Salaku ruas hiji nyumputkeun raster a

Kuring nyokot satengah sajam nyoba ngajelaskeun kieu ka teknisi komputer teu pisan tapi sakumaha Abdi resep anjeunna hadé nulis prosedur dieu na jadi systematized nu consultations gratis.

masalahna

Mibanda gambar latar, tapi hayang nyumputkeun bagian tina eta pikeun tujuan percetakan jeung presentasi. Cai mibanda Microstation V8.5

Pilihan

Méméh kuring dikaitkeun cara ngalakukeun hal ieu kalawan DescartesTapi keur kaperluan merging sababaraha raster teras nyimpen éta stasiun gambar anyar. Dina hal ieu, teu kahayang anu diperlukeun kusabab éta ukur keur kaperluan tampilan, nyaeta teu motong gambar.

Jadi pilihan ieu ngalakukeun hal eta ku klip raster.

leyuran

Dina Raster Gambar Manajer rék nyumput geus dipilih jeung "Edit / Vidéo" pilihan

Lajeng jandela nembongan nanyakeun:

... nu nuju wanting klip, abdi tiasa disebutkeun yen ti ???, mangka anjeun kudu milih metodeu motong na ragam.

MicroStation raster klip

1. Ku cara maké hiji

Tiasa janten obyek digambar, éta mangrupakeun inohong katutup kayaning polygon a. Sangkan milih pilihan Unsur, teras klip wates; ieu hasilna.

Sakali dipilih tipe objék (padika) nyumputkeun dihartikeun lamun hayang nyumputkeun jero, atanapi tepi. Pikeun ieu anu dua pilihan:

  • Klip Topeng hides jero
  • Klip wates, nyumput di luar

MicroStation raster klip

2. Ku gambar a

Dina hal ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun gambar anu tanpa ngabogaan janten hiji obyék pikeun eta, "Blok" dipilih jeung gambar nu geus ditandaan ku beurit. Lajeng klik deui ningali hasilna.

3. Ngaliwatan pager a

Dina acara pager a, ieu bisa boga sipat "caah" jeung bisa jadi praktis pikeun wangun kompléks atawa wates nu teu bentuk nutup. Ieu kudu mimiti dilakukeun pager, lajeng bisa milih ti "Method" pilihan.

Gambar di handap ieu nunjukeun klip béda dijieun, beureum jeung metoda "Unsur" cross jeung "pager", batur kalawan "Blok". Jeung dulur bisa hirup babarengan, gambar téh sarua.

MicroStation raster klip

Yen pager pisan praktis, sabab dina versi Microstation XM atanapi V8i bisa nyimpen pager sakumaha lamun éta model.

Aya oge "ngaropéa klip" pilihan pikeun ngedit hucu, sakumaha Kuring geus dipigawé ku salah sahiji buleud. Pikeun miceun salah sahiji klip "édit / unclip" geus dipaké tur bisa dipilih individual atawa sakabéh wates.

Step by step

Prosedur Ulasan kanggo non-téhnologis; Dina hal ieu, aya hiji serelek gambar Google Earth, sarta hayang motong ngeunaan hiji 1 peta: 10,000

MicroStation raster klip

1. Nelepon raster nu

2. Toél dina manajer raster

3. Edit / klip

4. Pilih Métode "Blok"

5. Pilih Mode "klip wates"

6. Jieun kotak kalayan beurit: Pikeun ngaktipkeun snap pencét Ctrl + shift

7. Klik dina layar.

MicroStation raster klip

dina éta kuadran ieu teu persis mangrupa sagi opat, Anjeun bisa milih "édit / ngaropéa klip" na anu diteruskeun kana tungtung saluyu equinas disadiakeun kalawan snap diaktipkeun Ctrl + shift

lulucon anu

Lalaki, abdi miharep yén sanajan mangrupa inuman lemes maranéhna turun lamun aranjeunna datang ka dieu ... lantaran ieu téh di readme nu.

3 balesan pikeun "Kumaha mun nyumputkeun bagean raster"

  1. Hébat, anjeun pernah maot, ngan leuwih 3d sipil ulah poho. hatur nuhun

  2. teu ngan éta bakal jadi tiis, lamun lain dahar beurang alus teuing.
    Kuring ngabayangkeun sakumaha Abdi nyandak waktos abdi sangkan instruksi kieu ....

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.