Salaku ngalempengkeun hiji gambar

discan gambar picasaSeringan anu-layar-gambar-rékstan-usaha anu sering dipedalkeun sakaligus sabab ukuranana sabab panyeni henteu tiasa sacara gampil kadalikan ku cara nempatkeun daun, sareng waé henteu aya ukur waktuna pikeun ngabébaskeun sakumna waktu hirup. Dina kasus séjén, panyeken anu ngagaduhan baki pikeun ngolah sababaraha halaman dina waktos anu sami ngirimkeun éta pisan sakumaha anu paling tarik dina unggal.

Hasilna, urang gaduh gambar dina bentuk grafik ditémbongkeun di sisi katuhu, bengkung.

Sababaraha program desktop ngalakukeun ieu dina cara praktis, ampir sadayana ngamungkinkeun rotasi di derajat 90 tapi ngadamel régulasi rotasi kana panon cubero anu saé ... sababaraha.

discan gambar picasaSolusi paling praktis nyaéta liwat Picasa, gratis aplikasi Google kanggo manajemén gambar.

Gambar dipilih sareng tina sisi sisi koréksi anu tiasa milih pilihan "ngalempengkeun".

Teras aya dina panel katuhu, bar dipintonkeun sareng sered kenop eta nepi ka pikaresepeun.

discan gambar picasa

Lajeng "nerapkeun" na balik.

Lian ti éta Picasa boga virtues sorangan, najan ieu sareng pilihan pikeun ngékspor massa berkas ukuran sareng format anu hijina anu kuring pake.

di dieu Anjeun tiasa ngundeur Picasa.

Teu aya saha anu terang aplikasi praktis anu sanés pikeun tujuan ieu?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.