10 of plugins GoogleMaps for wordpress

googlemaps.JPG

Sok Blogger nyaéta aplikasi Google, hésé pisan mendakan widget atanapi plugins siap dilaksanakeun, sajaba nempatkeun peta ditampilkeun Google, ukur nyarankeun ngagunakeun API na anu ku jalan pisan mantap tapi sakapeung aya sababaraha. tutorials tur mangrupakeun sakedik dicokot tina buuk.

Dina hal WordPress, numana rébuan rai pamikiran ngeunaan pangabutuh, henteu sesah pikeun mendakan aplikasi pikeun pidangan peta, file kml, poto sareng sajabana. Ngan cobian aranjeunna; didieu daptar sawatara di antarana

Google MapMarker

  • Anjeun tiasa ngaalutkeun titik dina peta, tapi anjeun tiasa nganggo file kml pikeun Google Earth.

  • Kaca Plugin
  • »Undeur«
  • fw-WPGoogleUserMap
    Ngamungkinkeun pamaké logueados Kecap nambihkeun tanda dina peta Googlemap tur tingal cicingan batur. Jalma anu henteu logueados Anjeun tiasa ukur ningali poto eta tapi henteu nambahan. Merlukeun konci Googlemap API.

    • Kaca Plugin
    • »Undeur«
  • GeoPressAnjeun tiasa nambahkeun koordinat lat / panjang ka éntri sauran ukur ku nuliskeun alamat. Anjeun tiasa nyimpen lokasi, peta study sareng miquis lianna.
    • Kaca Plugin
    • »Undeur«


  • GeoXMLHal ieu ngamungkinkeun némbongkeun file geoRSS salaku kelas geoxml.
    • Kaca Plugin
    • »Undeur«


  • ItHappenedHere!Hal ieu ngamungkinkeun Anjeun pikeun nambihan inpormasi geografis ka éntri anjeun, sacara manual nganggo koordinat atanapi ku cara ngagulung peta. Hasilna bisa dipintonkeun salaku gambar dilayanan (statis IMS) atanapi google map window kalayan fungsi fungsi sarta panning. Tétéla éta gampang pikeun diimplementasikeun.
    • Kaca Plugin
    • »Undeur«


  • Google Maps LampuIeu nembongkeun jandela peta anu tiasa ditingalikeun dina entri, anjeun tiasa ngonpigurasikeun koordinat puseur peta, tilikan éta, kaasup tanda kml kalayan ciri anu bisa di luhur.
    • Kaca Plugin
    • »Undeur«


  • PhotoMapperAnjeun tiasa nempatkeun titik dina peta Googlemaps sareng ngahubungkeun poto sareng gaya Panoramio.
    • Kaca Plugin
    • »Undeur«
  • Pos GeoPositionKomo leuwih pajeulit, plugin ieu ngidinan anjeun nyieun mesin pencari sareng sababaraha pustaka anu tiasa dikaitkeun pikeun ningalikeun peta, merek sareng teangan.
    pamakean:
    - Google Maps API
    - jQuery perpustakaan JavaScript
    - jQuery plugin pikeun wordpress
    - googlemaps jquery's dyve.net plugin
    - geo microformat

    • Kaca Plugin
    • »Undeur«
  • ruteuAnjeun tiasa nambihan titik atanapi ruteu kanggo ngaklik panel peta, anjeun ogé tiasa nambihan dina panyéangan. Bisa jadi salah sahiji aplikasi anu gaduh leuwih seueur pitur-ayeuna anu ayeuna Google geus diasupkeun rute seueur kota.

    Plugin Trayle

    Hal ieu ngamungkinkeun nambahkeun metadata baku kana inpormasi anu lebet, padésan microformat.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.