Kabéh siap pikeun Awan komputasi

image003 Google Spanyol parantos dikelompokeun pikeun Nopember 27 ka Rundingan Tabelan "Cloud Computing", dimana anu diparepkeun ningalikeun tren anyar di dunya téhnologis.

Kajadian ieu bakal di ABC de Serrano, di Madrid, di 10 isuk-isuk. Perlu parantos ngabantosan bantuan ka kintun enlanube (aroba) google.com

Diantara séktor anu diharepkeun jadi diwakilan, éta ngawengku akademisi, pausahaan swasta sareng media.

The panelis:

Caros García: Diréktur Google perusahaan Spanyol / Portugal

Alexis Bonte: Pangusaha, panasehat bisnis jeung investor dina sektor internét

Marimar Jiménez: Wartawan Cinco Días, ahli dina masalah téhnologis

Juan Quemada Live: Profésor di Departemen Teknik di Telematic Systems tina ETSI Telekomunikasi UPM

Bakal jadi istiméwa hujan patarosan anu parantos digolongkeun kana naon anu dipikahayang ku Google pikeun nungkulan sistem anu jelas ngadat AdWords, sumber utus panghasilan na.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.