QGIS kursus pangalusna di Spanyol

Nyandak kursus QGIS pasti janten tujuan seueur taun ayeuna. Tina program open source, QGIS parantos janten jalan paménta anu gedé, boh ku perusahaan swasta sareng organisasi pamaréntah.

Ku kituna, najan ArcGIS master atawa alat sejen, kaasup di neruskeun Anjeun QGIS nyaeta kudu.

Ieu kumpulan alternatif kursus QGIS Spanyol pikeun anjeun anu tiasa dipilih. Kuring parantos mesen aranjeunna ku harga, ti panghandapna dugi ka luhur. Sanaos kuring parantos nempatkeun data anu ditambih nilai, sapertos jumlah jam sareng tanggal perkiraan kanggo kursus anu dimimitian dina 2018.

teu nami jam mimiti harga panyadia
1 QGIS diajar System Émbaran Geographic (GIS) Dasar bebas bebas 50 $ Holger Bermeo - Udemy
2 Maya Tangtu QGIS minggu 8 bebas 60 $ Gidahatari
3 QGIS ti scratch na Teledeteccin praktis dina Tatanén bebas bebas 70 $ Pedro Barrera Puga - Udemy
4 QGIS diajar ti scratch. GIS open source bebas bebas 75 $ GeoCastAway - Udemy
5 Tangtu SIG online horas 30 bebas 80 € IniSIG
6 Geographic Systems Kursus Émbaran kalawan QGIS 3 bulan 3 2018 Jan 137 $ College of Geographers of Peru - ICIP
7 QGIS online Tangtu 2.18 Las Palmas horas 60 11 2018 Jan 200 € MappingGIS
8 Tangtu online QGIS and grass - tingkat pamaké horas 80 22 2018 Jan 240 € CursosGIS - TYC GIS
9 Tingkat inisiasi QGIS horas 90 15 2018 Feb 248 € Imasgal
10 QGIS Tangtu - Systems Émbaran Geographic minggu 4 5 2018 Jan 300 $ MasterSIG
11 QGIS Tangtu: Perkenalan mun Systems Émbaran Geographic horas 60 30 2018 Jan 250 € GeoInnova
12 QGIS - Urang téh Bakat horas 100 undefined 250 € Geospatial Pelatihan ES
13 System Émbaran Geographic QGIS (GIS) 32 jam Presencial undefined 470 $ GIS Mexico

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya alternatip anu béda. Nanging, anjeun panginten heran:

Jeung naon tangtu cocog atuh?

1. Kursus Gratis.  Upami anjeun buru-buru diajar, kursus gratis mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, sabab éta henteu meryogikeun anjeun angkat ka wirahma sakumpulan kolega. Dina pengertian ieu, kursus Udemy mangrupikeun alternatif anu saé, anjeun tiasa ngamimitian iraha waé sareng anjeun ngagaduhan aksés ningali éta salamina, henteu sapertos anu sanés anu ngan ukur ngagaduhan aksés salami kursus.

Kusabab éta kursus gratis, aranjeunna biasana langkung mirah. Ogé, kalayan diskon musiman anjeun tiasa mendakan éta dugi ka $ 15.

2. Kursus Kelompok.  Upami anjeun henteu buru-buru sareng hoyong kursus salami waktos anu dijadwalkeun, anu alternatipna antara 200 sareng 250. Ieu virtual, tapi ku tutor sareng kelompok kolega, anu anjeun mangpaatkeun bantosan tutor sareng konsultasi / jawaban ti babaturan sakelas dina forum.

Hiji kauntungan tina kursus sapertos nyaeta aranjeunna anu pakait sareng program Master, jadi Anjeun bisa nyandak média bonus beuki canggih sarta aksés.

3. Kursus tatap muka.  Tawaran ieu beuki ngirangan, masih dianggo ku paguron luhur pikeun mahasiswa kampus; kalayan kalemahan biaya tinggi sareng implikasi pakaitna tina jadwal, patalimarga, sareng mudik ka kelas. Salaku conto urang nempatkeun GIS Mexico, anu ngaleuwihan $ 470 kalayan 32 jam. Sanaos kursusna saé pisan, éta diwatesan ku daérah géografis khusus.

Kumaha upami akreditasi nu?

Penting pikeun unggal kursus anu anjeun tampi peryogi bukti. Ieu tiasa janten diploma saderhana ti perusahaan pemasok, anu anjeun tiasa ngadukung resume anjeun, sabab biasana nyungkeun éta nalika anjeun nunjukkeun éta dina resume anjeun. Upami aranjeunna masih nawiskeun anjeun akreditasi anu kaitung poin pikeun ngarengsekeun diploma atanapi gelar master, langkung saé langkung saé.

Lamun nyaho tina kursus lianna dina basa Spanyol QGIS nyokot tempat périodik, ulah ragu hayu urang nyaho.

2 Balesan kana "Kursus QGIS Pangsaéna dina basa Spanyol"

  1. Hatur nuhun pisan. Kuring bakal pohara alus.

    Wasalam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.