Finalis pikeun Kudu diideuan 2014

The Nopémber 6 bakal ngajalankeun di London, pangajén taunan ti taunan Kudu diideuan. titimangsa ieu bakal coincide jeung konferensi on téknologi pikeun manajemén infrastruktur calakan, anu bakal asup Tuesdays, Wednesdays na Thursdays. Di dieu, urang alamat Konferénsi anu bakal tiasa ilubiung dina panglawungan metot 6Dina Visi tina Future, Manajemén Public, Energy Renewable, Transportasi na Wangunan calakan.

jadi diideuan

9 Juries bebas gaduh tugas assessing proyék 54 nu kiwari finalis na 49 datangna ti nagara béda, disebarkeun saperti kieu:

  • Amérika Kalér: 16
  • Asia: 14
  • Éropa: 11
  • Spanyol jeung Amérika Latin: 6
  • Oséania: 4
  • Wétan Tengah: 3
  • Afrika: 1

waktos ieu ti Amérika Latin sarta Spanyol nangtung proyék sahenteuna 6 anu ditandaan beureum ambéh maranéhanana bisa kalayan gampang ngaidentipikasi:

  • Spanyol sarta Uruguay di proyék patali manajemén darat, anu deui geus kaasup dina édisi ieu,
  • Peru Pertambangan sarta Logam,
  • sarta Brazil competing dina tilu kategori: angkutan, jalan na sistem walungan.

Di handap ieu mangrupakeun finalis

manajemén lifecycle inovasi

  • Agrium Inc. - Agrium Vanscoy Potash Operasi pamutahiran Project Reliability - (Vanscoy, Saskatchewan, Kanada)
  • Severn Trent Cai Ltd - Eton 6: Téhnologi di Street Works - (Midlands, Britania Raya)
  • Tenaga Nasional Berhad - asset Manajemén Performance di Tenaga Nasional Berhad Power Tutuwuhan - (Kuala Lumpur, Malaysia)

Inovasi di Bridges

  • Anhui Angkutan konsultan & Desain Institute Co., Ltd. - Kadua Wuhu Yangtze River Jalan Raya Sasak - (Wuhu, Anhui, China)
  • Hanson Profesional Layanan Inc. - Alaska urang Northern Rail penyuluh: Tanana Walungan Sasak - (Salcha, Alaska, Amérika Sarikat)
  • Setelan HDR - Tappan Enggal Hudson Walungan Pameuntasan: The New Ny Sasak - (Westchester, New York, Amérika Sarikat)

Inovasi di Wangunan

  • John Portman & associates - Yinchuan Greenland Center - (Yinchuan, Ningxia Hui Wewengkon Otonom, Cina)
  • Morphosis arsiték - Emerson College Los Angeles - (Los Angeles, California, Amérika Sarikat)
  • MWM Architekci sp z oo -. Hotel Arłamów - (Ustrzyki Dolne, Podkarpackie, Polandia)

Inovasi di Konstruksi

  • Arabtec Konstruksi LLC - Fairmont Hotel - (Abu Dhabi, Uni Émirat Arab)
  • Jacobs - Kasuksesan Maké EPC ConstructSim - (Houston, Texas, Amérika Sarikat)
  • Michigan Dinas Perhubungan - ProjectWise: A Robah dina Konstruksi - (Michigan, Indonesia)

Inovasi di Pamaréntah

  • Kota Eindhoven - 3D Kota tur IFC Integrated - (Eindhoven, Noord-Brabant, Walanda)
  • Kokusai Kogyo Co., Ltd. - Pencegahan Bencana jeung Project Réduksi Risk - (Nagano Prefecture, Jepang)
  • Ordnance Survey Irlandia - A Data Anyar Ruang infrasturktur nulis pikeun Irlandia - (Dublin, Irlandia)

Manajemén inovasi sarta Pangwangunan diwengku

  • Arup - Palaksanaan BIM Sipil keur Projects Kampus di Qatar - (Doha, Qatar)
  • Barcelona Daerah SA - sedimen Balance tina pantai of Barcelona (Barcelona, ​​Spanyol)
  • Cathie associates - multiguna Harbour Montevideo - (Montevideo, Uruguay)

Uruguay jadi diideuan

Inovasi di Megaproyectos

  • Guangdong PLTA Planning & Desain Institute - 3D Desain pikeun Qingyuan ngompa Panyimpenan Power Station: Desain rinci jeung Konstruksi - (Qingyuan, Guangdong, Cina)
  • Jacobs sarta Bouygues Works Sipil Florida - Port of Rajana Torowongan jeung Aksés Ronjatan - (Rajana, Florida, Amerika Serikat)
  • QGC Pty Limited - perjalanan ti fisik kana Digital Aset Aset Queensland Curtis LNG keur Project - (Gladstone, Queensland, Australia)

Inovasi di Pertambangan sarta Logam

  • Ausenco - Constancia Project - (Chamaca na Livitaca, Chumbivilcas, Peru)
  • Ausenco - Goldstrike - (Eureka County, Nevada, Amerika Serikat)
  • Manitoba patut Operasi - T1 milik, 4160 Level loading Pocket redesign tur ngawangun deui - (Thompson, Manitoba, Kanada)

Inovasi di platform lepas pantai

  • Dockwise pengiriman barang BV - Shwe Transportasi na Instalasi - (Teluk Benggala, Myanmar)
  • Orca lepas pantai - Centrica F3-FA Timer masang Platform - (Walanda Kalér Sea, Walanda)
  • SNC-Lavalin UK Limited - lengkep Desain Mariner Jaket - (Aberdeen, Skotlandia, Britania Raya)

Inovasi di Power Generation

  • Hitachi-gé Nuklir Energy, Ltd. - Kamekaran Decommissioning Téknik Platform Modél Dumasar Plant 3D - (Japan)
  • IY Genesis Advanced Téknik Ltd. - Bobo II-III 54 MW Power Plant - (Bobo-Dioulasso, Burkina Faso)
  • Sarta Kavin Téknik Layanan wasta Limited - fasilitas Operasi Power Plant keur Kamekaran Garraf - (Irak)

Inovasi di prosés Manufaktur

  • 3DDraughting - elpiji Impor sarta Terminal Panyimpenan - (Saldanha Bay, Propinsi Jawa Barat, Afrika)
  • Eastman Kimia Company - Lalampahanna Eastman urang ka New Global Émbaran-Sharing Platform - (Kingsport, Tennesse, Indonesia)
  • Tianjin MCC20 Konstruksi Co., Ltd - 1 × 600m2 Sintering Mesin Project Phase-I - (Rizhao, Shandong, Cina)

Project Juara optimasi

  • Stasion Underground Vauxhall - Bechtel: kamacetan Relief jeung Lengkah-gratis Project Aksés - (London, Britania Raya)
  • JL Patterson & associates, Inc. - Tehachapi Pagunungan Double Lagu Project - (Tehachapi, Amérika Sarikat)
  • MMC Minyak & Gas Téknik SDN Bhd - MMCOG Administrasi Data Integrated - (Kuala Lumpur, Malaysia)

Inovasi di Angkutan jeung Kareta api

  • Hatch Mott MacDonald - Rail Signal Desain calakan via 2D Schematics na Models 3D - (Mississauga, Ontario, Kanada)
  • JM Souto Engenharia - Project wincikan keur Adequacy tina Alternatif Rute Railway - (Congonhas, Minas Gerais, Brazil)
  • Lagu Aksés Layanan Ltd - Survey Aksés Lagu na Sighting - (Britania Raya)

inovasi Jalan Raya

Selandia Anyar sasak

  • Engevix Engenharia, Engenharia Themag, sarta Planservi Engenharia - Guaruja Santos Torowongan - (Santos jeung Guaruja, São Paulo, Brazil)
  • Washington Propinsi Dinas Perhubungan - I-90: Snoqualmie Pass Timur, Phase 1A ngaliwatan Phase 2A - (Hyak, Washington, Amerika Serikat)
  • Muhun-nyambung Alliance - The Waterview Connection - (Auckland, Selandia Anyar)

Inovasi di Téknik Struktural

  • Beijing Research Institute Gedong Konstruksi Co., Ltd.; Beijing Institute of Design arsitéktur; Nasional Astronomical observatorium, Cina Akademi Élmu - Lima-ratus-méteran aperture buleud Radio teleskop (gancang) - (Karst, Guizhou, Cina)
  • D & H Steel Konstruksi - Westgate Footbridge - (Waitakere, Auckland, Selandia Anyar)
  • Fitzpatrick Téknik Grup - Getih Plasma Octapharma fasilitas - (Charlotte, North Carolina, Amérika Sarikat)

Inovasi di Utiliti jeung jaringan layanan

  • Cina Kidul Power Grid Panalungtikan Center - Stasiun Parabot Parobah Zhaotong - (Cina)
  • ElectraNet - Palaksanaan Bentley gardu induk na Pamaduan kana ElectraNet SOP - (Adelaide, Selatan Australia, Australia)
  • Waktos Warner Cable - Hiji Stratégi GIS perusahaan pikeun ngaronjat Pajeg na Waragad Handap Maké Communications Solusi Bentley urang - (Centennial, Colorado, Amérika Sarikat)

Inovasi di Suistemas Cai, kokotor na Tutuwuhan Wastewater Treatment

  • CH2M Hill - Skyway Wastewater Treatment Plant Phase II ékspansi - (Burlington, Ontario, Kanada)
  • MWH - Seafield Wastewater Treatment Karya effect Hidrolisis Plant - (Edinburgh, Skotlandia, Britania Raya)
  • Central China Kidul Power géotéhnik Desain Institute Co., Ltd. - 3D Industri Accelerates kolaborasi Desain Revolusi: The standardized Jurnalisme sarta Aplikasi tina Project Cai - (Qingzhen, Guizhou, Cina)

inovasi modeling dina cai walungan jeung jaringan cai limbah

  • AECOM India - Cirebon Jal Board - Sewerage Master Plan - 2031 pikeun NCT Cirebon - (Cirebon, Cirebon, India)
  • Tasikmalaya Cai Company, Inc. - Marikina North Project - (Marikina Kota, Ciamis)
  • Sabesp - Ihtisar jeung pengawasan: Cantareira Cai System Supply - (São Paulo, Brazil)

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.