Ngawanohkeun gvSIG jeung Sabilulungan

gvsig sarta gawé babarengan Jeung pelesir hébat kami nampilkeun publikasi "gvSIG jeung Sabilulungan", karya nu nyiar janten patokan pikeun systematization ngamajukeun sosialisasi ngeunaan aplikasi ieu dina proyék kerjasama salaku alternatif sustainable.

a dokumen ngeunaan tingkat ieu, nu asalna dina waktu nu sae lamun gvSIG téh rék ngajalankeun versi anyar ngajangjikeun sakumaha diperlukeun. Garis tina dokumen ieu sarupa jeung nu saméméhna dihasilkeun tina lembaga sarua disebut "Epanet keur gawé babarengan" jeung bédana nu dina hal ieu teh latihan datangna dina dokumen sarua.

buku ieu disetir Téknik keur Jalma (Uman), hiji pausahaan dedicated ka promosi dampak organisasi kamanusaan ngaliwatan latihan jeung konsultan, sareng produk ieu impian badag alatan mibanda édisi munggaran ieu ti karek panungtungan November bisa jadi salah sahiji parabot paling beredar nyebarkeun on GIS bébas dina media Hispanik. Anjeunna disebut perhatian ka legenda hak cipta nu nyebutkeun:

Sadaya hak ditangtayungan. Anjeun tiasa photocopy manual ieu pamakéan pribadi Anjeun upami kaayaan finansial anjeun henteu ngidinan Anjeun pikeun dibeuli. Upami teu kitu, nganggap ngarojong sabab ieu ku meuli salinan a.

Buku bisa ditempo online, tiasa ogé jadi kaala pikeun harga euro 30.

Bari dokumen teh mucunghul mun aya rujukan pikeun lembaga makers putusan, sakumaha dijieunna téh leuwih cocog ka manual sareng adaptasi metodologis pisan praktis. Grafik, ilustrasi na gambar ngagambarkeun pakasaban hébat, mun némbongkeun tombol a.

gvsig sarta gawé babarengan

Ieu teh kasimpulan na indéks:

gvSIG jeung Sabilulungan.

Kumaha carana ngawangun jeung ngasupkeun GIS pikeun proyék Anjeun

Dina manual ieu kami maksudna pikeun popularize kerjasama GIS, servírtelo kalawan saeutik usaha atanapi cost ka anjeun ngasupkeun hiji proyék dinten-ka poé jeung betah sarua jeung nu internetan Internet atawa maca e-mail.

kempelan ieu latihan sarta guaran dilarapkeun commented hayang meunang nepi gancang, nyadiakeun pakakas dipikabutuh pikeun anjeun ngawangun sistem GIS munggaran anjeun dina waktu anu singget, kurang leuwih jam 16.

I. Naha GIS penting ka anjeun

Naon GIS ................................................................................. ..5
Naon ngaronjatkeun karya Anjeun ...................................................... SIG 6
SIG, manuk dina taneuh ..................................................................... 9
....................................................................................... tujuan ..10
Kumaha buku ieu dikelompokeun ................................................... .11

II. Téori nu peryogi

Pamikiran pakait sacara spatial ............................................................... .17
..................................................................... konci menit 10 ..19
Pentingna formulir pendataan ........................ 21
Particularizing kalayan GPS ......................................................... .26
Napigasi kalawan koordinat ......................................................... 30

III. gvSIG di tutorials

Ngawanohkeun gvSIG ........................................................................ 39
GvSIG diundeur jeung manual ................................................... ..41
Unsur di gvSIG .................................................................. 47
1 latihan. Nyieun hiji proyek .......................................... 51 anyar
2 latihan. Nyieun tempoan ...................................................... ..53
....................................................................................... lapisan .57
3 latihan. data Web handap ............................................. ..59
Patarosan ngeunaan CRSs ........................................................................... 61
4 latihan. ................................................ hiji .62 ritual penting
5 latihan. Nambahkeun lapisan ......................................................... ..66
6 latihan. .......................................... digawé comfortably .70
....................................................................................... tabel .71
7 latihan. Tinkering tabel munggaran .......................................... 72 Anjeun
Facilitating interprétasi ............................................................ .75
8 latihan. Modifying penampilan tina lapisan ........................ .77
Lima parabot konci ............................................................... .87
9 latihan. Incorporating a pager .......................................... 89
10 latihan. ...................................................... bade rundingan ..92
11 latihan. Nyieun wewengkon pangaruh ....................................... 99
12 latihan. Nambahkeun gambar tukang .............................. .111
13 latihan. Teken lapisan ...................................................... ..119
14 latihan. Nambahkeun data ti GPS a .................................... ..127
15 latihan. Mariksa lapisan ................................................ ..134
Medarkeun peta ..................................................................... ..136
16 latihan. Medarkeun peta ................................................ ..138

IV. Debuting kalawan hiji pasualan

Nyiapkeun dasarna .................................................................. ..155
Nambahkeun elemen data .................................... ..160
Analisa data ............................................................... ..165
A pamitan .................................................................. 172

V. musieum

Dimana meunang peta ............................................................... 175
Dimana meunang data na lapisan ................................................... .176
Dimana meunang pitulung ............................................................... .178
faults umum ........................................................................... ..179
kacilakaan Tangtu spreadsheet .......................................... .138
Ngeunaan pangarang ........................................................................ .185
Bibliografi ................................................................................. .187

Tempo buku online

5 balesan pikeun "ngawanohkeun gvSIG jeung Sabilulungan"

  1. Hatur nuhun Nancy, lila ngaharepkeun boga jawaban pikeun masihan ka urang anu pilari buku on Internet.

  2. Henteu heureuy, sigana mah aranjeunna kantos teraskeun teras ngarobih pikeun ngapdet kana versi 1.9.

    Kudu ngadagoan anu weruh kana Rét

    Naon gelombang goréng, saperti eta aranjeunna nu ditinggalkeun

  3. Pencét «Tingali Buku Online»
    ... sarta kuring legenda nembongan: Balik dina Maret
    ???
    anu mangrupa?
    A lulucon?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.