seratan bubu katempo tina Gmail

Eta geus ngahontal hiji akun surelek service.technique.messagerie@gmail.com kalawan pesen kawas hiji I némbongkeun handap atawa sarupa.

1. Di instalasi final ti Gmail® anyar ditempo dina panangtayungan pamaké layanan anggota kurir kami Gmail® ngalawan spams, urang miharep pikeun nutup sakabeh rekening henteu kapake. Urang bakal kapaksa nutup akun maranéhna pikeun ngawenangkeun decongestion sahiji jaringan urang. Pikeun mastikeun kaaslian alamat surélék anjeun, hasil ngalengkepan bentuk handap, disebutkeun akun Anjeun bakal dipupus Gmail® definitively na irrevocably.


* Ladenan olahtalatah Alamat Gmail:

* Sandi:

* Ngaran Full:

* Nagara jeung Kota:


2. Tegeskeun deui kecap akses Anjeun tur jasa e-mail Anjeun Gmail® ngalirkeun informasi dipénta dina respon kana pesen ieu dina wanci jam 72. Sanggeus éta, urang moal bisa jadi mastikeun pelestarian alamat ladenan olahtalatah maranéhanana.

3. pamundut ieu bakal ngidinan kami pikeun ngalereskeun alamat kurir anjeun dina urutan teu leungit ti béakna sahiji pra jasa tukang Gmail®

4. data anjeun bakal diolah confidentially na on ngeunaan podrais Gmail®. acan deui Gmail®, Anjeun tiasa :

Gaduh tempoan gancang pesen anjeun dina jandela bacaan. Gampang ngatur surat anjeun ku cara ngageser pungsionalitas / e eclectrónicos deposit kana catetan suelección. Nunjukkeun sababaraha surelek dina waktu nu sami. Kalawan millos sapi pas pesen ka nu sejen. instan nampa surelek anyar Anjeun tanpa ngabogaan pikeun ngapdet Navigator Anjeun. Surat na Rasul dikumpulkeun: Ngabahas anjeun hirup atanapi email (sadia pas) jeung salawasna, anjeun ngakses akun surelek mun anjeun bakal, dimana éta sanajan mobile Anjeun.

tim nu Gmail®

jasa Clientel.

Sanajan poé ieu geus ogé dipikawanoh trik, aya kénéh jalma nu bisa digolongkeun kana bubu ningali hiji akun kawas éta, nada atawa warni jadi HTML. Sanajan kitu, saha nu bisa muka rekening kalawan ngaran anu, sadaya bakal @ gmail.com salawasna. Gumantungna urang ayeuna gaduh email na naon disimpen di jero sugan bisa nyieun urang ngajalankeun ngajawab sakumaha bentang nu keur méré 72 jam.

Bari hiji pamaké ngalaman kalawan Gmail anjeun tiasa manggihan bukti atra kayaning ejaan goréng jeung tarjamah. Tapi di dieu sababaraha tips bisi:

mere ilham operopa 1. Ngagunakeun akal sehat. The kawijakan Gmail disebutkeun yen urang pernah ménta hiji sandi ku mail, anu ngalir kami pikeun mastikeun yén bubu a.

2. Sadia dina Internet. Nulis paragraf di teang teh, pasti batur bakal geus dijieun pamundut teh.

3. Ngalaporkeun phishing. Ieu teu kudu eureun, sabab geus jalan Gmail nyegah karuksakan.

4. Témbongkeun rinci. Ku milih tab pilihan nu 'acara aslina, "anjeun bisa ningali lulugu mana mail ieu dikirim. Kiwari anjeun bisa ngirim hiji e-teu merta ti jeroeun sarta kaasup rekening anu dikirim eta tiasa nampi tampa kudu ngasupkeun eta.

Lamun dijawab kasalahan, éta urgent ngarobih sandi geura. Henteu ngan di dieu tapi rekening lianna malah lamun keur maké konci béda kusabab biasana aranjeunna henteu kabetot jadi loba ningali surat-surat anjeun, tapi aksés ka data ti ladenan sejen kawas kartu kiridit atawa PayPal. Ieu sajaba ti ngumpulkeun data anjeun, anjeun bisa meunangkeun duit di kirang waktos ti anjeun pikir ngawengku hiji sandi anyar.

Tempo éta saméméh pesen teh nya eta akun ieu dipaké nellycord1948.1.1@gmail.com Pikeun mimitian, jeung lianna anu ngan hiji landian pakait. Lajeng handap mangrupa spammer nu dibawa masalah ti runtuyan aliatorios karakter, ku kituna unggal mawa ID email béda, masing-masing maca bakal kudu nyawad salaku phishing. Nu bisa nyieun spammer nu kawas kieu geus asuransi sarupa yen tindakan otomatis pikeun jawaban, maok data ti ladenan sejen otomatis tur tanpa renik a.

mere ilham operopa

Google jeung kedah tos acted pola dipaké blocking, tapi mungkin geus nyokot sababaraha menit (atawa jam), sababaraha cukup gampang katipu nepi ngabales e waktos. Kuring nyaho sabab ngan ngahontal kuring tanpa dinyana phishing.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.