Eta mantuan manggihan Ashley, deui?

Ieu hiji email éta kaluar aya, batur geus leungit putri nya ... tapi lamun nempo Google ningali yén éta téh mangrupa trik heubeul nu ieu medar pikeun kahiji kalina mungkin 2006.

Kuring kajadian polos, rék balik for keur leumpang kalayan kids abdi, teu keur Txus, mun saha kuring ngahutang syukur cukup éra tapi moal nyungsi 20 komentar soré.

Jeung sanajan kiwari sisi ieu téh libur, sabab ephemeris ti sisi sejen tina balong urang kapanggih, abdi nyandak 5 detik nanya sabaraha embarrassments kedah lulus bisa dianggap hiji "ngalaman Internet pamaké"?image001, Saperti kecap dipaké Txus.

1. Courting galecok ka gadis anu mangrupakeun lalaki impersonating awewe.

2. Ngobrol sacara pribadi di parusahaan utusan jeung sakabéh departemén sacara salah.

3. Kirim hiji email gagabah sarta kasalahan yén sakabéh milis buka

4. Anjeun nyandak poto sawaktos Anjeun buka kulawu, sarta ieu mucunghul Senén di Hi5!

5. A sobat dikirim ka mail Anjeun pesen nyebutkeun yen hiji insinyur geus leungit putri-Na ... na mangrupa hoax heubeul.

Anu paduli, duka, amarah, humility palsu, bisa pernah jadi "pamaké Internet ngalaman," tapi kudu maca nonton posting menit 3 bisa nyieun Anjeun ngarasa ...

sugan eta perlu nulis balik wanda alus dina format mobile sabab di dunya ieu ... kabeh kudu hal polos. Kuring resep ninggalkeun sepi walk di sisi ieu teh dunya ngan subuh, panonpoe geus hébat teras klik Adsense minggu ieu téh pikasieuneun.

Pangalusna Wasalam, urang bakal sore

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.