lalampahan panungtungan abdi di foto 7

Henteu aya jalan jalan anu jelas dua minggu katukang. Tapi najan juggling anu kedah dipidamel henteu nepi ka ahirna mendeluk, nyandak hiji mobil anu badé ngalawan atanapi mendakan jalan sapertos satengah jalan ...

Nepi ka tempat ieu, linggih dina awas sareng ngarasakeun karapihan anu panonpoé ngalirkeun nalika caressing silhouette gunung api Pasaquina ... patut resiko. Wewengkon anu depresi dina kondisi hirup, hotél anu paling murag US $ 6 peuting, hina, haneut sareng hina. Poho ku politikus kantor, bangsawan di alam, ku nilai budaya anu henteu katingal dina buku Studi Sosial, khusus ukur kanggo miluan aya.

perjalanan puseur Welas

Sesa perjalanan diringkeskeun dina gereja, sadaya kelir sareng rasa. perjalanan puseur WelasAbdi émut 500 sababaraha taun ka pengker, nalika tradisi pribumi guancascos di antara kota dirobih ku haji sareng rapat wali patron ... anu terang kumaha anjeunna parantos ngabejaan ngeunaan naon.

Hésé ka dieu, sareng mobil roda na jalanan ballasted. Ulah ngomong kumaha cara mawa batu, jeruk nipis, pasir sareng kuli dina waktos anu ngimpor sato galak ti semenanjung éta sarimbag kanggo mawa BMW.

Arsitek dirancang pikeun tiap modél, ti kabinét, pembina master diékspor ka situs, sésana sésana ampir sacara bébas.

Bagian eta carita éta kaleungitan, sareng naon anu disatujuan ku panyusisan diserat atawa dihapus.

perjalanan puseur Welas

perjalanan puseur Welas

perjalanan puseur Welas

perjalanan puseur Welas

Leres ... sesa diringkeskeun di gereja. Bringta bawa hal-asim nostalgia, tulisan, tapi henteu dina kahirupan nyata. Goodta saé anu dipilampah di dieu ku kenalan, jalma-jalma anu kasulitankeun pikeun ngadamel urang katingalina saé, teknisi anu pangalusna anu kuring dipanén dina taun anyar.

Di burit, nalika tiis tiis deui deui, éta nyugemakeun linggih di koridor sareng cangkir anu saé kopi, seuri dina kahirupan sareng nginget yén anu jauh tina Tweeter, dunya saenggeusna.

perjalanan puseur Welas

Balik ka imah, bohong aya di lantai ti kamar sareng parantos muragkeun di kami ... nyarios kacapean sareng anu ngeusi hirup hirup ... deui.

4 Balesan pikeun "Kamari panungtungan kuring dina poto 7"

  1. Abdi bogoh artikel ieu g! Poto anu éndah kacida.

  2. Santa Cruz, Piraera, La Campa, San Manuel Colohete sareng San Sebastián. Sadaya kotamadya Dinas Lempira. Dina Honduras

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.