Megatkeun sandi tina VBA Microstation macro

Visual Basic pikeun Aplikasi nyaéta set tina pustaka nu Microsoft anu dijieun sadia, rada kolot tapi pohara kuat utamana dina versi Kantor saméméh 2010. Bari terus mun aya, loba kamajuan ayeuna dilakukeun dina .NET sarta lingkungan lianna; Acan keur kamajuan dumasar marcros, VBA mangrupakeun leyuran geulis praktis di bisi Microstation, rada basajan. Sahenteuna kuring inget ngawangkong ngeunaan némbongkeun ieu peta bounded jeung hal XFM.

Ieu sababaraha masalah anu geus ngahontal kuring isuk ieu, sakumaha anjeunna lumpat di rotunda tina Virgin di imah tropis:

Relief: Lamun kuring ngajalankeun VBA, abdi meunang suratna:

«Inpormasi lisénsi pikeun komponén ieu henteu kapendak. Anjeun teu ngagaduhan hak anu nyayogikeun lisénsi ieu pikeun ngagunakeun fungsionalitas ieu di lingkungan pamekaran. »

Aya sababaraha cara pikeun ngajawab masalah ieu, kaasup masang hiji pakét MicroStation prerequisites kayaning jalma ngatur kaluar pikeun XM. masalahna di dieu nyaeta yen kamungkinan bisa maké versi Windows atawa Windows 8 10, loba perpustakaan teu dianggo dina VBA heubeul na pasti ieu diwangun saméméh 2010.vba-xvi32-microstatin-Excel

Hiji leyuran praktis: Pasang Visual Basic 2010 Express, komputer ieu moal ngecas teuing ditambah kadali OCX posiblmente hiji pamaké ngalaman ti debugger nu bisa ngadeteksi na input ti konsol paréntah.

A dipikaresep jalur tina ngundeur Visual Basic Express ieu.

Mun anjeun wanting pikeun ngajalankeun ti Microstation Connect Edition, éta ampir dipastikeun yén aplikasi anu kudu nyieun hiji adjustment kusabab sababaraha toko buku robah ruteu.

Pikeun ngajalankeun hiji marcro MicroStation VBA, dina kasus V8i jeung saméméhna éta dipigawé puseurna / Marcro / Project Manager. Pikeun Microstation Connect Anjeun kudu milih tab puseurna di pita nu.

Salaku bisa ningali, anu ngalir makro tapi lamun urang rampa kode bakal némbongkeun panangtayungan jandela.

Éta mungkin pikeun megatkeun sandi nu boga VBA?

vba-xvi32-microstatin-Excel

Pungsionalitas panyalindungan sandi maké Visual Basic pikeun Aplikasi keur ngahasilkeun kamajuan kontrol jeung kaamanan, ku kituna henteu kudu bener nanyakeun pikeun hal ieu dina ramatloka a. Sanajan kitu, asumsina yen leyuran sabab urang poho konci atawa pamekar teknis masihan emam jeung ngagantung up beurit, didieu mangrupa solusi praktis maké pangropéa hex.

VBA diadopsi ku perusahaan pamekar, janten akronim anu digunakeun dina kode kanggo nunjukkeun nalika sandi disimpen disimpen tina hiji aplikasi ka aplikasi anu sanés. Salaku conto, pikeun ngahapus konci tina makro VBA Excel normalna akronim nyaéta DBP = »sandi», pikeun Aksés konci nyaéta DPX = »sandi». Upami urang mendakan senar éta, sareng urang ngarobih kana hal anu sapertos DBR, tapi henteu DPX, atanapi DPR sanes DPX, nalika disimpen, paréntah perlindungan konci moal aya tulisan anu saé ogé sareng vba bakal dibuka tanpa panyalindungan.

Ieu maké Hex Editor, dina Edit pilihan / Search ngetik string kami hayang, contona BDP, anu téks pilihan string sarta ngajaga Case aktif sénsitip, ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu.

sandi macro-vba?

Ngagunakeun pangropéa hex (Hex Editor), éta gampang buka extension .mvba makro of MicroStation sarta nyieun robah anu ku di handap léngkah ieu:

1. download XVI32

Ieu bisa diundeur ti arah ieu; bisi kuring Kaula bade handap versi 2.55, low dikomprés di pos, Anjeun kudu decompress sarta ngajalankeun file xvi32.exe.

vba-xvi32-microstatino

2. MVBA muka aplikasina.

Éta sasaena, sateuacan muka éta VBA ngadamel salinan a. Tempo nu ditangtayungan anjeun, di dieu anjeun bisa ningali nyali. Muhun, sadaya anu tetep nyaéta pikeun manggihan akronim anu, sakali kapanggih Anjeun ngarobah salasahiji ti tilu hurup ku hiji X, sarta disimpen. Kalayan ieu, nu VBA geus dijagi.

Nutup aplikasi bakal menta lamun ngahemat parobahan, Anjeun kudu nunjukkeun enya.

vba-xvi32-microstatin-Excel

Sakali disimpen, tingali yen mun anjeun buka VBA euweuh dipénta konci, ku kituna ieu dipikaresep ngadaptarkeun hiji anyar. Lamun pamaké kungsi poho konci anu masih bisa dipake di parusahaan, buka masihan hiji coscorrones dina sirah atawa sahenteuna maksakeun anjeunna mayar nu beers on Jumaah; Lamun maot kalawan emam, urang nyandak menit sejen tina tiiseun.

vba-xvi32-microstatin-Excel

Manggihan akronim pikeun MicroStation VBA (MVBA), sigana jadi teka salajengna. Teu sami keur Excel atanapi Aksés tapi kalayan upaya tina common sense sarta kesabaran bisa manggihan.

Musim Panas hartina henteu keur sanggup uninga sandi éta, maka kami bakal méré éta ranté akronim di tukeran pikeun kolaborasi simbolis. Tangtu, sok aya penjahat atawa meunangna, nu kudu ka bil XD. Pikeun nu mésér undeuran kartu kiridit atawa PayPal.

2 Walon pikeun "Tutup sandi sandi mikrostasi VBA makro"

  1. Wasalam
    Dina hal kuring, kuring henteu hoyong ngarobih, ngahapus atanapi ngancurkeun, kecap vba sandi, naon anu abdi hoyong nyaéta terang kuring atanapi nginget kecap konci. Naha anjeun terang kumaha modena?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.