Infrastruktur Konférénsi 2014: Inspirasi pikeun Hispanics

Minggu kamari geus dipigawé infrasturktur Konférénsi pikeun sataun 2014, deui di London, di mana panghargaan katelah Kudu diideuan ogé sohor.

Acara éta leuwih diatur ti kali sejen, aplikasi mobile dirancang pikeun ios sarta Android ieu pangalusna; kalawan apdet, almenak, poto tur saran keur waktu luang ampir nonexistent. Salawasna dikirimkeun tulak ka urut, tapi nu pangalusna di ketersediaan versi digital tina naon hayang ka dulur mawa, sarta euweuh pas di suitcases deui, bari ngaktipkeun hiji aplikasi ngadangukeun audio "Hirup mun Ngabejaan" dina tinimbang ningali pilem kosong atawa stressed jeung peta sajarah dina ieu Voyages transatlantic.

gambaran

Langkung ti naon geus urang terang ...

Diantara acquisitions anyar ngan ngarebut kuring nengetan SITEOPS, hiji aplikasi nu automates rarancang diwengku di wewengkon kayaning kavling parkir atawa wewengkon padumukan, readapt laleur ka kapindahan tina wates, aci hiji, hiji input atawa ukuranana parameter tina parkir na itungan otomatis cut / eusian. Kuring nempo dina Charlotte 6 sababaraha taun ka pengker na mah ieu fascinated, sarta bari digawé dina AutoDesk Civil3D, sigana yen duanana Bentley liked yén dina sababaraha taun urang tingali salaku fungsionalitas Geopak.

Simkuring resep kana presentasi strategi mujarab nu geus dilaksanakeun 2014 taun ieu, sanajan kuring anggap aranjeunna datangna sateuacan. Tetep gaib, abdi resep nulis dina basa aslina maranéhna:

  • Komprehensif BIM (Playbooks)
  • Intrinsik Geo-kontéks
  • Virtualization of Bakat
  • Delivering pisibilitas (via i-model)

Unggal dibawa penjelasan kana 5 cadar, nu eta geus patut 13 jam hiber ngalambangkeun alamat ka careers di Tegucigalpa jeung turun precipitously di London sareng ngan hiji jam ngaleupaskeun sieun cai tina Ebola di sneezes tatangga.

A tulak tingkat, hormat urang keur ukuran exhibitors, nu boga waktu nyieun catetan teu leungit momen inspirasi. Salaku commented hiji poe, tempat ieu moal diajar, tapi uninga dimana tren bade.

Ti kecap tina Ed Merrow, dina presentasi na dina perspektif Ibu Projects:

Hiji proyék ageung henteu ngeusian insinyur tapi pangusaha a ...

manajemén proyék nyaéta seni keur disiapkeun keur kaduga ...

Hiji proyék rékayasa mangrupa latihan nguji pangabisa urang pikeun ngatur informasi ...

gambaran

bagian ieu ngingetkeun kuring tina salah sahiji sababaraha guru kuring, anu masihan jadi saeutik lumangsung sanajan waktu kelas. Saterusna kuring inget guru geulis anu dilayanan kuring subjek "proyek pamasaran sosial" jeung kombinasi jeung mentor ayeuna anu geus turun kami ti diagram UML kami sarta ngocok sirah Kutu geus bébéja kami:

Ngeureunkeun ngawangkong ngeunaan kelestarian. Dimana kauntungan tina sistem ieu?

BIM: jalan ka mana maranéhanana kabéh.

Kecap nu hurung ayeuna BIM. 3 sababaraha taun ka pengker éta abdi-model, nu sami, tapi dina kecap baku tur everybody narima éta.

urang moal maksakeun on saha nu BIM. Tapi hiji-hijina alternatif.

Dina firms ageung kieu aranjeunna keur aya nu nagara ngadopsi panerapan keur BIM ieu diadopsi salaku baku pikeun ngatur infrastruktur. Di dieu eta ampir sagalana, ku sabab urang ngobrol ngeunaan wangunan, jalan, tatangkalan industri, sistem transmisi, sistem lalulintas sarta sakabeh aub di na siklus: Topografi, arsitektur, konstruksi, modeling, operasi, pangropéa jeung ngagantian.

Lucuna prioritas ieu nyokot siklus pertambangan, nu keur diwanohkeun solusi kayaning MineCycle desainer, Survey MineCycle jeung nanganan MineCycle Bahan, tempat kamampuhan of Bentley Peta, AECOsim, OpenPlant na OpenRoads nu dugi kiwari geus dilegaan fokus kana disiplin langkung konvensional. Tangtu, kuring nempo eta datang sanggeus pausahaan 500 infrasturktur Nu boga Top pasar nu némbongan kuat teh eksploitasi sumber daya alam, kaasup tambang.

Strategi of bade henteu badag tapi buta geus digawé pikeun Bentley, nalika aranjeunna nyarita yén 20 of 25 (80%), 40 ti 50 (80%), 69 ti 100 (69%) jeung 233 tina nu 500 (46%) dipaké sahanteuna AssetWise ProjectWise atawa ngadalikeun operasi infrastruktur. Cukup janten sepi, tapi ieu metot hiji pendekatan nu aranjeunna mudahan ka ngahontal pamaké via saluran anyar midlevel atanapi 2015 mun 2018 individu.

Nyaeta kontribusi berharga anu akademi bakal, dina kasus Bina Marga Agénsi geus ngagagas AssetWise Akademi ngamajukeun latihan profésional dina disiplin kayaning jalan, karéta, Projects Angkutan jeung Mega, ngalaksanakeun manajemén ku standar BIM.

Kumaha upami Trimble?

gambaranDina ieu catetan eta pisan jelas yén CEO Bentley, Trimble sarta Siemens boga rencana ogé orchestrated mun 2018. Trimble Dimensi Acara dilaksanakeun di paralel, dina minggu anu sarua di Las Vegas, ku kituna moal bakal kaget kuring di ngeunaan dua atawa tilu taun nu duanana acara bakal ngumumkeun hiji. Urang nyaho ogé yén fusi disiplin (teu merta pausahaan) bakal nuturkeun naon urang ningal dina sagi genep tempat ngabuburit Erdas, Integraph jeung sagalana anu sempet akumulasi janten hiji modél impressive nu kudu datangna Trimble + Siemes + Bentley.

Ku Trimble kungsi stan dimana conto integrasi antara Bentley ProjectWise dipintonkeun, baca ti alat GPS, ngangkat hiji robotic total data stasiun jeung modeling mun ProjectWise ngagunakeun i-Modél. Ku kituna kuring nebak ayeuna teh geus hiji taun digawé sengit nu manfaat nu aya pikeun duanana skenario: Bentley ngahontal sawah, jeung sakabéh kamampuhan sahiji alat ieu: titik awan, COGO, modeling obyék; Trimble boga platform anu integrates workflow tina survey mendesain, kalawan pilihan pikeun ulang staking kalawan agility hébat.

gambaranKu Siemens anjeunna némbongkeun naon maranéhna lakukeun, hiji masalah nu Jigana indit hal leungit. Jeung integrasi potensi pinuh ku abdi-model, aplikasi Bentley pikeun ngatur tatangkalan industri, sistem transmisi daya, generasi kakuatan ... pasti Siemens ieu paling benefited. Di dieu najan pagawean kudu teuas, Jigana eta kimia teu sami; kaasup dina paméran di dahar beurang Rebo ieu perlu menta Hadirin tiiseun leuwih kabetot dina ngeunaan kacamatan nu masihan leg hayam dina PowerPoint rada konseptual, kalawan saeutik bukti demonstrative. Tangtu, aya loba insinyur sipil, arsiték, sarta sababaraha insinyur industri atawa listrik saha anu dampak ieu.

Naon of premiso Kudu diideuan

waktos Ieu kami geus ditugaskeun tabel, sangkan teu bisa nyieun tabel tohan kami kalawan kolega ti majalah lianna. A éra lantaran waktos mah geulis yakin prediksi kuring, jeung sugan bakal meunang pon 10 per sirah ngalambangkeun-ieu konéng bulu.

Dina tabel anu keuna kuring urang babarengan jeung dua Mexicans, a Dutchman, a Afrika Selatan sarta gadis geulis Portuguesa. Simkuring satuju yén tingkat proyék taun geus monstrous.

Ieu alus uninga yen Latin America geus dibawa tilu panghargaan deserved:

  • Proyek galian Peru.
  • Torowongan handapeun laut di Brazil.
  • jeung Ngiringan palabuhan of Uruguay.

Saatos sababaraha taun nonton acara ieu, kuring kudu ngaku yen premis anu keur aya mereun patepung. waktos Ieu kuring bisa ngobrol jeung spiker sahiji proyék port Uruguayan sateuacan na sanggeus digesting nu adrenaline tina unggul rarasaan, sarta antosan saeutik deui. Lamun anjeun ngagambarkeun nagara anjeun diantara proyék 56 sakuliah dunya, sarta ngaran anjeun disebutkeun pikeun nampa pangajén, Anjeun pasti ngarasakeun patriotisme anu ngan ngarasakeun di Piala Dunya patandingan qualifying. Taya hiji sanggeus hiji waktos kawas ieu, bakal sami poé saterusna. Sarta ieu babaturan abdi, ieu teh Kudu diideuan!

gambaran

Dina prediksi kuring taun saterusna acara bakal jadi deui di London, sabab dina puff of dying. Lajeng sugan antrian jeung Cina, nutup di 2017 di Las Vegas kalawan Trimble sarta Siemens dina acara tunggal naon Bentley nyaéta panggero 1B18.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.