GvSIG, gawé bareng file LIDAR

gambaran Sababaraha waktu ka tukang geus ngalaksanakeun rupa aplikasi téhnologi LiDAR (Lampu beungeut jeung ranging) diwangun ku ukur jarakna tanah ngagunakeun sistem laser. Nurutkeun kana informasi dina DIELMO, ayeuna teh LiDAR Airborne Ieu nu paling akurat pikeun generasi model rupa bumi digital kalawan 1 atanapi 2m resolusi spasial tracts badag taneuh, kalayan hiji akurasi hadé jangkungna 15cm Calung hiji pangukuran xyz sabenerna pikeun tiap téhnologi méter pasagi.

GvSIG dina poé panganyarna diwakilan a extension bébas disebut gvSIG DielmoOpenLiDAR nu incorporates kamampuhan pikeun ngokolakeun jeung pandangan file di .the LIDAR na .bin format, salawasna kalawan niat moal killing sumberdaya komputer tur bisa nembongkeun duanana jilid badag (ratusan néang) data LiDAR atah (awan na spot teratur dina format BIN) tindih jeung data geografis sejenna di gvSIG.

DielmoOpenLiDAR ngidinan Anjeun nerapkeun symbology otomatis gumantung kana jangkungna, inténsitas jeung klasifikasi tina Pigura tetempoan. Sanggeus masang extension nu Anjeun tiasa nyetel ukuran titik dina watesan piksel, supaya mahluk jauh teu ningali kokotor sarta salaku urang kaanggo nu ningali téh leuwih gede.

Gambar lidar gvsig

kituna gambaran loading lapisan anyar bisa ditempo extent dipikabutuh pikeun file aktif LIDAR.

gambaran

Klasifikasi nurutkeun jangkungna:

fungsionalitas Ieu ditémbongkeun di dieu, tingali kumaha anjeun tiasa kalan ku jangkungna tangkal, wangunan tina rupa bumi alam nurutkeun sipat ngonpigurasi pikeun symbolization.

Gambar lidar gvsig

gambaran

Klasifikasi dumasar kana inténsitas

grafik nunjukeun sami view, tapi ku Klasifikasi inténsitas nurutkeun parameter diartikeun ku pamaké.

Gambar lidar gvsig

aplikasi ieu dikembangkeun ku DIELMO, kaca anjeun bisa ekstensi pikeun sistem operasi anu béda, manual pamaké sarta sandi sumber diundeur.

Hambalan I nyandak nyieun parusahaan promotion ieu maturan jasa salian informasi pisan alus na dina téknologi LIDAR, sababaraha tumbu ka sumber online jeung produk gratis.

Models Digital rupa bumi Biologi Kelautan sarta Akuatik digital

precision tinggi MDT
ékonomi MDT (5m)
MDT + wangunan (5m)
ékonomi MDT (10m)
ékonomi MDT (25m)
Bébas MDT (90m)
Bébas MDT (1000m)
MDT ti pemetaan na

raster Biologi Kelautan sarta Akuatik
Skala 1: 25.000
Skala 1: 200.000
Skala 1: 1.000.000
Skala 1: 2.000.000
pemetaan vektor
Skala 1: 25.000
Skala 1: 50.000
Skala 1: 200.000
Skala 1: 1.000.000
peta Freehand + format TIF
Maps of Spanyol
Maps Dunya
Callejeros
inpo teknis

4 balesan pikeun "GvSIG, gawé bareng file LIDAR"

  1. Hello Gerardo
    sakumaha paragrapna nyarios, "dumasar kana naon anu nyatakeun halaman DIELMO," upami anjeun resep tiasa maca sumber asli anu parantos ngajelaskeun.

    Meureun hiji poe kami ngahaturanan pos ka hiji latihan ti ieu

  2. ..., up! permalink bakal ngingetan kuring tentang sesa dinten ieu

    : roll

  3. Hi ..

    Kuring hayang nanya atawa ménta anjeun ngajelaskeun - lamun teu kapikiran - naon hartosna persis frasa:

    «... sareng ngadamel ukur XYZ anu nyata pikeun unggal meter pasagi.»

    Hatur nuhun pisan ..
    Wasalam

    Gerardo

  4. Gambar LIDAR? 😕
    Teu sangka eta wungkul ngarebut titik LIDAR 🙄

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.