Live Writter, albeum poto

Tingali kumaha pungsionalitas narajang live Writer parantos nambihan ka éntri poto dina bentuk galeri ti Vérsi 14.0. Dina ieu Blogger (Google) sareng WordPress parantos tinggaleun ku henteu masihan platform desktop (resmi) anu mempermudah blogging tanpa kudu nyambung ka platform ieu.

Kanggo ayeuna Microsoft meunang aranjeunna amanat sabab Live Writter tiasa nyambung ka jumlah anu hadé.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun milih rupa-rupa format di galeri, ku kituna pikeun nuduhkeun éta kuring ngamangpaatkeun méakkeun sawatara tragedi lalu lintas hiji Jumaah dianggurkeun:

SOTP ... jangkungna éjahan bad saurang pulisi

Epa, sabaraha decibel diwenangkeun?

mmm ... Jigana krisis suluh geus kajadian

Sandwiches dina sataun béda

Tingali A lalulintas Jumaah

Tingali albeum pinuh

Aya ogé cara-cara séjén pikeun ngatur aranjeunna, sapertos ieu dina modeu Collage.

... ta alus éta tattoo pikeun Jorge 😉

Yén anak anu bangor

Anjeun ningali naon anu anjeun nétélakeun, anjeun kedah ngagem piyama

Boga tatangga kawas éta ...

Katerangan pikeun mandi?

Tempo Go tinggi

Tingali albeum pinuh

Ahirna kuring ninggalkeun anjeun sababaraha gambar di Worth100.com nu ngan saukur conto kumaha tiasa ngalakukeun ahli Photoshop.

Tempo kombinasi Aneh

Tingali albeum pinuh

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.