 100%. Ulah make leuwih ti dua hashtag lamun teu hayang leungit hiji 17% dampak.

3. Ulah make taktik hate anjeun.

  • Mun anjeun teu kudu tweet, hadé henteu eta. Ulah dileungitkeun tiasa ngadamel anjeun leungit pengikut.
  • Lamun kudu tweet, tapi boga kirang waktos atanapi nu nuju iinditan, teras pilih item berharga nu nempo aya, sarta némbongkeun sahenteuna dua per poé. Anjeun tiasa avail diri tina TweetDeckSalawasna ngagunakeun hiji gambar na kali 9 1 AM jeung PM AND Amérika.
  • Ulah make taktik ngabahayakeun pikeun manggihan pengikut. Maranéhanana kahontal jadi mayar bakal ngajadikeun anjeun leungit pangaruh maranéhanana kahontal ngagunakeun wiles nuturkeun / unfollow tiasa nyandak anjeun hukuman. Cara pangalusna pikeun manggihan pengikut anu tweeting bahan kualitas tur handap rekening dipikaresep.

4. Nangtukeun dimana anjeun dibandingkeun batur.

Bari ieu teu kompetisi, nya eta berharga uninga kumaha tumuwuh sorangan. pertumbuhan 11% dina genep bulan mangrupa tanda tina kaséhatan pikeun rekening handap pengikut 10,000. Tumuwuh luhur 20% dina genep bulan mangrupa tanda seja pakasaban agung pilari pengikut komprehensif sarta nyebarkeun bahan kualitas.

The grafik di handap pakait jeung daftar Top40 Geospatial, diropéa nepi ka Séptémber 2015. Kami geus dituturkeun qur'an dilakukeun dina publikasi kami saméméhna; dina daptar, urang gaduh rekening dipisahkeun Inggris asal 21, 25 tina asal Ibero-Amérika. Simkuring geus turun rekening teuing teu aktif, kami geus ditambahkeun sababaraha anyar saimbang, utamana dina basa Inggris kana tingkat salaku titik awal dina 160,000 pengikut ku samping; Urang ogé geus ditinggalkeun kira genep antosan (Dina total aya kiwari 46).

Diantara rekening anyar, unggul qgis y gvSIG urang gaduh Anjeun mutuskeun pikeun nuliskeun éta dina jumlah pentingna jeung téma urang. Simkuring geus ditempatkeun di pusat gigireun Esri_Spain, keur hiji-hijina tilu rekening patali software.

Nonjol diantawis terpadu TailQ1 up rekening anyar: geoawesomeness, geoworldmedia, maps_me, colegeografos.

Handap kami geus terpadu underdarkGIS, gis Geografi, geoblogger, mondegeospatial, geone_ws na geoinquiets.

Infografia Top40 Geospatial 2015

teu rekening Sep-15 CREC. ngawangun-up na sorangan buntut basa
1 @geospatialnews 26,928 4% 17% 17% puncak Inggris
2 @gisuser 20,704 3% 29% 13% Inggris
3 @gisday 13,874 11% 38% 9% Inggris
4 @geoawesomeness 13,405 2% 46% 8% Inggris
5 @qgis 12,066 54% 7% transisi Inggris
6 @geoworldmedia 10,848 2% 60% 7% Inggris
7 @directionsmag 9,577 5% 66% 6% buntut Q1 Inggris
8 @MAPS_ME 7,397 71% 5% buntut Q2 Inggris
9 @egeomate 6,422 130% 75% 4% buntut Q2 Inggris
10 @URISA 5,723 3% 78% 4% Inggris
11 @Geoinformatics1 5,578 5% 82% 3% buntut Q3 Inggris
12 @GisGeography 5,317 85% 3% Inggris
13 @underdarkGIS 4,166 2% 88% 3% Inggris
14 @pcigeomatics 4,118 4% 90% 3% Inggris
15 @gim_intl 3,738 12% 93% 2% buntut Q4 Inggris
16 @Cadalyst_Mag 3,021 2% 95% 2% Inggris
17 @NewOnGISCafe 2,722 8% 96% 2% Inggris
18 @POBMag 2,460 5% 98% 2% Inggris
19 @GeoNe_ws 2,089 99% 1% Inggris
20 @MondeGeospatial 794 100% 0% Inggris
21 @geoblogger 793 100% 0% Inggris
Inggris: 161,740
1 @CivilGeeks 22,489 14% 14% top 1 Español
2 @ingenieriared 18,400 4% 25% 11% Español
3 Anjeun @geofumadas 17,221 55% 36% 11% Español
4 @blogingenieria 16,650 3% 46% 10% Español
5 @MundoGEO 14,795 2% 55% 9% transisi Portugis
6 @gersonbeltran 11,437 2% 62% 7% Español
7 @colegeografos 6,958 1% 66% 4% Español
8 @Esri_Spain 6,062 3% 70% 4% buntut Q1 Español
9 @gvsig 6,052 74% 4% Español
10 @mappinggis 5,296 10% 77% 3% buntut Q2 Español
11 @nosolosig 4,158 10% 80% 3% Español
12 @masquesig 3,518 10% 82% 2% buntut Q3 Español
13 @Geoactual 3,228 4% 84% 2% Español
14 @ClickGeo 3,059 4% 86% 2% Portugis
15 @Tel_y_SIG 3,019 3% 88% 2% Español
16 @orbemapa 2,795 6% 89% 2% Español
17 @MappingInteract 2,681 8% 91% 2% buntut Q4 Español
18 @comparteSig 2,480 6% 92% 2% Español
19 @geoinquiets 2,408 4% 94% 1% Catalan
20 @gisandchips 2,315 3% 95% 1% Español
21 @COITTopografia 2,018 3% 97% 1% Español
22 @ZatocaConnect 1,648 75% 98% 1% Español
23 @SIGdeletras 1,511 3% 99% 1% Español
24 @franzpc 1,345 2% 99% 1% Español
25 @COMUNIDAD_SIG 997 9% 100% 1% Español

Amérika Latin

162,540

ngeunaan urang prediksi saméméhna, Geus geus kaeusi: URISA murag kana TailQ2 sarta overtaken ku egeomate, MundoGEO murag kana zone transisi. The prediksi lianna bisa patepung di ujung Désémber anu proyéksi genep bulan urang teu.

Komentar nu ngabageakeun.

Sababaraha hal bisa ngarobah antara kiwari jeung Januari 2016.

Nuturkeun daptar ieu dina Twitter:

https://twitter.com/geofumadas/lists/top40geofumadas/members

June update 2017

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.