Pikeun Leupaskeun pita di AutoCAD 2009?

Loba nu ti hansip heubeul sakola teu sih kawas Desain ala ménu pita AutoCAD 2009Tapi sia teu pira najong. Ieu ngan masalah di disorientation neuronal sarta lamun kami bisa dipake dina teken dewan batur, anu parabot dasar yén éta teu di sami mess urang. Hal éta lumangsung kalawan Kantor 2007 tur kiwari ku AutoCAD, kami uncomfortable yén lokasi tina ménu butuh waktu ngagunakeun Paréntah sering na salaku AutoDesk moal mundur mode ieu, anjeun bakal kudu neangan dipaké pikeun eta.

Pasti ieu blog dina basa Inggris geus ditulis pisan, sarta AutoCAD manual 2009 kedah nyebutkeun sarébu trik ngamangpaatkeun rarancang anyar, dina hal ieu kuring gé ninggalkeun anjeun sababaraha tips salamet dina pita, sakumaha kuring geus dipigawé ..

autocad pita 2009

0. Nyandak dipaké pikeun pita nu

Ieu heula, kapaksa ngarobah sabab generasi nu bakal datang bakal ningali eta jalan éta. The manual datangna dina cara kieu na sakumaha eta ngarugikeun urang pindah ti Paréntah téks dina AutoCAD flyout R12, inuman ieu mangrupa mun dicokot sooner atanapi engké.

autocad pita 2009 Di paling bisa meunang éta yén AutoCAD 2011 mawa hiji pilihan nyieun antarbeungeut katingal kawas 2008. Tapi teu boga teuing harepan.

Lumayan lamun ditempatkeun laterally, loba kawas nu tugas navigasi Microstation dilaksanakeun ti versi V8i. Ieu merlukeun méré tombol mouse katuhu, pilih "ngalaan konci"Terus sered ka margin kénca.

1. Sumputkeun pita nu

autocad pita 2009 Pikeun nyumputkeun eta, ngan ngetik paréntah "ribbonclose"Jeung disappears tina tetempoan. Kawas anjeun tiasa masihan tombol katuhu dina bar pita sarta milih "tutup". Lamun hayang nyieun ditingali deui nulis paréntah "pita".

Sanajan teu perlu nyumputkeun eta tos rengse, anjeun bisa nganggo "ngaleutikan"Jeung hiji bar polos moal mangaruhan urang sarta ahirna bisa ngakses eta keur lawan nu IRLE kaopat asih merlukeun.

2. Aktipkeun paréntah bar.

autocad pita 2009 Mun urang nyumputkeun atawa ngaleutikan urang kudu bar ilahar dipaké pikeun ieu kami kudu balik tepi sisi kénca sarta tombol mouse katuhu.

Lajeng milih pilihan AutoCAD bar minat urang. umumna:

  • ngagambar
  • ngaropéa I
  • ukuran
  • lapisan
  • zum

Sarta voila, éta Sigana mah hiji heubeul. Hiji pagawean geus ngadawuh.

autocad pita 2009

Pikeun ngakses menu bar (file, tempoan, format ...) kudu Resort ka hurup beureum juru.

Ieu oge mungkin konfigurasi, maké tulbar custom, sakumaha anu metoda 25 dipaké ParéntahSakabéh parobahan ieu bisa disimpen salaku .cui file, keur eta tiasa ganda hiji on

C: Dokumén sareng Setélan Data Program pamaké AutodeskAutoCAD 2009R17.2enusupportacad.cui

Mangka parobahan bisa disimpen ka USB atawa email panawaran di will dina mesin aneh.

16 balesan pikeun "Leupaskeun pita di AutoCAD 2009?"

  1. Dingo Autokado 2015 įrankių juosta. Kaip jà susigražinti?

  2. Baraya, Kuring boga loba taun Autocad, tapi ... naon anu awon kuring gaduh parobahan drastis dina mintonkeun.
    Kuring geus geus diatur pita abdi, lami. Ayeuna abdi hoyong ngalih ka pasangan sejen, PC sejen. Kuring nebak aya cara pikeun nyalametkeun file hiji jeung ka muka setelan séjén autocad kalawan pita anyar.

    Bisa Anjeun masihan kuring solusi?.
    Jeung ucapan salamet dina kaca.

  3. Baraya, I ngan dipasang Autocad 2015, sarta Kami teu bisa ngaleupaskeun ngambah gambar éta daun kursor nalika kuring mindahkeun sabudeureun layar. Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun ??

  4. bar Ribboon ieu doomed teu resep nya kaluar, tapi Hapus ulang ngalebetkeun-deui nembongan autocad minimal kuring teu hayang q .. aparesca ayudaa langkung ti ayeuna atuh ..

  5. Kuring mantuan pisan, hususna keur sababaraha konci aneh menu pita sorana, sarta aktif kalayan pitulung anjeun

  6. sakumaha abdi tiasa ngaktipkeun paréntah bar abdi di 2011 autocad

  7. di 2010 kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nempatkeun sidebars paréntah sangkan q keur assimilated mun autocad 2008? Kuring dituturkeun léngkah anjeun sarta kuring teu tiasa ngalakukeun hal eta! pitulung mangga

  8. Asup kana panel kontrol, install / program uninstall jeung nyoba uninstall tina dinya.

  9. wilujeng énjing, kuring ngagaduhan masalah sareng éta kuring ngahapus autocad 2009 sareng ngahapus sadaya file anu kuring mendakan tina program na ayeuna anu kuring parantos pasang, éta henteu matak kuring nyaritakeun yén éta parantos dipasang kanggo ngajalankeun sareng kuring masihan éta «regedit» sareng ngahapus sadayana file tapi euweuh anu ngabantosan kuring

  10. Hatur nuhun observasi Txus.
    Jeung pamaké baris meunang dipaké pikeun robah jeung bakal narik provecha mun tape.

  11. Wah ... kuring ningali yén anjeun moal resep "pita" atanapi anu biasa disebut pita.
    Jigana éta alat pisan mangpaat, sarta éta ngan hitungan lalaki dipaké pikeun. Kanyataanna di 2010 (3D Sipil) Vérsi geus ningkat alatan sakaligus mangrupa objek 3d sipil dipilih luyu jeung obyék, nu sarupa jeung parabot menu konteks ditémbongkeun.

    Pondokna, mun urang teu resep ka versi anyar nu ngaganti heubeul, abdi heran ... Naha install?. Naha henteu ngantep fabulous dipasang AutoCAD Vérsi 14 "? ????

    G !, ngaran paréntah anu anjeun sebut kedah koméntar yén aranjeunna ngan valid dina versi Inggris, atanapi langkung saé, nami paréntah dina basa Inggris nganggo skrip anu kasohor "_" sateuacanna paréntahna sah pikeun naon waé basa 💡

  12. Pribadi, kuring damel sareng dua hubungan anu di AutoCAD 2010. Di hiji sisi, kuring anu biasa, anu sanés, kuring ngahurungkeun ka anu lami nalika kuring henteu tiasa mendakan parangkat atanapi henteu émut paréntahna. Sacara objék, jigana kuring nyebarkeun distribusi anu langkung logis anu timbul tina AutoCAD 2009. Parentah salaku mantuan salaku "Align" anéh aya

  13. Federico nuhun pikeun info, tapi éta pangalusna meunang dipaké

  14. Minggu kamari sidang Versioned install AutoCAD Peta 2010, sarta saméméh awal mere Anjeun pilihan ngagunakeun interface pita atawa klasik, hiji tempat nu hadé pikeun jalma anu masih nolak bersaing téknologi anyar.

    Wasalam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.