Top 40 angka tiis Geospatial on Twitter

Sakali kami teu percanten abdi bisa jadi kagiatan pohara penting rekening Twitter. Tapi dina dunya dimana kami keur drowning di sagara eusi, tilu jam hirup hiji Tuit jadi pikaresepeun lamun eta dicokot konsistén sarta selektif pamadegan Panyekel ngalambangkeun pangaweruh tinimbang informasi.

, Gandeng jeung disiplin tina 2 mun 5 publikasi poean sarta sasaran ngawaskeun Ieu nyiptakeun ditambahkeun pertumbuhan nilai leuwih ti metot duanana monitoring sarta retuiteo na paporit.

Twitter loba kawas maca headline di hiji koran dicitak. Hargana di nangtukeun nguciwakeun lamun eusi nu sabenerna nyaeta goréng. Dinten hareup ngan dipaké pikeun mungkus lauk.

gambaran

mantau Akun Top 40 Twitter dina industri geospatial, ieu sababaraha nomer tiis, anu 29 2015 Juni:

gerakan penting

Pikeun hiji akun pikeun tetep kalapa kedah gaduh pertumbuhan genep bulan di luhur 10%. Nanaon kirang hartosna kaleungitan korsi ka rata tumuwuh diantara 11% na 15%.

Tabel ditémbongkeun dina kolom kaopat sakumaha geus tumuwuhna salila genep bulan ieu. rekening Beureum tumuwuh kalayan 10% handap héjo jelema nu geus miboga kamekaran luhureun 25%.

1 rea - rea Top 1 - 50% tina lalulintas kasebut ngumpul di rekening 6.

  • wewengkon ieu saeutik robah. varian nyaeta @gisday nu tumuwuh 32% displacing @gersonbeltran bieu tumuwuh 7%.

2 rea - rea Transisi - KOMUNITAS 15% tilu rekening ngandung eta.

nawar ieu neruskeun naek di hiji wewengkon pisan hésé. Mun trend ayeuna, @MundoGEO bisa tumiba ka aréa ieu ku aktivitas low.

3 rea - rea antrian.

akun sejenna nu nyieun nepi ka 35% tina lalulintas, dipisahkeun kana bagéan di 4:

buntut Q1

Ieu ngagambarkeun 8% tina lalulintas, tumuwuh kalayan dina rentang normal.

buntut Q2

6 10% rekening ngagambarkeun ieu tumuwuh kalayan metot @masquesig (32%) jeung mappinggis (28%)

buntut Q3

7 akun ngalambangkeun 9%. Kalawan gancangan pertumbuhan @egeomate, @NewOnGIScafe na MappingInteract

buntut Q4

Di dieu ukur ditempo tumuwuhna gancang di @COMUNIDAD_SIG

teu rekening Jun 15 Pertumbuhan 6 bulan perséntase kumulatif perséntase individu wewengkon
1 @geospatialnews 25,848 11% 12% 12% top 1 50%
2 @gisuser 20,057 8% 21% 9%
3 @ingenieriared 17,705 12% 29% 8%
4 @blogingenieria 16,147 11% 37% 7%
5 @MundoGEO 14,536 8% 44% 7%
6 @gisday 12,540 32% 50% 6%
7 @gersonbeltran 11,260 7% 55% 5% Trans 15%
8 Anjeun @geofumadas 11,091 52% 60% 5%
9 @directionsmag 9,137 13% 64% 4%
10 @Esri_Spain 5,881 10% 67% 3% buntut Q1 8%
11 @URISA 5,579 10% 69% 3%
12 @Geoinformatics1 5,306 18% 72% 2%
13 @mappinggis 4,817 28% 74% 2% buntut Q2 10%
14 @pcigeomatics 3,965 13% 76% 2%
15 @nosolosig 3,770 23% 78% 2%
16 @gim_intl 3,324 13% 79% 2%
17 @masquesig 3,189 32% 81% 1%
18 @Geoactual 3,105 15% 82% 1%
19 @Cadalyst_Mag 2,965 8% 84% 1% buntut Q3 9%
20 @ClickGeo 2,928 12% 85% 1%
21 @Tel_y_SIG 2,921 13% 86% 1%
22 @egeomate 2,788 46% 88% 1%
23 @orbemapa 2,626 2% 89% 1%
24 @NewOnGISCafe 2,527 26% 90% 1%
25 @MappingInteract 2,476 26% 91% 1%
26 @POBMag 2,347 16% 92% 1% buntut Q4 9%
27 @comparteSig 2,347 20% 93% 1%
28 @gisandchips 2,238 13% 94% 1%
29 @COITTopografia 1,964 14% 95% 1%
30 @comunidadign 1,815 0% 96% 1%
31 @SIGdeletras 1,468 13% 97% 1%
32 @franzpc 1,318 8% 97% 1%
33 @PortalGeografos 1,291 1% 98% 1%
34 @cartolab 1,103 19% 98% 1%
35 @ZatocaConnect 941 3% 99% 0%
36 @revistamapping 924 1% 99% 0%
37 @COMUNIDAD_SIG 913 34% 100% 0%
38 @Cartesia_org 591 9% 100% 0%

Prediksi keur 2015 Désémber

@mappinggis bakal nanjak Tail Q1desplazando mun @URISA janten ragrag Tail Q2, sanggeus ogé keok ku @geomate.

@MundoGEO bakal tumiba ka zona transisi, anjeun @gisday jadi pajoang kaluaran Top1 kalawan MundoGEO, anu pengikut ujung 15,500.

@COMUNIDAD_SIG bakal nanjak ngeunaan korsi 5 salawasna Q4 Tail, kalawan pengikut 1,129.

@orbemapa bakal tumiba ka Tail Q4. -and Ku teu sangka jadi, jeung parobahan dina rutin nu geus dicokot, moal ngaleuwihan pengikut 3,200, ngéléhkeun @Tel_y_SIG na Cadalyst_Mag. Salawasna di Tail Q3.

Top40 turutan on Twitter

5 balesan pikeun "angka tiis Geospatial Top 40 on Twitter"

  1. Hatur nuhun Luis.
    Urang bakal nuturkeun nepi akun, sarta baris nganggap hal éta pikeun édisi urang salajengna.

    salam

  2. Dear:

    Abdi nyarankeun katingal di akun Twitter kami (https://twitter.com/GeoInnovaASL - 2.649 pengikut) jeung blog urang (http://geoinnova.org/blog-territorio) Pikeun mertimbangkeun ngasupkeun daptar Anjeun.

    Salaku jaminan kuring tiasa nyarios yén anjeun tina blog kami nawiskeun inpormasi sareng latihan GIS sareng Lingkungan, ogé ngatur, contona, grup Facebook «Tutorials, alat GIS sareng kursus» langkung ti anggota 18K (https://www.facebook.com/groups/MundoGIS).

    Hatur nuhun pikeun kumawula anjeun sarta usaha pikeun masarakat GIS.

  3. Analisis alus! sarta geomatics peryogi kauninga status jaringan.
    Bisi mah miharep nu prediksi teu patepung (:

  4. Kumaha daptar némbongkeun ukur akun diterbitkeun utamana di Spanyol bakal jadi?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.