Ukuran leres nagara

thetruesize.com Ieu situs menarik, dimana anjeun tiasa nomeran nagara-nagara dina panempo GoogleMaps.

Ku cara nyéred objék éta, anjeun tiasa ningali kumaha nagara éta menyimpang ku bédana lintangna.

Ditémbongkeun saperti dina gambar, proyéksi padet, sawaktos nyobian countrymapsHiji proyéksi dina pesawat a ngagantos wilayah pikeun ngaganggu nalika lintang ngadeukeutan kutub.

Algoritma Google naek ka panyabab, tempo geometri bumi salaku lapisan anu sampurna; kawas OpenLayers anu ngémutan anu ngarambat tina kutub.


Pikeun nyelapkeun peta, ieu ngan ukur perlu diketikkeun dina panel kénca. Ku cara nempatkeun mouse éta dina objék, aréa dina kilométer pasagi bakal ditingalikeun. Klik beulah kénca beurit sareng, upami anjeun hoyong mupus sadaya, paké ikon di panel kenca.

countrymaps

Tingali kumaha menarik, nu nyered Kanada ka katulistiwa, ampir ukuran Brazil.

countrymaps

Rusia estu leutik pisan lamun dibandingkeun sareng sakabeh buana Afrika sareng Peru jauh leuwih badag batan loba nagara Europeanropa.

countrymaps

nganjang Truesize.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.