Anjeunna sumping Woopra pikeun iPad

Woopra mangrupakeun salasahiji aplikasi pangsaéna pikeun mantau lalu lintas situs anu langsung. Sababaraha waktu ka tukang Atuh ulasan tina aplikasi desktop, sajaba di dieu vérsi vérsi Google Chrome sareng di-ayeuna ayeuna parantos diropéa ngan ukur aya kanggo iPhone, dina versi universal 2.0 nu spektakuler anu cocog sareng iPad.

woopra_ios

Desain tetep vertikal, saperti ieu versi saméméhna najan aksés anu langkung handap anu ngidinan anjeun napigasi tanpa kamana / sumping. Ayeuna ngamungkinkeun bewara sareng anjeun tiasa gaduh sababaraha situs aktip dina waktos anu sareng ngan ngantosan béja béjaan husus sapertos:

  • Nalika hiji pamaké asup kana hiji nagara husus, dimana urang ngagaduhan kampanye husus.
  • Waktos pamaké anu parantos aya dina loka mulih deui kanggo langkung ti 50 kali.
  • Nalika pangguna sumping pikeun kecap «AutoCAD 2012»
  • Nalika situs éta ngahontal langkung ti 20 kadatangan babarengan
  • Nalika hiji pamaké komunikasi sareng Geofumadas ngaliwatan ngobrol (Ayeuna ngarojong ngobrol)

Dewan utama dibagi kana bagian 6, sami sareng aplikasi desktop dina kontrol paréntah:

IMG_0264

  1. Grafik sabaraha nu datang ayeuna aya, dina hal ieu aya 15
  2. Persentase diantara nu datang anyar sareng kumat, dina hal ieu 3 tina 12 parantos balayar di Geofumadas
  3. Grafik kadatangan per jam, misahkeun pangunjung tina panémbong halaman. Sakumaha anjeun tiasa tingali, di 3 dina soré waktos Méksiko kunjungan 1,669 sareng jumlahna aya biasa 3,929
  4. Hiji jenis térmométer misahkeun jalma anu aya tulisan dina blog, jalma anu ukur maca teras saha waé anu langkung sadayana statis ngirutan ngeunaan Artikel ngeunaan 37.5 kadua.
  5. Peta nu datang ku anu seueur
  6. Sumber utama kunjungan
  7. Warna nu datang nurutkeun panyiri husus. Kuring ngagunakeun kelir konéng pikeun anu kahiji anjog, oranyeu pikeun maranéhanana anu tacan aya kana situs 5, kopi kanggo kisaran 5 ka 10, héjo diantara 10 sareng 25 tur beureum saing kadatangan 25. Hal ieu ngamungkinkeun urang ngarti kana sababaraha siklus mingguan, bantosan retweet atanapi wengkuan pos anu nembe dimuat.
  8. Dina panel sejen mangrupa tipe kecap konci jalma anu sumping tina mesin pencari
  9. Sarta dina panel panungtungan nagara anu paling datang anu dipidangkeun, di jero nyaéta jéntré nu datang dumasar nagara.

Unggal pita gaduh wasa kanggo langkung seueur rinci, contona, upami anjeun milih daptar pengendara, anjeun tiasa ningali sadaya anu ayeuna sareng kasimpulan dasar tapi milih ku aranjeunna ningali anjeun tiasa ningali rinci sapertos anu ditingalikeun di handap ieu: Nu nganjang 149,699 ngahubungkeun tina Panama, nganggo Internet Explorer sareng Windows Vista, parantos ngahontal waktos situs 9, kaca total 69 geus ningali, 69 parantos ngalakonan laku lampah dina waktos dumasar sambungan dua jam ti saderhana anu ayeuna nyaéta 34 poe katukang.

Anu pangsaéna, sejarawan nu datang, anu ngan ukur tiasa ditingali dina aplikasi pikeun iPad, anu maluruh deui saringan anu langkung gampang.

IMG_0261

Jinis data anu biasana dipaké pikeun situs, kusabab jumlahna, statistik tiasa ngabantah eusi kanggo ngatur eusi ngotéktak. Teu mungkin terang saha pamaké di sisi séjén, ngan dayeuh anu sumpingna sareng paripolah browsing anu na ngagaduhan -kajaba anjeun penerjemah ngeunaan eGeomate yén anjeunna nyambung ka situs langkung ti kali 500 sareng abdi terang yén anjeunna hirup di pinggiran Péru Lima- Ogé -dina waktos rineh- tingkah paripolah pamaké anu datang sareng kalimah antara kaca oge ngabantuan ningkatkeun hyperlinks, kusabab saha anu parantos terang terang aya artikel anu ngarobakan alesan kanggo datangna, ku kituna asupna dirobah tetep ngarubah tumbu kana halaman éta atanapi ngarobih Eusi anu parantos dirobih kana waktos atanapi ngaluarkeun éta samentara.

Unggal genep bulan data dipupus, gumantung kana akun anu anjeun ngagaduhan sareng Woopra. Jadi data henteu langgeng, sareng henteu ogé nomer pamaké anu robah unggal nalika cache browser bersih atanapi mode rusiah anu dipaké.

Utiliti anu sanésna anu kuring pariksa, nyaéta peringatan tina situs anu parantos ngarugikeun, hargana kuring ngarugikeun hal éta tapi saprak taun geus lumangsung dua kali Kuring diajar pikeun ngadeteksi yén éta asup sareng nyegah kéngkolan. Aboutta badé kajadian sareng abdi sababaraha minggu ka tukang, pikeun ékol anu sarua, pikeun keukeuh dina citakan anu kuring bakal rengse miceun sapinuhna. Cara pikeun ngadétéksi éta yén pamaké nyobian muka halaman anu sami langkung ti tilu kali kurang ti menit, upami anu lumangsung kanggo 10 menit anu Apache bakal ngangkat peringatan sareng Hostgator bakal numpurkeun situs sareng tikét pikeun ngajawab masalah. Panungtungan waktu kuring nyobaan usaha perbaikan ku citakan Arthemia, sareng kuring ngawaskeun paripolah sareng Woopra, nalika kuring sahanteuna dipiharep, dina hiji jam puncak waktos 4 PM Mexico ngageter anjog teras tuluy indit kana, robah template sareng diajar yén Sanajan pikaresepeun, teu giat situs pikeun anu loba gambar.

Sanaos aranjeunna ngumumkeun saprak tanggal Séptémber, sajauh tiasa didownload; kanggo ayeuna, mun nyobian eta, nyababkeun langkung gampangna gampang dina nanganan laporan, najan ti mimitina hadéna bakal leuwih hadé lamun digunakeunana parabot analisis anu hadé ka tukang, sababna réa pisan ageung nyaeta nyata waktu, dimana Google Analytics masih perlu tapi henteu pikeun consultations poean tapi pikeun tren mingguan. Aranjeunna parantos ngumumkeun yén maranéhna ngawangun hiji versi Android, anu pasti naekna.

2 Tanggapan "Woopra anjog kanggo iPad"

  1. Up!
    Lapsus mental dilereskeun ku éra anu diperyogikeun.

    🙂

  2. Dear Don G!:
    Maca koméntar anjeun: «… kecuali tangtosna sim kuring penerjemah eGeomate anu nyambung dina situs langkung ti kali 500 sareng kuring parantos terang yén anjeunna cicing di pinggiran Peru…» Kuring ngajawab 🙂 sareng kuring hoyong nambihan éta:

    Kuring teu cicing di pinggiran Peru (kumaha atuh?), Panginten anjeun bakal hartosna di wates "Square Lima"; Hapunten kuring teu tiasa ngajelaskeun diri kuring langkung seueur di dieu, tapi kuring cicing di Cianjur, kuring cicing di Cianjur anu aya di Peru, tangtosna 😉.

    Salam ti Peru, réréncangan

    Nancy

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.