... napas anjeun, sareng nu sanesna.

100_0681missu

Gently dirangkul cecekelan, tanpa sieun anu tanda digital abdi impregnate dina seukeutna gambar parunggu, smoked gaya kolonial, gelo ku gajih buruh kuring handapeun mobil 5 anu merek teu inget, jelema nu ngan nempo di horizontal mulya. Kuring tos ninggalkeun gelar 83 diperlukeun pikeun pin throaty crunch, nu langsung diusir a halo lingkungan indoor tiis, a kontras jeung panas deadly tina Valley Walungan Rimac, dina anu gelap hotél anyar strayed, abdi lami-pilari ka brava kalawan satengah abad uselessly diusahakeun dina gaya wangunan aslina.

27 derajat lawang éta cukup nyaangan lampu taram dina cheekbones kuring hayang pisan meunang leuwih ti irung kana éta kamar bubbling kesang, sakumaha mare tumuwuh di peternakan korma Afrika ngora. Kuring retak kabuka pikeun 49 derajat, 52, 58.5 sarta ampir kaliwat, kuring meunang off hat gaya pamayang kulawu, kuring ngarasa és jero di candi sweaty kuring, dina jam bulu literal 16 baseuh kuring gawé forza.

Di latar tukang, kuring bisa ningali caang tina staccato curls anjeun, moments emas, kali coklat, ngalungkeun beureum mun lakmus. Boro éta, sésana ngan nyata putri duyung silhouette handapeun hiji lambar bodas anu model digital torneaba patung anjeun, ayun udar 18 derajat 8 cukup BTU. Delicately, abdi disegel panto tukangeun deui abdi, sarta turun koper teh Targus mercilessly kana taneuh, anjeunna thundered hard drive éksternal nu ieu pasti tukang, saeutik atawa nanaon mattered. Ti lajeng on Kuring ngarasa kawas tiis anjeun ditujukeun panas kuring mah, nu disebut wordlessly, ngadorong kuring nyebutkeun Kita Hayu!, Sakali ampir bisa ngarasakeun kecap anjeun kana unggal pressure kulit abdi. 5 méter, opat, tilu, ragrag salaku garments kaleuwihan kuring.

Lajeng panon kuring disaluyukeun jeung gelap stroke anjeun, Kuring bisa ningali yén bodice nya di beige caang, enclosing dua alesan kacukupan keur jiwa, lemes pensil sketsa sakumaha 4H rebranded kalawan handap ka nu jahat. Kalawan enhancement atra, protrusions leutik jutting cusps tropis sedeng, Blok jeung planét dina waktu panungtungan satengah jam nungguan, nu mensajitos 23 logaritmik tibalik sabanding jeung jarak. A saparapat tinggi, lambaran ngawengku sésana, ninggalkeun imajinasi nu nyusun tulang ngarobah ninggang anjeun, sarta suku anjeun dina nutup di ahir hiji suku.

Kuring walked, abdi ngarasa lamun Anjeun nyandak napas anjeun deukeut pipi abdi, abdi janggot raspaste pointy lamun Anjeun nyandak kaos kuring jeung anjeun ditarik ka meunang jadi nutup nu malah sumpah kuring nempo hiji carbuncle di kacaangan. Rasa mint confite Anjeun nyangkut kana biwir kuring, sarta kuring ngarasa di jiwa abdi teh napas tina aroma Anjeun dicampurkeun jeung rasa inexorable siswana anjeun anu nyumput tukangeun curtains tina bulu mata lembut.

Kuring imagined di echoes abdi, turunna bertahap dina parfum anjeun on deui anjeun, beuteung anjeun, hirup anjeun. Kuring imagined nu ngamen kuat getih anjeun, biwir anjeun, panon anjeun, dina candi abdi. nyeri nyata Kuring ngarasa kawas marrows jero jero, kawas wanting pikeun milu sedih, seuri, mun maot. Kuring imagined napas anjeun, raray anjeun, inohong anjeun, ti panto, lamun dibuka ...

Kuring keuna doorknob deui, abdi keuna kai deui, abdi balik ka kamar abdi teras nahan suku kuring dina taneuh keur waktu katilu jeung panungtungan.

Fu sadar kabeneran langgeng tur wungkul. Anjeun teu datang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.