Baris kami Microstation pikeun Mac?

AutoDesk sababaraha taun ka pengker kami heran kalayan na Balik deui ka Mac; sanajan tetep teu versi lengkep sajajar jeung leungit sababaraha fitur kami ngartos trend dicirian nuju hiji séktor jeung sababaraha waktos katelah pilih.

Bentley mulih ka Mac, éta geus mangrupa frékuénsi ékspéktasi anu di taun panganyarna geus muncul. Ayeuna, tingali nu Bentley geus dibuka ampir sataun katukang Bentley Navigator jeung ProjectWise pikeun Mac, ngarasa panasaran awakens deui lamun urang ningali versi desktop ngajalankeun natively kalawan manzanita nu. Nagreg Bentley geus pisan husus dina breefing dinten mimiti Media Poé, Saha kira pisan diropéa mulasara aplikasi ieu sarta disababkeun urang rarasaan gede ningali jeung kaulinan jalan mimiti dina Android malah leuwih berorientasi widang struktural.

jadi diideuan 2011b

Dinten teh Keynotes dinten kami baris geura-giru kudu Nagreg Bentley kalawan téma "Gawe smarter: The transformasi informasi mobilitas". Simkuring sadar yen aplikasi mobile anu teu bisa balik, geolocation dilarapkeun ampir kabéh diantara geomarketing nu ieu téh ruas pisan metot.

Tapi ulah pikir kitu, dina pamanggih kuring teu ningali versi Mac of Microstation Bentley boga pendekatan ka Microsoft teuing ditandaan bisa pamikiran ngeunaan Apple .; Tapi sakumaha poé téh ngora, pasti urang nyaho hiji jawaban hadé.

gawena teh nuturkeun acara teu nyadiakeun pikeun artikel lega, pasti langkung bukti na panjang abdi tiasa ngalengkepan deui dina jangka waktu nu luang abdi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.