Diploma - Ahli BIM MEP

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain éléktromekanik, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé, pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain struktural dina siklus desain anu béda, analisis sareng disposisi hasil pikeun tahapan prosés anu sanés.

Tujuan:

Ngawangun kamampuan pikeun desain, analisa, sareng koordinasi sistem pipa, listrik, sareng éléktromekanik (HVAC). Kursus ieu kalebet pembelajaran Revit, parangkat lunak anu paling sering dianggo dina bidang infrastruktur BIM; kitu ogé panggunaan pakakas anu inpormasi dikaitkeun dina fase prosés anu sanés sapertos NavisWorks. Salaku tambahan, éta kalebet modul konsép pikeun ngartos sadayana siklus manajemén infrastruktur dina metodologi BIM.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Diploma Ahli BIM MEP»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Tingali rinci
metodeu bim

Lengkep kursus metodologi BIM

Dina kursus canggih ieu kuring nunjukkeun anjeun ngaléngkah kumaha ngalaksanakeun metodeu BIM dina proyék sareng organisasi. Ngawengku modul ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
navisworks

Tangtu BIM 4D - nganggo Navisworks

Kami ngabagéakeun anjeun ka lingkungan Naviworks, alat damel kolaborasi Autodesk, dirancang pikeun manajemén proyék ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
nastran

Kursus Nastran Panemu

Autodesk Inventor Nastran mangrupikeun program simulasi numeris anu kuat sareng kuat pikeun masalah rékayasa. Nastran nyaéta mesin ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
bim plumbing

Revit Kursus MEP - Pamasangan Pipa

Nyiptakeun modél BIM pikeun pamasangan pipa Naon anu anjeun bakal pelajari Gawé babarengan dina proyék multi-disiplin anu ngalibatkeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit hvac

Revit Kursus MEP - Pamasangan Mékanis HVAC

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana panggunaan alat Revit anu ngabantosan kami dina ngalaksanakeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
milih

Revit Kursus MEP pikeun Sistem Listrik

Kursus AulaGEO ieu ngajarkeun panggunaan Revit pikeun modél, ngararancang sareng ngitung sistem listrik. Anjeun bakal diajar ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit mep sanitina sanés

Tangtosna sistem hidranitér nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Instalasi Saniter. Wilujeng sumping di kursus ieu ngeunaan Instalasi Saniter sareng Revit MEP ....
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.