Microstation nyambung Edition - bakal perlu adaptasi kana panganteur anyar

Dina édisi CONNECT of Microstation, dijalankeun dina 2015 sarta parantos réngsé taun ieu ku 2016, Microstation robah transformasi menu samping tradisional na kana menu bar luhur-tingkat Microsoft Office. Urang terang yén robahan ieu nyababkeun akibatna ti pamaké anu terang dimana mendakan tombol-hal éta, sakumaha anu aya kajadian pikeun pamaké AutoCAD di 2009, padahal nurutkeun anu katingali dina acara pamundut, aya upami aya anu hadé anu dicirikeun Bentley Systems nyaéta strategi Anjeun pikeun gijikeun parobahan bertahap sareng nganggut salila lila.

Kami tiasa apal kana file file DGN anu parantos manten tilu perobahan dina taun 36. IGN of 16 Intergraph awal bit ti 1980 dugi ka DGN V7 of 1987 muncul kalawan 32 bit, anu DGN V8 anu dilaksanakeun dina 2001 nalika diliwatan ka 64 bit, anu geus aya 15 pikeun taun.

Di tingkat perobahan nu penting (tanpa angkat rinci ti taun 35) tina platform paripolahna kira unggal tujuh taun, tiasa diinget ti Microstation 95, Microstation V8 di 2001, Microstation V8i di 2008 ayeuna urang gaduh édisi Microstation CONNECT anu dijalankeun dina 2015 sarta sagemblengna terpadu di 2016 ieu numutkeun kana aranjeunna geus ditémbongkeun di Konférénsi London.

pita-microstation

Pikeun ayeuna mah resep sasuai ka parobahan panganteur, anu parantos ngajantenkeun kuring rada kaget dina tetempoan kahiji; sanajan transformasi V8i to Connect seueur, panyorot adaptasi tina garis béda dina Geo-Teknik dina konteks BIM Infrastruktur, ngiringan tilu produk utama na: Desain (Microstation), Manajemén (ProjectWise) sareng Life Cycle (AssetWise) sarta hususna ngalirkeun model lisénsi di handapeun konsép Software minangka Service.

Deukeutan Bentley sareng Microsoft

Microsoft moal tiasa janten panemu antarmuka sareng Ribbon, sanaos jalma ngahubungkeun éta ku nyarios "gaya Microsoft Office 2010" ku kituna janten popularized dugi ka seueur alat anu ayeuna ngagaduhan fungsionalitasna ku cara éta. Jadi, yén jarak deukeut Microsoft sareng Bentley ngagaduhan pangaruh. Tapi kanyataan yén kuring parantos ningali Microsoft kalayan awan inti na, HoloLens, layar permukaan gitante sareng perséntasi emosionalna dina Konferensi Infrastruktur saprak taun ka tukang, dina konsép geofumada konspirasi kuring, nalika Bentley kaluar taun séjén ka pasar saham. Microsoft bakal hoyong langkung seueur ti ngajual lisénsi ProjectWise dina awan Azure. Ieu tiasa dianggo, sanaos sareng mistik ti hiji CEO anu parantos nyangka pisan kana impian hirupna teu maot; sareng anu dibuktikeun ku ningali Trimble, Topcon sareng Siemens kalayan pautan pelengkap anu langkung tebih ku pendekatan tradisional.

Naon kauntungan dina pita Microstation

Tulus, Bentley salawasna kaasih gaduh panganteur anu sarupa sareng kacenderungan anu sanésna, ku kituna menu vertikal saméméhna kana V8 aya menu gurat dina V8i, kalawan leuwih loba jalan aksés kana alat anu fungsina workpace. Tapi éta henteu salawasna henteu pikaresepeun néang tombol pikeun newbies, ku kituna tema Ribon pangluhurna nyaéta parobahan anu parantos, nganggap yén logika jandéla tunggal anu ngiringan aliran paréntah henteu robah. Tungtungna, jenis jinis ieu parantos kitu populer, anu sahenteuna henteu kedah dipikabutuh-balik deui kana pamaké.

ecplorer-microstation-connectImportantta ogé penting pisan, nu seueur hal tina pilihan anu tiasa disumputkeun di dieu ayeuna tiasa katingali langkung ramah dina menu awal. Sarta pamustunganana, pentingna peunteun, yén ménu henteu jentuna tina platform anu saméméh parobahan dina ukuran layar salami éta masalah.

Janten, anu urang di luhur nyaéta mangrupikeun bagian workflow, Gebasan aksés gancang, tab Ribon, sareng kotak panyilar nu diaktipkeun ku F4, anu pangalusna hilap pikeun muka konci éta.

Panginten hal ieu ngamungkinkeun para pangguna bener-bener mangpaatkeun alat anu aya. Sahenteuna kuring sigana yén aranjeunna parantos masihan seueur fitur anu ka menu "Explorer", sareng seueur hal anu sok diurus sapertos gaya garis, teks, dimensi sareng objék, tapi éta tétéla masih teu dipalire. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun hal-hal anu saé pisan, sapertos betah ngahasilkeun hubungan antara lembar peta (tata letak) kalayan sered sareng serelek basajan, anu tiasa dilakukeun sanes ukur ku objék internal gambar tapi nganggo file éksternal sapertos gambar atanapi dokumén kantor (kecap. unggul sareng powerpoint).

Interestingta menarik anu ngokolakeun lembar ngupingkeun pilihan pikeun ngahasilkeun méja dinamis anu sadaya pesawat anu aya dina proyek, anu tiasa ditempatkeun salaku pesawat indéks kalayan hyperlinks kana panémbong ieu, indéks peta atanapi indéks konseptual. . Kitu ogé, asupkeun tabel dgn, unggul atanapi csv dilebetkeun kana obyék gambar éta, diantarana panjang atanapi daérah anu kedah janten terintésasi kana ngitung-katerangan karya jeung budgets. Kuring salawasna mendakan ieu kapaké, tapi kuring bakal ngarobih akhir, ayeuna mungkin ka nyambung ka proyék-proyék ngaliwatan Bentley Cloud Services.

Pikeun pamaké panarjamah aya salawasna pilihan pikeun ngangkat menu ngambang di pelosok blok menu; tambahan aya trik keur navigasi keyboard sareng kustomisasi fungsi.

Éta ogé parantos ditambah kana browser, fungsionalitas langkung ageung kana sifat-sifat anu disebut "barang", sareng objék anu tiasa dilabélan, sapertos "kolom", "balok" "rod 1 / 4", jsb, anu ngamungkinkeun milarian tina sagala objék tina jinis spésifik atanapi sipat géométikna.

Setélan-microstation-nyambung

Sareng sakumaha sareng Office, dina pilihan "file", anjeun tiasa ningali fungsi normal muka, nyimpen, ngirim, jsb. Tapi ogé aksés ka ruang kerja anu ngan ukur spesialis anu terang kumaha milarian; Ayeuna ku seueur pilihan manajemén sapertos saperangkat tugas sareng sikep variabel.

Kaca wilujeng sumping

Nalika program muka, panganteur sareng conto, tutorials video sareng tumbu ka warta muncul. Anjeun tiasa muka file conto anu di dieu, atanapi muka file husus; Komo sabot file gawé ditutup, terina tiasa disambungkeun deui. ... Tapi dimana kuring katingali ieu ku panganteur hideung? XD.

wilujeng sumping-microstation-v8-connect

Kaca wilujeng sumping ieu disambungkeun kana server latihan Bentley Learn nunjukkeun tingkat pangalaman, hiji pilihan hébat pikeun diajar; Salaku tambahan, sambungan RSS ngamungkinkeun Bentley pikeun ngajaga pamaké apdet kalayan aparat resmi, sareng aya di bagean handap, akses ka rekening jaringan sosial sareng Bentley Community.

Jalma anu terang istilah Benchmarking sareng pakakas séjénna di pasar baris nempo yén parobahan ieu henteu langkung inovatif. Najan kitu kuring kedah ngaku yen hiji hal teu Bentley pikeun mastikeun yén platform karasaeun gancang pisan, meakeun kirang mémori sareng ... sanajan kuring dikritik duanana Pita AutoCAD 2009, Kuring kedah ngaku yen ayeuna Microstation sigana kirang aneh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.