Milarian tur ngaganti maké ungkapan biasa: Microstation

Panggihan tur Ganti ieu fitur nu ilahar dipake, sakali kuring dipedar Excel. Larapkeun eta lamun pemetaan atanapi CAD, Chances tina nyungsi kahayang urang hayang anu leuwih kompléks, sabab henteu mung Pilarian ku atribut.

masalah, ngaganti téks

Kuring boga peta kalayan leuwih ti sipat 800 wilanganana. Abdi peryogi kana nomer anu ngagambarkeun jalan darat, walungan jeung barang publik lianna mibanda ukur téks a.

titik teh nya eta pikeun balik link, mere kasaksian yén tinimbang ngabogaan 92345, nu éta jumlah lahan disadiakeun, boga walungan a Urang Sunda a C Street, hiji laguna L, jsb

Ngaganti téks MicroStation

Ku kituna kuring kudu, upamana 92,000 teks nempatkeun eta di luhur hiji R, aranjeunna walungan. Lajeng teks 93,000 anjeun nempatkeun eta luhur C a, keur aranjeunna jalan. bla, bla, bla.

Ngagunakeun ungkapan biasa

Ieu dina versi samemehna ngeunaan Microstation salawasna eksis, tapi ti versi V8i, brings pestañita nu nunjukkeun, sarta moal bisa ngarobah fungsionalitas nu.

Salawasna dilakukeun ti Edit> Panggihan tur Gentos.

The mintonkeun panel, méré urang pilihan pikeun nempatkeun naon urang hayang, naon eusi eta bakal ngaganti, sarta sababaraha kondisi kawas blok pilarian capscontrol (sél), pager.

Pilih "Paké Biasa ungkapan", supados flange luhur diaktipkeun, hiji pilihan nu kemungkinan naon bisa kaasup kana string pilarian téh.

Tempo lamun 92 nempatkeun téks, teras tilu titik, abdi tiasa gaduh sakabeh nomer 92,000 di luhur. Sarta sangkan milih diganti ku aksara R.

Ngaganti téks MicroStation

Kalawan pilihan manggihan, tampilan nu ngalir ka téks dipilih, sarta jadi ieu sailing ka hareup.

Mun kuring ngajalankeun "Ganti Sadaya", sadayana teks bakal diganti.

Nya kitu, mun ngaganti téks ti jalan, nu boga lingkup 93,000 up, abdi merlukeun ieu pikeun nempatkeun 93 ... na ngaganti kalayan C.

ungkapan biasa séjén

Kemungkinan tina ngagunakeun pangabutuh milarian séjén anu variatif.

  • simbol anu ^ geus dipaké pikeun nandaan mimiti garis. Anggap urang mibanda hiji angka 292010, urang moal bakal hoyong jadi kaasup. Lajeng ranté nu bakal ^ 92 ..., mana maranéhna bakal manggihan ngan téks dimimitian ku 92, nu mibanda tilu karakter dina urutan.
  • simbol nu $ mun tungtungna. Anggap anjeun kudu neangan teks nu ditungtungan ku jumlah 10, 10 lajeng nyerat $
  • titik dipaké pikeun karakter, bintang ka enol atawa leuwih, + pikeun nomer 1 atawa leuwih.
  • Lamun nyangka pikeun manggihan ngan digit ASCII, teras ieu kami nganggo akronim teh: dy lamun ukur alphabetic mudahan, urang ngagunakeun: a
  • Mun urang hayang sauntuyan karakter, urang tiasa nganggo kurung

Pikeun leuwih jéntré, abdi nyarankeun dasar: Wikipedia.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.