QGIS kursus pangalusna di Spanyol

QGIS nyandak tangtu pasti aya tujuan loba pikeun warsih ieu. Kode program haratis, QGIS geus jadi leyuran ngaronjat paménta, duanana pausahaan swasta jeung organisasi pamaréntah.

Ku kituna, najan ArcGIS master atawa alat sejen, kaasup di neruskeun Anjeun QGIS nyaeta kudu.

Ieu kumpulan kursus alternatif tina QGIS di Spanyol jadi Anjeun bisa milih. Kuring maréntahkeun hargana, ti panghandapna nepi pangluhurna. Sanajan kuring geus ditempatkeun data nilai-ditambahkeun kayaning Jumlah jam estimasi keur kursus dimimitian dina tanggal 2018.

teu nami jam mimiti harga panyadia
1 QGIS diajar System Émbaran Geographic (GIS) Dasar bebas bebas 50 $ Holger Bermeo - Udemy
2 Maya Tangtu QGIS minggu 8 bebas 60 $ Gidahatari
3 QGIS ti scratch na Teledeteccin praktis dina Tatanén bebas bebas 70 $ Pedro Barrera Puga - Udemy
4 QGIS diajar ti scratch. GIS open source bebas bebas 75 $ GeoCastAway - Udemy
5 Tangtu SIG online horas 30 bebas 80 € IniSIG
6 Geographic Systems Kursus Émbaran kalawan QGIS 3 bulan 3 2018 Jan 137 $ Association of Geographers of Peru - ICIP
7 QGIS online Tangtu 2.18 Las Palmas horas 60 11 2018 Jan 200 € MappingGIS
8 QGIS Tangtu online tur jukut - Tingkat pamaké horas 80 22 2018 Jan 240 € CursosGIS - TYC GIS
9 Tingkat inisiasi QGIS horas 90 15 2018 Feb 248 € Imasgal
10 QGIS Tangtu - Systems Émbaran Geographic minggu 4 5 2018 Jan 300 $ MasterSIG
11 QGIS Tangtu: Perkenalan mun Systems Émbaran Geographic horas 60 30 2018 Jan 250 € GeoInnova
12 QGIS - Urang téh Bakat horas 100 undefined 250 € Geospatial Pelatihan ES
13 System Émbaran Geographic QGIS (GIS) 32 jam Presencial undefined 470 $ GIS Mexico

Ditémbongkeun saperti, aya alternatif béda. Lamun kumaha oge, Anjeun bisa jadi wondering:

Jeung naon tangtu cocog atuh?

1. kursus gratis. Mun anjeun dina buru pikeun neuleuman, kursus haratis téh pilihan pangalusna sabab teu kedah buka wirahma hiji group peer sakabéh. Dina hal ieu, kursus Udemy aya alternatif alus, anjeun bisa mimiti iraha wae sarta miboga aksés ka aranjeunna salamina, teu saperti batur anu boga aksés ukur pikeun durasi kursus.

Janten bébas kursus téh biasana murah. Sajaba ti éta, diskon musiman anjeun tiasa manggihan éta up for kirang ti $ 15.

2. kursus Grup. Lamun teu puguh a na hoyong nyandak tangtu salami periode dijadwalkeun, alternatif aya diantara 200 na 250. Di handap ieu mangrupakeun maya, tapi kalawan pangajar sarta grup peer kalawan nu ngakibatkeun bantuan pangajar sarta consultations / réspon sakelas di panglawungan dicabut.

Hiji kauntungan tina kursus sapertos nyaeta aranjeunna anu pakait sareng program Master, jadi Anjeun bisa nyandak média bonus beuki canggih sarta aksés.

3. Kursus. tawaran ieu hargana murah, masih dipake ku universitas keur mahasiswa di kampus; jeung kalemahan waragad luhur jeung implikasi patali tina jadwal, lalulintas sarta mindahkeun ka kelas. Salaku conto urang nyetel GIS Mexico, mana ngaleuwihan $ 470 kalayan jam 32. Bari tangtu pisan alus, mangka dugi ka hiji wewengkon géografis spésifik.

Kumaha upami akreditasi nu?

Kadé masing-masing tangtu anjeun nampi nyorong diri bukti. Ieu bisa mangrupa diploma supplier basajan kalawan nu bisa nyadangkeun neruskeun anjeun, sabab biasana menta mun anjeun nunjukkeun on neruskeun Anjeun. Lamun masih nawiskeun hiji akreditasi nu ngabejaan Anjeun sakumaha titik pikeun ngarengsekeun hiji diploma atawa master, nu hadé.

Lamun nyaho tina kursus lianna dina basa Spanyol QGIS nyokot tempat périodik, ulah ragu hayu urang nyaho.

Balesan keur 2 "Best Kursus-kursus di QGIS Spanyol"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.