aspék 6 mertimbangkeun dina pendaptaran Pamaduan - Cadastre

Sangkan pendaptaran Land jeung pendaptaran ti amal gawé bareng nyaéta kiwari salah sahiji tantangan paling narik tina modernisasi sahiji sistem tina hak milik.

masalahna nyaeta biasana sami, sanajan bade saluareun kontéks Hispanik urang. Dina idealisme hiji leungeun ka yakin éta sangkan gampang, mangka pesimis sahiji struktur institusional kuarternér. Tungtungna, anu leungiteun teh warga anu ngan hayang urus Anjeun geus rengse gancang tur aman. Kabeneran aya nu keur kieu aya resep magic, sabab sanajan téh ngarupakeun matéri common sense, prakna némbongkeun urang yen ieu teh common sense saeutik di antara maranéhanana aub dina ranté prosés transaksi a.

Manusa pondok memori sanggeus tombol a ieu gagal, sarta éta mangrupa éra kamulyaan sukses ngeusian penyair saméméh systematizers ka cacah stylish tanpa vainglory tapi salaku budaya basajan tina demokratisasi pangaweruh. Pasti batur geus dijieun kirang kasalahan, tapi di dieu sababaraha dasar tina portraiture salaku urang teu di nagara Amérika Tengah, kalawan sababaraha pernyataan ngeunaan Cadastral 2014, 19152 tina standar ISO mecenghul.

1. Definisi na pangwangunan sistem vertebral.

The istighfar tina sistem geus euweuh aneh, saprak urang hirup dina umur kamajuan téhnologis na reengineering dina atra. Tangtu we teu ngan ngawangkong ngeunaan alat, tapi sakabéh lingkungan kaasup watesan bisnis, pamaén aub, rojongan légal, modeling sahiji metodeu teknis, prosés ngangkat, ngajarkeun maranéhanana patali manajemén siklus diwengku sarta hirup tina alat téhnologis.

Tanpa harti ditangtoskeun sahiji modél bisnis, ampir wae sistem gagal. Kusabab alat kasebut mung hartosna.

Dina studi kasus urang, aliran ieu dipigawé saperti kieu, noting yen lengkah henteu sequential tapi ampir sajajar, lolobana nu diayakeun dina jangka waktu dua taun:

platform anu siap pikeun rékaman, duanana Harta milik sarta pendaptaran Land, katempona catetan sejen maju. Ieu pendaptaran System nu dihijikeun (PASTI) sanggeus 11 taun, anjeunna terus beroperasi sanggeus opat transisi pamaréntah -kudéta program inklusif- rotasi mumpuni dawam, kaputusan sawenang jeung sagalana naon urang biasa nagara berkembang. Anjeunna drove dina District Registral kalawan wewengkon 160,000 plot ayeuna ngoperasikeun di 16 ti distrik 24 jeung alesan utama naha eta teu dihapus dina whim pulitik ieu sabab ieu alat gawé pamaké di pendaptaran na Cadastre -saprak lahirna-.

Dina desain Sistim ieu prosés pendaptaran darat dina conto kahiji jengkar jeung recklessly nu bisa datangna dina panerapan anyar.

Modél domain pikeun Cadastral ieu Core Cadastre Domain Modél CCDM, Mana éta ngan 2003 éta saterusna abstrak pikeun Catastro 2014 anu sacara harfiah éta sajak. Sugan ieu salah alesan naha sistem kahontal panghargaan sarta pamadegan pisan nguntungkeun dina workshop di Cékoslowakia Gbr.

pendaptaran darat LADM

grafis nembongkeun formasi Folio Real di Registries hasil ngahijikeun Tatar, jeung citakan tina transaksi nu hiji kalemahan moal dimodelkeun kana ISO 19152. dina jangka waktu na teu boga ngaran maranéhanana, kusabab CCDM ieu ngan usul; tapi logika. The CCDM kiwari nyaéta ISO 19152, dipikawanoh sakumaha LADM.

Sedengkeun alat téhnologis téh paling katingali wanoh kana némbongkeun hasil, ieu entailed hiji analisis jeung systematization prosés nu aya boga sajarah sorangan. Kompléks, sabab aplikasi tina prosedur beda hiji registrar sejen; ogé kusabab nalika nyieun automation, nu teu dianggo dina kertas iyeu moal jalan mun dina sistem mechanized. Na tanpa discrediting, dina sababaraha konteks, eta leuwih hade janten diktator conciliator; Aranjeunna mibanda sababaraha anu sacara harfiah kapaksa jieun perobahan ku batré teu gampang dicerna parobahan.

Eta oge penting keur nyieun karya législatif hébat nu éta gampang nyieun hiji hukum anyar pikeun reformasi hiji aya. Pendaptaran anu gumantung dina Superema Pangadilan of Justice, anu pendaptaran Land of Sekretariat tina kapersidenan jeung National Geographic Institute of Departemen Pekerjaan Umum. Ieu perlu nyieun mékanisme anyar pikeun regularization, méré conto basajan, expropriation di perkotaan dimana aya tukang konflik jeung mana jalma nu Mayar mun boga béda. hukum nu diwenangkeun dina kaayaan keur expropriate ngaran, nyieun trust mana jalma terus mayar, manehna narima judul sarta juragan saméméhna maranéhna indit ka pangadilan tarung hal-Na. Sakali ngumbar, duit kapercayaan bakal anu meunang sidang.

Sanajan dua taun teu disaluyukeun sagala hal, nalika pamaréntah anyar sumping deui éta mungkin. Pakakas éta machined sangkan eta ampir teu mungkin keur gawé tanpa ngagunakeun sistem.

2. Teknis pendaptaran robah Personal Folio Folio Real

Dina ieu aya sakabeh, confusions na perversions buku gumantung saha defends jabatanna. Dina studi kasus, tehnik Folio Real geus eksis di hukum tapi henteu nerapkeun kawas kitu, jadi putusan utama ieu janten laun ngeureunkeun maké Personal Folio.

Salaku budaya hiji, beda antara dua téhnik nya kumaha berkas dokumén nu ngarojong hak milik.

Téhnik pribadi FolioMertahankeun indéks dina Panyekel, teu dina obyek, whereby nu identifier tina korsi nu alatan urus a. Bari eta kacida dilombakeun, warisan founding kami geus diwariskeun ti nini urang ngahutang téhnik ieu garansi légal, moal sabab éta nu pangalusna, tapi kusabab leres dilarapkeun ku urang biasa ngalakonan hal dina urutan, digawé kacida alusna handap léngkah presentasi logis, annotation dina volume sapopoé, marginalization, kontrol distribution, konfrontasi jeung kualifikasi. Kasusah jengkar di kanyataan yén digawekeun presentasi a ieu perlu konsultasi precedents dina jilid séjén, ku kituna volume luhur transaksi poéan ieu balik waktu respon pisan slow; tanpa forgetting nu pendaptaran ieu mungkin ngadalikeun kasaimbangan dina kasus nu teu ngalibetkeun individualization pinuh, kadali homonyms éta gélo teu kasus individualized kamajuan, proindivisos jeung masarakat sapertos sipat nempatan hiji saeutik leuwih ti iman umum. Éta ogé kudu netelakeun yen saleresna Folio henteu alatan prosés leuwih modern; misapplied duanana téhnik ngakibatkeun kasalahan anu sarua. Deui, lamun teu dianggo dina kertas, teu dianggo dina sistem mechanized, upami teu digawé dina Sistim saméméhna, éta ampir pasti moal dianggo dina anyar.

pendaptaran darat LADM

Folio téhnik RealTeu kawas, indexes sipat di handapeun piring lisénsi identifier unik, nu disebut pajeg, headline, perbaikan, meungkeut, sarta ciri séjén tina harta. Hal ieu dilakukeun sangkan sasari, ngarujuk kana kaca, kawas Personal Folio dimana eta ieu ditranskripsi jadi dokumen jeung saluran ieu marginalized. Dina 19152 standar ISO, harta teh Unit Administratif (BA_unit) keur operable di Personal Folio atanapi Folio Real. Tangtu, wangunan di Folio Real ampir sarua jeung plot taneuh sarta prosés beungkeutan ieu facilitated.

3. Standardizing prosés Cadastre.

The Cadastral panggung modernisasi éta teu merta pikaresepeun, utamana alatan konflik antara technicians tina hansip heubeul anu miboga cukup kanyaho usable jeung téhnologi anyar maranéhna terang tapi teu nyaho loba basa légal of cadastre ieu dihasilkeun. Bener atawa salah, urang ngahususkeun dina kasalahan sarta gain éta loba nu leuwih luhur.

masalah Cadastral diperkirakeun tetep hiji pulo husus anu janten luntur pisan gampang, henteu keur terpadu kana prosés transaksi. Anu teu hoyong tapestry daratan ieu dimangfaatkeun pikeun sakabéh prosedur transaksi jualan, mindahkeun, pangajen, tata sarta pamakéan dina kalungguhan nu anyar.

pendaptaran darat LADM

Ngarobah diperlukeun tur dokumen, sabab mun jujur ​​loba hal anu ceuk ku mahluk luar angkasa kuna Tapi maranéhna teu documented. Pasti ieu aspék outweighed ku loba nagara, tapi ngan carita anu jujur ​​dina studi kasus urang, dimana cadastre masih tangtangan kompléks. Diantara aspék anu pangalusna memori:

The ngangkat tina topology kontinyu; plot jeung barang publik kayaning jalan, walungan, situ, jrrd Urut anu ditugaskeun hiji konci cadastral kalawan tab cadastral masing-masing anak, harta pikeun pamakéan umum ogé konci pikeun lambar cadastral administrasi na. Ieu diperlukeun kusabab sipat korsi, ninggalkeun demembrando merlukeun ayana pinuh wewengkon wewengkon Éntri tur kaluar; sarta ngadalikeun invasions hareup barang publik didaptarkeun.

Cadastre 2014: 2014 Cadastre nunjukkeun status légal pinuh ku wewengkon, kaasup hukum publik sarta palarangan.

separation Data kaahlian législatif. Maps saméméh modernisasi éta karya leres kasenian, sajaba plot maranéhanana éta loka légal alam, wewengkon ditangtayungan, geografis titik minat, wewengkon resiko, jsb Kasebut dipisahkeun peta bebas, nyieun peta parcelarios katempo cukup simpletons tapi pilari pikeun mempermudah dina digitization na automation prosés topological.

Ieu ogé nyiptakeun sababaraha konflik, sapertos Cadastre sapertos parantos makarya sadayana. Sanaos anjeunna leres henteu tiasa ngarobih lalakon na, anu ayeuna parantos aya lembaga jawab dina pangpangna. Ngahijikeun National Geographic Institute sareng National Cadastre ogé sanés léngkah anu wicaksana, henteu margi henteu tiasa dilakukeun, tapi margi lingkungan teu dewasa ngajantenkeun IGN kana peran badan pangaturan kartografi; dina waktos éta konsép IDE janten abstrak sahingga sigana nyandak kakuatan tina «mapmaker hébat".

Cadastre 2014: Manual cadastre bakal musna.

Rising aliran tina Update dipisahkeun. Ku sweeping éta plot jeung chip aranjeunna acuk bisa dilarapkeun sakali digitized mechanized peta catetan-beungkeut lajeng nyieun Geoparcela (Spatial_unit) + aplikasi tina encumbrances légal jeung administrasi (Restrictios + Responsabilities + Hak).

pendaptaran darat LADM

grafis teh pisan hususna pikeun prosés massa. Teu kaasup tungtung nu sejen operasi, kumaha beuki atanapi kirang sums up logika ngabentuk Folio Real kalawan tumbu na kana plot of pendaptaran Land.

Sakali dijieun linking lambar-Peta, dipiharep éta dédéngéan publik, nu satutasna widang tab dipindahkeun ka cadastral catetan pikeun sagala parobahan bakal dilakukeun via pangropéa pamundut cadastral. Ieu ditinggalkeun dina kaayaan anu bisa dijalankeun dina paménta kabetot, ex officio atanapi di paménta didaptarkeun (surveyors atanapi teknis kota) pamaké. Ayeuna proses geus boga hiji kapercayaan kabentuk kalawan dadasar béréndélan pikeun rombongan ka operator swasta nu teu ukur beroperasi tapi ogé Cadastre na pendaptaran System Update.

Cadastre 2014 bakal kacida privatized. Sektor publik jeung swasta gawé bareng.

The forensik grafis dinten diadaptasikan ka acronyms LADM kungsi ditingalikeun sakumaha ngabentuk prosés pendekatan sistemik, supaya léngkah awal Maranéhanana ngan modelingTapi anu bisa ngajadikeun otomatis mangrupa fokus operasi kontinyu.

pendaptaran darat LADM

Cadastre 2014: pemetaan Cadastral bakal bagian tina kaliwat. Lila hirup modeling!.

Anjeun bisa geus noticed, Kuring keur mahluk simplistic tur ringkes ku keterbatasan sabar pembaca dina Internet. Tapi loba sahiji hal urang teu nya salah. Ironisna, salah sahiji aspék nya éta ditinggalkeun kaluar ieu masalah pajak, pamikiran ngeunaan separation législatif misalna, mere prioritas teuing dina légal. Sanajan aturan kompetisi fiscally tetep aya dina tangan saha, urang teruskeun ku kotamadya ti panerapan na, pikeun nyegah métode Cadastre na modeling ieu menyimpang. Pasti, ieu dijieun sistem kota diwangun gigireun darat modul sorangan nu dugi samping dinten conciliar.

Nalangsara teu kaasup pajeg masih hurts dina istilah ekonomi; Prinsip dasar kelestarian téhnologis: Mun anjeun teu ngahasilkeun duit, manehna bakal maot. Dinten anu ku mindahkeun ka operator, statistik praktis poean basajan ulah ningali nu bisa ngamimitian generating leuwih duit pikeun sawatara waktu, tapi sahenteuna shaping paménta massana.

Link pendaptaran ti Harta Cadastre mangrupakeun hambalan panggampangna nyieun sustainable... tangtu, lamun éta gampang. Tapi leuwih hade tinimbang wanting ngalakukeun hal eta sustainable ku sorangan.

2014 Cadastre wajib cageur waragad.

4. Enrollment pendaptaran link - Plot Cadastral.

Machining prosés sakumaha maquila a, aliran pendaptaran éta cukup basajan:

Scanning, indexing na jilid beberesihDina urutan pikeun ménta salaku hasilna buku dina digital, jeung mechanization saluran implisit sahingga ulah aya nyieun buku aranjeunna dituturkeun. Iwal Powers / judgments sarta isu sejenna anu terus beroperasi dina Personal Folio.

Sasari korsi aktip tur nyieun enrollment. Kalayan hal ieu, aya jinis "folio digital atanapi folio nyata dina formasi", anu nyalira mangrupakeun folio nyata (ku téknik anu diterapkeun), tapi dumasar kana cita-cita khusus hukum Honduran, sareng kakuatan sistem. a Real Folio kedah aya hubungan sareng Cadastre.

pendaptaran darat LADM

Cadastre ku pemberontakan massa ngarah ka peta dicitak delineating kabinét poto-diinterpretasi atawa total stasiun file na kartu sawah. Dina kabinet anjeunna keur digitized, dikaitkeun tur dijieun geoparcela maké mechanized dina wayah éta kalayan VBA pikeun parabot Microstation Geographics. Nembongan hiji hambalan engké nu sabenerna éta ngan hiji évolusi téhnologi ku sabab dina spasi cartridge 2003 teu dilaksanakeun, tapi dina peta anu kaiket ku centroid na handapeun skéma arc-titik dina grafik kitu proses pamutahiran sakabéh éta transactional . Migrasi salajengna janten database na desktop manajemén spasial kalawan Bentley Peta. Ayeuna berkembang hiji plugin for Qgis.

Cadastre 2014: The pemisahan antara peta tur registers bakal dileungitkeun.

Sakali dina BA_Unit hiji inputs aya (Enrollment di Folio Real) jeung Spatial_Unit, prosés maquila sejen tuh karya linking. Review dijieun tina catetan cadastral, nu kungsi diangkat patokan pikeun Personal Folio, ngabandingkeun aspék lokasi, headline, aréa, sajarah jeung bumbu séjénna pikeun nyieun link.

Gambar di handap ieu nunjukeun realitas légal numbu ka kanyataanana fisik. Sanajan eta conto wewengkon urban, prosesna henteu jadi basajan pikeun sagala rupa alesan. Dina kasus pangalusna kami bisa numbu nepi ka 51% (rata salaku pakotaan jeung désa), link sésana bakal dilakukeun ku paménta jeung titling transactional prosés di nagara ieu anu jadi tujuan téh ... husus.

pendaptaran darat LADM

Unified System of Records, sakali nyiptakeun linkage nunjukkeun dua realitas, sareng panggero teu teratur tiasa teratur. Janten lempeng piring tanpa tautan Cadastral ngan ukur nunjukkeun waspada hébat dina «Georeferenicado teu nurutkeun hukum«. Ogé épék-épék anu ngabatesan panggunaan, domain atanapi pendudukan bumi, sanaos dua masalah ieu mangrupikeun subyek anu pending ... pikeun tulisan anu sanés, sabab kalemahan lembaga mangrupikeun topik anu téknologi henteu salawasna ngartos.

pendaptaran darat LADM

Pikeun beungkeutan prosés ieu perlu -Telat ngaku hal- nangtukeun kriteria atanapi mékanisme pangropéa ngageter otomatis, sapertos nu henteu 18 interlocking aspék teratur, anu kaasup ieu dicegah:

  • Salah mun loba hubungan antara parcels na pendaptaran,
  • Hak kawas tambahan-pendaptaran transmisi dokumén
  • Teu kawas wewengkon invasi katempo wewengkon umum,
  • Bedana mutasi ngadaptar atanapi engké Catastro survey cadastral,
  • Sajarah teu sasari,
  • Condo,
  • proindiviso sipat,
  • Teu kawas ngaran duplicity boga atawa Panyekel,
  • jsb, jsb, jsb

Kuring napelkeun ka saha eta hurts: keur ieu, hiji téhnologi lega dipaké pikeun téhnik kelestarian ieu dilarapkeun. Ngabejaan ka pamaké ningali, kasampak kumaha ngajawab aranjeunna; Total salah sahiji Pendaftaran prinsip: iklan.

Sagalana éta rupa dugi Tumbu Cadastre.

5. Data Land pendaptaran pernah bakal sami.

Léngkah pikeun ngahubungkeun sababaraha waktos "politik diilikan" ieu dieureunkeun sareng ka jaman ayeuna mangrupikeun tantangan anu rumit dina hukum wajib, yén presentasi mana wae kedah meryogikeun tautan ka Pendaptaran Kadastral. Aspék ieu rada rumit, duanana pikeun teuing permisip tapi ogé pikeun nungtut salaku Paus. Ieu sababaraha panduan, anu biasana prosés-normalkeun.

Aréa pendaptaran Land pernah jadi sami. Kituna, rumus kasabaran nu ngemutan metoda ukur, anu urban / désa kaayaan gumantung kana ukuranana maranéhanana, dina hal ieu skala maksimum dipaké dina survey saméméhna, saperti ditémbongkeun dina gambar di handap ieu dipaké. Kasabaran éta saluhur 6% tur tingal, maké formula saperti ieu wewengkon descends 6% kana 1% duanana sakumaha ukuran tegalan tumuwuh.

pendaptaran darat LADM

Rumus ieu diselapkeun salaku prosedur database disimpen, sapertos nu eta dipintonkeun dina sistem dinamis. Lamun daerah dokumenter teu dina rentang anu, mangka sistem raises hiji bédana aréa waspada.

Henteu ngan cadastral a ngadaptar rékaman topographical. Mun lahan kuring bakal ngukur lima kali, koordinat na bakal beda unggal waktu (dina kasabaran a). Nu hartina lamun koordinat Anjeun aja dina jangkauan nu, teu perlu ngarobah sipat ditaksir; ngemutan yén LADM pikeun mensuras pendaptaran, Survey_classes sakumaha hubungan antara Source_document na Spatial_unit.

  • Anjeun teu bisa keukeuh yén adjoining protokol notarial Éta kudu muncul salaku ngaran jalma; najan prinsipna nyebutkeun kudu eksplisit, urang ngarti éta nalika anjeun kudu ngaktipkeun konsultasi peta, tapi peta panempo anu jadi jelas yén teu ngeusian istimewa, teras, bisa jadi kenop meungkeut cadastral. Sigana basajan, tapi ahli hukum ulah ngarti nu diperlukeun waktu; naon urang miharep bakal ngumbar jeung bil pendaptaran.

Anjeun teu bisa luncat-mimitian proses, tanpa keur well-normed nu mensura professional Certified, Metode ukur, tolerances, format berkas presentasi sarta prosedur coexistence antara data ditangtukeun kalawan accuracies béda. Mun kudu remeasure wewengkon sakabeh ieu dibuktikeun ku ngukur sipat hiji, sabab geus parah diangkat atanapi metoda bédana mun LADM ngemutan yén Point_parcel, anu bisa nyingkahan judgment of Armageddon -ayeuna looming-.

The precedent légal nyaeta rujukan hiji, teu infallible. Ieu ieu perlu ninggalkeun di hukum, survey cadastral bakal dumasar kana kaayaan fisik, sarta lamun dina hal aya béda antara aréa dokumenter jeung aréa cadastral, sarta teu ngarobah colindancias situasi, atawa geus aya klaim bukti , atawa adjoins masarakat daérah, wilayah cadastral lumaku. Naon hurung gampang, tapi ngalaksanakeun Aksara aya nu kudu diganti, geus lain carita; saprak ku hukum I kedah ngakuan katuhu nu kadaptar tur Abdi teu tiasa dibewarakeun kumaha teratur katampa dina istilah saméméhna, ngan kusabab parameter kuring robah.

Ieu diperlukeun keur ngartikeun Inpo métode purifikasi pikeun mempermudah ngadegna teh aturanana inpormasi. Mun hiji éntitas légal nyaeta Banco Davivienda, tapi notarial nu muncul kalawan ngaran béda pikeun masing-masing cabang, prosés konsolidasi anu diperlukeun. Nya kitu, upami harta a rose di cara béda, tapi sami teu nempatan fusi taneuh tapi konsolidasi a. Tapi duanana aspék kudu légal.

Tantangan pangbadagna bakal salawasna jadi dawamDina sektor ieu biasana tahan ka ngarobah jeung hal baheula kudu dipigawé ngan hiji jalan. Taya pilihan tapi mun reinvent diri sarta ninggalkeun safeguards. Rotasi pikeun tujuan pulitik malah mungkin aya mangpaatna, najan kudu forewarned yén nagara éta bakal jadi ancaman pangbadagna. Pikeun extent anu tiasa ngamangpaatkeun tina leresan légal, outsourcing mangrupakeun dosa venial, kapentingan pribadi salami bébas nyaéta leuwih kompleks.

6. Tungtungna:

Salaku Cenah mah di awal, maksud artikel ieu téh teu buang resep magic. Utamana lantaran realitas institusional di unggal nagara pisan kompleks, teu teknis atanapi aspek legal tapi rada ku posisi tina kakuatan jeung kakurangan visi ngeunaan otoritas na. Sanajan kitu, conto nu nunjukeun yen kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun hal metot di nagara dunya katilu, upami moments tina kamulyaan anu dipaké pikeun dasi aspék teu bisa balik. nagara sejen geus dipigawé kalawan kirang gélo, batur nyokot kaayaanana hadé institusional batallan pikeun integrasi nyata.

The pendaptaran tina harta anu dumasar kana akal sehat. Transaksi tina hak milik aya saprak lalaki kapanggih tatanén, sarta sadar yén kuring bisa nyieun padumukan manusa.

pendaptaran darat LADM

grafik nunjukeun hiji petikan pustaka agama urang, nu istilah anu dipaké nu sigana asalna tina hiji bursa hukum pendaptaran, kalawan expenses perjalanan modal pikeun kaliwat, koin logam mulia etang di kasaimbangan -Naon pamanggih gede pikeun resmi sagala kiwari-. Teu aya anu meragukeun kapastian harta atawa nilai anu leres dina tulisanshuttle kabuka«. Tangtosna, upami urang hoyong ngaitkeun kadaster sareng pendaptaran dina tanggal éta, urang bakal ngagaduhan masalah anu sami, sareng konsultasi anu sami pikeun ngarokok ramuan sapertos anu urang lakukeun.

Pikeun ayeuna Honduras di panempoan versi anyar tina sistem, prosés dimodelkeun ampir jadi penting minangka aspék unreached, sabab bisnis téh sarua, lingkungan bakal mutate dina sahenteuna, anu prosés sorangan bakal robah. Di dunya inovasi téhnologis kami hirup, antara basa kuring ngamimitian nulis artikel jeung titimangsa ku kasempetan nu maca eta anjog, hiji téhnologi booming anyar maturan ngajawab masalah pendaptaran-cadastre, sarta tilu konsultan anyar maturan maranéhna jasa. Urang kudu inget yen téknologi anu ngan hiji input; kasaimbangan tekanan antara asupan jeung paménta modernisasi téhnologis nyaéta standar.

Integral tina éta pendaptaran na cadastre nyaéta surah pikeun ngamimitian. Lamun ngan theorizes, sarta pernah ngamimitian, éta bakal fiksi. Bener atawa salah, sakali dimimitian, ngawengku leuwih seni ti elmu dibawa ka kanyataanana. Tapi nyaeta proses kitu nanaon, nu boro nyokot sababaraha jalma anu boga cakrawala jelas, sabab leyuran ka sadaya kasus téh dina SDM nu tos aya, anu spesialis di subjék sorangan: Pendaftaran, Cadastre, manajemén darat, automation , systematization na ... sababaraha ganja inspirational. 🙂

Aranjeunna datangna tantangan anyar. Satengah séjén artikel, nyaeta ngan sabudeureun juru.

2 balesan pikeun "aspék 6 mertimbangkeun dina pendaptaran Pamaduan - Cadastre"

  1. Kuring henteu terang upami kuring ngartos sual éta sareng upami aranjeunna langkung ti hiji. Kuring bakal nyobian

    Hiji tulisan ngeunaan hukum Honduran nyarios yén yén upami aya bedana antara akta sareng kadaster, sareng wates teu parantos robih, sareng inpormasi kadaster paling anyar, inpormasi cadastral umum. Ku sabab kitu pangguna kudu ngarobah tulisanana. Perbuatan éta pasti taat kana katerangan téknis tina catetan kadastral.

    Dina hal pamariksaan, anu henteu butuh kode cadastral, sapertos kasus anu aya hubunganana sareng litigation, henteu perlu ngahasilkeun kode cadastral. Cukup rékamanna ukur (ISO 19152 Survey catetan).

    Perbatasan dihasilkeun ku sistem dina cara otomatis, sacara spatial nganalisa plot-sentuh anu nyabak heula, teras anu nyabak kana ka masarakat umum, nganalisa di sisi séjén. Kanggo data anu dialihkeun kana skema spatial, éta dilakukeun ngaliwatan bungkusan dina BD, bisi data henteu hijrah di Geographics, éta dilakukeun ku VBA anu disimpen dina server, dina laleur. Upami teu aya survey sareng teu gaduh plot anu pasti, tapi upami anjeun gaduh data lapangan anu gencatan, éta tiasa dirobih janten Point Parcel, supados henteu kaleungitan inpormasi anu dikumpulkeun, atanapi lebet kana konflik sabab teu gaduh géométri anu diukur. Tapi henteu tiasa ngahasilkeun bukti kadaster data anu henteu aya dina sistem ieu.

  2. Abdi hoyong terang kumaha cara konci cadastral dijéntrékeun sareng upami perjangjian jual tanah ngagaduhan kabébasan ideologi, nyaéta, aranjeunna nyatakeun yén di belah Kalér éta wates hiji jalma X sareng di Wétan sisi éta wates jalma Sareng taya X atanapi Y gaduh sipat anu wates wates darat ngan ukur aya dua wates anu aya di beulah kidul kalayan jalan umum sareng di kulon kalayan jalan lingkungan.

    hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.