Polygon ngawangun dumasar kana arah jeung jarak dina tabel Excel

Hayu urang tingali naon titik:

Kuring gaduh data jalan lintasan kalayan bantalan sareng jarak, sareng kuring hoyong ngawangun di AutoCAD atanapi Microstation. Kami ningali tadi AutoCAD éta Cai mibanda cara na pikeun tuang jinis data ieu dina format @dist <samentawis dina Microstation parantos réngsé ku AccuDraw.

Muhun, dina respon kana sobat urang Yakobus, didieu Éta tabél:

autocad Excel MicroStation

1. data input

Ieu nu diasupkeun dina aréa konéng, didieu stasion, jarak na arah sakumaha conto anu diasupkeun.

2. awal koordinat

Ieu aya dina lulugu zona héjo, asumsina yén urang terang koordinat tina titik anu munggaran. Upami anjeun henteu ngagaduhanana, nempatkeun nilai naon waé, langkung saé luhurna supados koordinat négatip henteu muncul, sapertos 5,000 (lima rébu)

3. data kaluaran

Ieu wewengkon ditandaan dina jeruk, nu kumaha boga XY koordinat disambungkeun ku misahkeun koma.

4. Salaku kirimkeun ka AutoCAD.

Sederhana, "salin" dilakukeun di daérah jeruk tina file excel, teras dina AutoCAD paréntah polyline (pline) diaktipkeun sareng "témpél" dilakukeun dina bilah paréntah. Hasilna nyaéta lintasan anu ditarik ngan ukur pikeun masihan titik nutup

autocad Excel MicroStation

 

Anjeun tiasa ngundeur template pikeun ngawangun polygons dumasar kana arah jeung jarak dina tabel Excel.

kursus AutoCAD Undeuran

Peryogi sumbangan simbolis pikeun unduhan, anu anjeun tiasa lakukeun kartu kiridit atawa PayPal.

Éta simbolis tempo nilai eta nyadiakeun jeung betah kalawan nu bisa acquire.

 

5. Salaku kirimkeun ka Microstation

Jang ngalampahkeun ieu Microstation I dijieun template nu teu ampir sarua, tapi logika tina Key-di paréntah Microstation.

Ningali template pikeun Microstation.

 


Diajar kumaha ngadamel ieu sareng template sanés dina Kursus cheat-Excel CAD-GIS.


 

 

58 Ngawalon "Ngawangun Polygon dumasar kana bantalan sareng jarak dina tabel Excel"

  1. Abdi gaduh masalah. Nalika kuring kéngingkeun témplat sadayana dianggo saé, éta sapertos 4 atanapi 5 taun ka pengker,
    Kuring parantos nganggo éta tanpa masalah. Ayeuna éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring nalika kuring nempelkeun kana Autocad. Kuring parantos nyobian di Autocad 2013 sareng 2017 teu nanaon. Kuring henteu terang naha kuring kedah ningali sareng ngamajukeun, abdi nganggo 2019. Sateuacanna kuring nganggo 2016.

  2. Sarta nyieun kontribusi anu, Kumaha kuring ngundeur file?

  3. halo wilujeng siang henteu tiasa ngajantenkeun perpindahanna kusabab kurang alamat alamat perusahaan dimana nempatkeun salam

  4. pantun wengi alus sakumaha pembayaran mindahkeun lamun kuring ngalakukeun langsung ka bank angka akun deposit kapentingan kuring hatur nuhun salam

  5. Pariksa mail anjeun, sok lah mana anu ka spam.
    Anjeun kudu llegarte dipilampah ku URL download, nu wayahna di 4 poé.
    Upami Anjeun gaduh gangguan urang nyaho redaktur (di) geofumadas.com

  6. Kuring digawe mayar ku paypal. mana abdi tiasa ngundeur citakan?

  7. Kuring hayang ngabejaan aranjeunna nu ngirim dineor ku Pay Pal kana ngaranna ku plantillaExcel

  8. good morning ka sadaya na ucapan salamet pikeun digawé alus ieu.
    Kuring boga pertanyaan.

    sakumaha Abdi ngalakukeun dina MicroStation mun teu ninggalkeun kuring nyalira awan titik lamun henteu oge garis nu bakal nyieun nepi polygon nu?
    Hatur nuhun.

  9. Saha nyaho kumaha carana ngalebetkeun data sakabeh sakaligus ??
    AYUDAAAAAAAA

  10. Mémang, éta bisa ngajalankeun program naon baé nu narima dua koordinat dina format éta.

    Jigana aya ekstensi pikeun ArcGIS, tapi Kuring geus pernah dikaitkeun jejer anu di dieu.

  11. Hello, ngan kuring ngahemat hirup teh kalawan pos ieu, kuring diperlukeun sangkan a polygon di ArcGIS kitu make metoda ieu na ngan cocog keur ArcMap, moal lamun aya hiji cara gampang ngalakukeun program ieu atawa lamun geus geus diterbitkeun sababaraha posting ngeunaan ieu, tapi hey mantuan kuring pisan, éta bakal jadi alus pikeun ogé nempatkeun pos ka lulus jeung ArcGIS. Atoh hatur nuhun pisan !!!!!! Gening dina kaca ieu, saludooooos.

  12. Hatur nuhun…!!
    Pikeun bantosan, ayeuna upami poligonna tinggaleun ... ^ _ ^

  13. robah nu di Windows

    Mimiti, Control Panel, Lokalisasi

    Teras di dinya, anjeun milih nagara dimana anjeun sareng sareng ieu anjeun kedah gaduh titik anu bener sareng koma di daérah kulawu, sahandapeun conto anu aya. Mimiti aya nomer.

    Upami aranjeunna henteu leres aya, tetep milih nagara anjeun, teras pencét tombol "ngaropéa" sareng aya format anu format perpuluhan sareng rébuan simbol perpisahan.

  14. Kuring boga masalah sia gambar di AutoCAD, radiates masalah saperti kieu.
    masalahna nyaeta dina tabel Exel kantor mah peryogi kauninga kumaha ngarobah koma (,) pikeun période (.) I 2007 kantor.
    Pops kuring kuring saperti kieu:

    418034 (,) 128,1590646 (,) 877
    418028 (,) 562,1590680 (,) 724
    418034 (,) 064,1590699 (,) 614

    dimana kedah aya periode (.) Aya koma (,) ngabantu kuring mangga. !!

  15. Sampurasun sadayana, kuring ngagaduhan sababaraha taun nganggo MicroStation pikeun kadaster sareng nembé miharep nambihan kontribusi anu hadé pikeun kolega anu upami aranjeunna hoyong nambihan polygon salian poin, prosedur na saderhana pisan. Dina lambaran txt lulugu urang nyerat "tempat smartline", pikeun tiap koordinat kami tambahkeun xy = x koordinat, y koordinat. dugi ka sadayana. Dina éntri Key-in kami nyerat @C: \ nami sareng lokasi file.txt Éta mangrupikeun téori prosedur upami aya jalma terang prosedur anu sanés bakal ngahargaan input.

  16. Abdi peryogi sangkan datar di autocad .. sabab panghasilan na ceunah koordinat yx pesawat bolteado

  17. Hatur nuhun lanceukna pikeun pitulung, Nyaan nyimpen loba karya kalawan tabel ieu ucapan salamet dina ngembangkeun Rumusna, karya pohara alus ..

  18. Kuring teu manggihan nu v8i

  19. Kayaning I mibanda situs MicroStation, moal lamun prune mantuan kuring kalawan prosedur na coba saeutik tapi boga sababaraha parabot.
    Kuring gé agredece.

  20. Muhun hatur budak néangan situs budak MicroStation na approve

  21. Nyieun hiji kotak arah jeung jarak Microstation Loka squatter, kawas nu moal bisa ngalakukeun hal eta nyalira tapi ku squatters AutoCAD Sipil.

    Tapi anjeun bisa ngalakukeun sabalikna tina pos ieu tabél ieu Excel

  22. Muhun abdi manggihan eta menarik, anjeun ngajawab, abdi gaduh masalah Abdi teu bisa meunangkeun konstruksi kotak (arah jeung jarak) tina hiji xm MicroStation v8 polygonal na realizadaen atanapi v8i, sakumaha anu dipigawé dina Civilcad ukur tebas nu polygon alat sareng masihan generating konstruksi kotak sarta Sukamulya dina gambar atanapi pligonal, agredecira aranjeunna ngabantu kuring

  23. Kuring geus teu katempo hiji cadel keur ngalakukeun éta, nu bisa mantuan ieu . Kodeu henteu gaduh kecap konci, ku kituna anjeun ngarobih janten masihan informasi anu sanésna, atanapi anjeun tinggalkeun dina kolom pangamatan kalayan fungsi disimpulkeun.

  24. g

    Hatur nuhun, tapi Jigana mah sono netelakeun hal, abdi hoyong ulah ngalakonan eta sacara manual, mangka otomatis maké biwir mah plot data ku importing file Excel.

  25. Kusabab kuring ngarti yen lamun éta ngan garis nu, ngan ngalakukeun:
    - Garis paréntah
    - asupkeun
    - 227935.1665,9111959.809,2618.718896
    - asupkeun
    - 227935.1665,9111959.809,2618.718896
    - asupkeun
    lajeng anjeun tiasa nyimpen kaki sakumaha data téks.

  26. g

    Kuring congratulate YOU OR sumbangan Q DAS Jadi ieu kaca INTERERESANTE. Alus hayang nyaho lamun abdi tiasa mantuan graphed ieu data Excel AUTOCAD, kuring ngagambar garis jeung ALL ID informasi, koordinat luhureun jalur, Panjang, Azimuth na inclination (INCL) ti pesawat XY.
    Le jadi bersyukur pitulung anjeun.

    KELOMPUTAN HARI NORTH PELEPAS NORTH. »« AZIMUT »« INCL. »
    01 227935.1665 9111959.809 2618.718896 150 84.295 -19.22
    02 227935.1665 9111959.809 2618.718896 130.25 84.295 -19.22

  27. Kuring ngahaturkeun ka anjeun, éta mangrupikeun halaman anu saé sareng di luhur sadayana kalayan seueur inpormasi anu mangpaat pisan pikeun urang anu khusus pikeun topografi sareng geodesi ieu ...
    Kuring ogé parantos mariksa inpormasi anu anjeun ngagaduhan perkawis panggunaan géografi (atanapi gedesics) sareng UTM ... Kuring nuju rada bajoang sareng transformasi tina Geografis ka Topografi, nyaéta, kuring hoyong ngarobih tina géodik kana sistem anu datar, dina cara sapertos kitu poin atanapi simpul anu urang pasangkan sareng prosés pasualan, urang tiasa nganggona kalayan total stasiun atanapi pakakas konvensional naon waé sareng jarakna cek atanapi sasarengan ... koméntar anjeun bakal ngabantosan pisan ... hatur nuhun sareng salam ti tampico, tamaulipas, mexico ...

  28. jeung koordinat dina geografis atanapi UTM?

  29. babaturan alus hayang nyaho lamun abdi tiasa nulungan sakumaha abdi tiasa méakkeun GPS a koordinat sacara manual pikeun autocad

  30. Lamun kitu, eta bisa jadi reviewed dina panel kontrol, setélan régional, sarta ningali lamun koma nu jadi rébuan separators jeung titik decimal.

  31. anjeun terang kuring pikir masalahna aya dina konfigurasi koma sareng periode… ti unggul

  32. ahhhhhhhh saé halaman hah ...

  33. ok nuhun, sadayana tétéla tenang….
    anjeun leres lepatna nyaéta nalika nyalin data lepat ... rébuan nuhun ...

  34. Alus ulasan urutan naon nuju anjeun lakukeun:

    Paréntah titik (atawa garis)
    Pilih wewengkon di Excel
    salinan
    Klik garis paréntah AutoCAD
    témpél

  35. Abdi henteu salah ngempelkeun data anu leres, aya anu kajantenan, ah kuring gaduh format anu sanés langkung unggul anu mangpaat pisan pikeun ngadamel panyaluran dina portfolio ampir sami sareng format ieu tapi dina dua kasus kuring kéngingkeun pesen ieu »titik 2d atanapi pilihan keyword diperyogikeun» pas ngaliwat ka darat autodesk, abdi henteu ngartos ?.
    Upami anjeun hoyong ngalirkeun format na excel ngan ukur nyerat email anjeun….
    Hal ieu kacida metot ..
    AAA Upami anjeun mendakan jalan kaluarna pikeun masalah ieu, sebarkeun….

  36. Abdi gaduh format anu sanés sapertos anu ieu, nyaéta nyieun jalan sareng jalan ka landasan autodesk. Hal ieu mirip pisan sareng format ieu, kuring parantos nganggo format anu kuring gaduh sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring teras kuring ngagaduhan pesen éta "titik 2d atanapi kata kunci pilihan diperyogikeun" sareng polygon kuring henteu némbongan, sareng kuring henteu lepat dina nyalin data. Upami anjeun hoyong ngalirkeun file dina conto, nyerat email anjeun .......

    AAA Punten upami anjeun parantos mendakan jalan kaluarna, ngalangkungan Sora, kuring henteu terang upami masalahna nyaéta konfigurasi CAD otomatis atanapi hal-hal anu gagal dina ékspérimén….

  37. Joshua Jigana nu nuju nyalin wewengkon erroneous, nyalin eta ditandaan dina jeruk

  38. Titik 2d atanapi konci pilihan anu diperyogikeun ogé katingali ka kuring sareng kuring henteu tiasa mendakan solusi upami anjeun terang, punten bantosan, éta mendesak, punten …….

  39. File anu saé pisan bakal ngalayanan kuring pisan sareng kuring parantos naroskeun naon anu kuring naroskeun kumaha cara ngarobih patalimarga sareng tingkat cross section ka UTM…. Kuring bakal nguji éta pikeun jalan tol kabuka

    jcpescotosb@hotmail.com

  40. Mungkin waé yén anjeun gaduh koma sareng format titik salah, ieu kudu diverifikasi dina panel kontrol, setélan régional. Éta bakal tiasa dianggo upami anjeun ngagaduhan titik salaku misahkeun perpisahan sareng koma salaku perpisahan rébuan.

  41. Kuring auditioned di Autocad 2009 na eta digawé ogé tapi teu MicroStation
    Kuring moal ngalakonan hal anu katuhu dina Microstation sababaraha V8 xm.

  42. Ningali:
    1. paréntah polyline
    2. nulis 0,0
    3. asup
    4. salinan di zone jeruk Excel lambar
    5. Klik garis paréntah
    6. Ctrl + v témpél atawa
    7. ngazum sangkan pintonan pinuh

    Upami éta teu acan damel, hal anu anéh aya di sabudeureun. Pilihan sanésna anu tiasa mangaruhan nyaéta koma anjeun sareng jangka waktu disaruakeun dina sipat pamisahan rébuan sareng perpuluhan.

  43. soré alus

    Naon kajadian éta kudu ngasupkeun A AUCTOCAD COORDENANAS TOPOGRAPHICAL.

    SATU Kuring KLIK UNTUK TAMBAHKEUN AKU MAU PILIH ATAU PILIHAN WILISAN 0,0 DAN APLIKASI PANGGALISAN APIKAL TETIKKEUN INI [Arc / Halfwidth / Length / Undo / Lebar
    AND AKU NGASIKKE OIS OMISO TO INI DAN PEGO TAPI APLIKASI INI DENGAN INI (titik 2D atanapi pilihan keyword anu diperyogikeun) Kuring TEU NYAHU AKEUN UNTUK GAMPANG POLYGON AKU HENTEU HENTEU DENGAN AKAN MEMBANTU AKU.

  44. René, koordinat kaluar kusabab urang dianggap hiji awal koordinat.

  45. Jigana tina jalur ieu kami teu bisa ngagambar koordinat nu UTM sabab kursus ieu euweuh koordinat geografis. kontribusi hébat koordinat misahkeun kalawan koma

  46. Peringatan anu saé pisan, tiasa dilakukeun ti poligon pikeun ngadamel méja sareng Rumbos, Azimuth, Jarak, Azimuth sareng basa anu disebat?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.