Diploma - Ahli Modél 3D

Tangtu ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang modél 3D, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara komprehensif. Kitu ogé, anu hoyong ngalengkepan ilmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain tilu diménsi dina siklus anu béda-béda tina akuisisi, modél sareng disposisi data pikeun aplikasi anu sanés.

Tujuan:

Nyiptakeun kamampuan pikeun akuisisi, modél sareng susunan modél tilu diménsi. Kursus ieu kalebet pembelajaran 3Ds Max, salah sahiji program anu paling sering dianggo dina modél modél; ogé panggunaan pakakas anu inpormasi saling pakait dina aplikasi anu sanés, sapertos Recap sareng Blénder. Salaku tambahan, éta kalebet kursus Arsitéktur Revit pikeun ngartos kumaha modél jalanna dina metodologi BIM sareng Inventor Nastran pikeun diajar ngeunaan modél sareng analisa bagian dina manufaktur.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Ahli Modél 3D Diploma»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Kaunggulan ngalamar harga Diploma - 3D Modelling Expert

  1. Sketsa …………………………… .. USD  130.00  24.99
  2. 3Ds Max ……………………………… USD  130.00 24.99
  3. Modél Recap ……………………… USD  130.00 24.99
  4. Revit Arsitéktur …………………… USD  130.00 24.99
  5. Panemu Nastran …………………… .. USD  130.00 24.99
  6. Blénder - Modél Kota… .USD  130.00 24.99
Tingali rinci
scketchup

Kursus - Modél Sketchup

Sketchup Modelling AulaGEO nampilkeun kursus modél 3D sareng Sketchup, éta mangrupikeun alat pikeun konsép sadaya arsitéktur ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
3DS

Kursus Autodesk 3ds Max

Diajar Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, mangrupikeun parangkat lunak anu lengkep anu nawiskeun sadaya alat anu tiasa diciptakeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Blénder

Kursus Blénder - Modél kota sareng lanskap

Blénder 3D Kalayan kursus ieu, siswa bakal diajar ngagunakeun sadaya alat pikeun modél objék dina 3D, ngalangkungan ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit arsitéktur

Kursus Dasar Arsitektur Nganggo Revit

Sagala nu peryogi kauninga ngeunaan Revit pikeun nyiptakeun proyék-gedong bangunan Dina kursus ieu kami bakal difokuskeun masihan anjeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
nastran

Kursus Nastran Panemu

Autodesk Inventor Nastran mangrupikeun program simulasi numeris anu kuat sareng kuat pikeun masalah rékayasa. Nastran nyaéta mesin ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
modél recap

Kursus Modél Realitas - Recap AutoDesk sareng About3D

Jieun modél digital tina gambar, nganggo perangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyiptakeun e ...
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.