Masters online di Systems Émbaran Geographic

Ieu pasti salah sahiji alternatif pangalusna kaahlian online dilarapkeun ka geospatial, utamana dilayanan di Spanyol.

Program Pascasarjana MSc (GIS) –Master Élmu (Élmu & Sistem Informasi Geografi), ditawarkeun sareng dijudulan ku Universität SalzburgAustria, ngaliwatan Departemen na Geoinformatics - Z_GIS, Geus dimekarkeun di Spanyol ku UNIGIS Amérika Latin jeung eusi modular na ngandung hiji skor total 120 ECTS.
program nu meets kabeh syarat akademik Uni Éropa pikeun Master / Master of Élmu nurutkeun protokol Bologna. Eta digambarkeun di handap eusi kurikulum.
Bagan di handap ieu ngagambarkeun runtuyan konseptual sarta disebarkeun bahan béda; Salaku bisa ningali, saluareun anu validasi internasional ngeunaan Master dina, metodologi palaksanaan bertahap mangrupakeun konsepsi pisan hanca ngaliwatan salapan sarua jeung nutupan disiplin learning, domain parabot modul dasar, sarta naha aliran digawé dina hiji proyék GIS has. Ieu complemented ku fokus kana pagawean praktis tur akademik (PATA) tambah Electives, ditawarkeun salaku electives modul tambahan nu alamat kacida husus pikeun ngembangkeun proyék isu modul kelas.

Karya gelar mendemonstrasikan kamampuan murid pikeun bebas alamat masalah nerapkeun hiji metodologi teknis na presentasi hasil dina ragam kaharti, observasi nu rigor ilmiah hiji proyék akademik.

 

master SIG online

 

modul eusi Master Online

Nalika murid ngembangkeun proyek sareng prakték Master, aranjeunna nganggo solusi parangkat lunak anu sanés dianggo dina Geo-Engineering. Duanana software proprietary, sapertos anu dipidangkeun di handap, ogé software open source, anu pastina mangrupikeun pamaén anu teu tiasa dihindari dina ékosistem solusi ayeuna.

software UNIGIS

Módulatanapi 1: Perkenalan mun GIS

Modul ieu nyayogikeun perkenalan umum kana disiplin GISains & téknologi. Éta nampilkeun istilah-istilah GIS sareng komponenana, hartos sareng riwayatna. Éta ogé kedah ningali tina aspek utama sareng arus téknologi Geoinformation (GI) dituturkeun ku sawala ngeunaan integrasi inpormasi spasial dina kerangka Émbaran sareng Komunikasi Téhnologi (TIK). Ogé dicatet nyaéta komunitas pangguna GIS anu muncul sareng industri sareng pasar GI anu terus berkembang. Modulna disimpulkeun ku pelajaran anu didédikasikeun pikeun sistem rujukan ruang, anu nekenkeun pentingna posisi sareng lokasi ngalangkungan koordinat, ogé perkenalan pikeun proyéksi peta.

Módulatanapi 2: Models jeung struktur Data Spasi

modul nu presents konsep spasial tur ngawangun hiji kerangka pikeun pamikiran spasial; Ku cara kieu murid nu geus disadiakeun mangrupa wawasan ngadeukeutan kana modeling husus inpormasi spasial. Ieu kudu dicatet yén paling disiplin non-spasi tur sababaraha anu unaware sahiji faktor spasi. modul nu dirancang pikeun nungkulan kakurangan ieu sareng sakaligus nunjukkeun kumaha spasial nalar na modeling bisa dilaksanakeun dina program komputer.

 

Módulatanapi 3: akuisisi jeung Sumber Data Ruang

modul fokus mangrupakeun akusisi ti data spasial, prinsip sarta téknologi masing-masing. kualitas Data nyaéta langsung patali jeung métode ngayakeun dilarapkeun; kituna konsep na metrics kualitas dibere. Kebangkitan gancang tina geodata sarta kasadiaan sarua merlukeun teu ukur standar kualitas, tapi hiji bacaan asal maranéhanana jeung Tujuan necessitating manajemén metadata, antara séjén pikeun milarian efisien. modul nu cik ku sawala isu légal jeung etika aub.

 

Módulatanapi 4: Manajemén Project

Mimitina, GIS ditingali salaku tantangan anu ditepungkeun ngalangkungan kamajuan téknologi. Dinten ayeuna diakui yén lingkungan organisasi panginten mangrupikeun faktor konci pikeun kasuksesan palaksanaan GIS atanapi proyek, nanging penting pikeun dicatet yén proyék langkung ti kerangka organisasi pikeun ngahontal tujuan operasional. Ningali prosés luhur-handap perencanaan strategis bisnis, anu nyababkeun kagiatan khusus dina rencana bisnis, dimungkinkeun pikeun mikawanoh "orientasi proyek" salaku bagian sentral. Manajemén proyék mangrupikeun disiplin dimana tujuan dihartikeun sareng tujuan kahontal, <bari ngaoptimalkeun panggunaan sumberdaya (waktos, artos, bakat manusa, rohangan, sareng sajabana). Dina bagian tukang tina topik tangtos dibahas salaku GIS dina organisasi sareng perencanaan, tanpa nyéépkeun kriteria ngeunaan manajemen kualitas sareng aspek hukum, disimpulkeun ku disebatkeun inovasi dina pasar Geoinformation.

Módulatanapi 5: basis data Ruang

Modulna nyiapkeun yayasan pikeun ngatur data dina sistem manajemen database DBMS. Eusina ogé ngajukeun téhnik sareng alat pikeun desain DBMS. Rupa-rupa jinis sareng arsitéktur DBMS dibahas kalayan fokus khusus kana basis data hubungan / berorientasi obyék sareng obyék-relasional. Pamakéan Structured Query Language (SQL) ogé ditepikeun duanana tina sudut pandang logika anu dipikabutuh pikeun tiasa konsultasi kana basis data hubungan ogé pikeun ngartikeun struktur na. Bagéan kadua modul didaptarkeun pikeun geoDBMS, nyaéta, Basis Data anu sacara khusus fungsina salaku gudang pikeun Data Spasial. Khususna, representasi objék saderhana sareng aksés multidiménsi éfisién kana data spasial dikaji. Éta dipungkas ku nampilkeun konsép pergudangan (gudang terstruktur ageung) sareng manpaatna data pertambangan (milarian data anu teratur).

Módulatanapi 6: Biologi Kelautan sarta Akuatik jeung visualisasi

modul ieu museurkeun kana Tujuan jeung desain parsimony. Ieu hartina naon, naha jeung kumaha komunikasi pakait sacara spatial. Biologi Kelautan sarta Akuatik na GIS parabot di dieu salaku kalawan tujuan komunikasi. Pamakéan panganyarna ngeunaan komputer dina Biologi Kelautan sarta Akuatik na GIS consecutively, geus nyata dirobah rarancang jeung presentasi peta tur diagram. Dina modul nu dasar tina pemetaan jeung komunikasi visual anu reviewed. Métode tampilan statis, dinamis, tur taneuh, sakumaha ogé overflights maya anu dina daptar sawala, ogé kaasup téknologi hareup generasi kayaning parabot visualisasi study na 3D-Rendering objék spasi.

Módulatanapi 7: Analisis Geographic

Analisis spasial mangrupikeun komponén anu paling penting dina sistem GIS. Prosés nganalisis data géografis disebut analisis géografi atanapi analisis spatial. Ieu digunakeun pikeun meunteun, ngira-ngira, ngaduga, napsirkeun sareng ngartos inpormasi géografi. Modul nampilkeun konsép utama analisis spasial sareng penjelasan fungsionalitas - alat analisa sareng klasifikasi na, anu muncul sareng seueur conto anu digambarkan kalayan hadé. Modul masihan perhatian khusus kana masalah aljabar peta, analisis dumasar jarak, analisis jaringan topologis, interpolasi, sareng analisis set kabur, sareng anu sanésna. Subjék ditutup sareng diskusi modél pikeun dukungan spatial dina pembuatan kaputusan SDSS sareng kumaha ieu dumasarkeun kana hasil analisis géografi.

Módulatanapi 8: metodologi Study

modul nyadiakeun muridna kalayan tungtunan wajib pikeun persiapan ngembangkeun tesis teh Master urang, anu ngamungkinkeun para dinya ogé penting pikeun dianggo pangaweruh dasar ilmiah. The metodologi kaasup duanana yayasan sahiji téori sains, kitu ogé tips mangpaat pikeun digawé bibliographic jeung prosés nulis sorangan. Tujuan tina modul nu mangrupa bubuka kana teori sains, kaasup kana tempat geoinformatics dina lingkup disiplin ilmiah, facilitating karya ilmiah bibliographic ngaliwatan bubuka téhnik bacaan jeung gawe, presentasi prinsip sumber sarta ngagunakeun métode ilmiah, bubuka jeung rumusan sarta nguji ngeunaan hipotesis, presenting fitur penting pisan pikeun nyetel karya ilmiah jeung téhnik bubuka presentasi (sawala, poster).

Módulatanapi 9: Statistik Ruang

Modul ieu fokus kana statistik sareng pentingna pikeun panggunaan GIS anu leres, nekenkeun bédana antara statistik sareng statistik spasial. Dasar tina pedaran sareng analisis statistik diulas heula, dituturkeun ku bab ngeunaan statistik deskriptif spatial. Métode sareng téhnik ngolah data sacara statistik ogé diwanohkeun sareng didiskusikeun, sapertos ngalangkungan autokorélasi spasial, distribusi spasial, analisis pola titik, analisis statistik data poligonal, analisis kluster sareng permukaan tren. Éta ogé nalungtik kabutuhan sareng metodologi pikeun ngahontal analisis data kualitatif (contona, analisis data spasial éksplorasi - ESDA). Dina akhir modul, geo-statistik dipidangkeun, kalayan perhatian khusus ka Kriging sareng ariografi.

Módulo 10: Infrastruktur Data Spatial - IDE

Ayeuna sakuliah planét tur sagala proyek skala kalawan tujuan ngawangun data spasial infrastructures muncul. fokus nyéta pikeun ngaronjatkeun diakses data geospatial. Jeung shift paradigma, pindah ka arah sistem layanan, Ruang Data Infrastructures, pasar pikeun Data GeoMarketing Spasi / Datawarehouses na geus diucapkan minangka istilah konci dina widang GIS. modul ieu diungkabkeun konsep konci nu ngarojong tur evaluate dampak politik jeung ékonomi nu ngolah geo-disebarkeun sarta OGC (Buka Konsorsium GIS) prosés. modul nu ogé presents nu kamajuan téhnologis jeung metodologis pikeun nerapkeun kana WMS, WFS, GML jeung XML diantara standar anyar lianna pikeun dunya komunikasi geoinformation tina platform INTRANET, Internet sareng aspék mobile.

Lila-Learning na Gawé Akademis

Ngaliwatan modul ieu, murid kedah ngamimitian ngalaksanakeun élmu anu dipikagaduh sapanjang program, digabungkeun sareng pangalaman propésionalna pikeun kéngingkeun hasil anu praktis sareng anu diterapkeun. Éta ogé dimaksudkeun pikeun ngadorong studi mandiri pikeun akuisisi élmu dina bidang kapentingan khusus pikeun unggal murid. Akhirna, partisipasi komunitas akademik dina konperénsi, kursus éksternal sareng pelatihan, anu aya hubunganana sareng bidang GIS, termotivasi sareng diaku.

 

Modulos Electives

The (nu) murid bisa milih ti modul husus dina widang béda tina aplikasi GIS luyu jeung kurban akademik di handap. Paling modul elective boga fokus husus dina aplikasi tina GIS di Amérika Latin.

Unggal modul elective méré murid genep (6) sks ECTS.

ArcGIS pikeun Server Geoprocessing kalawan Python GIS na Jauh sensing

SIKaséhatan Umum G

SIG, Resiko na bencana

SIG dina Kamekaran Comunual / diwengku

SIG dina Layanan Komunitas

SIG jeung Tatanén

SIG sarta Lingkungan

Oracle Ruang

Kamekaran aplikasi (maké Java) ngamekarkeun Aplikasi kalawan OSM

Tesis master

murid bakal milih topik ieu panalungtikan maranéhna pikeun nyiapkeun draft ahir dina GIS, nurutkeun minat maranéhanana, nerapkeun pangaweruh kaala sakuliah program.

UNIGIS Latin America Eta nawarkeun program pendidikan jarak dina GIS dina basa Spanyol pikeun propésional ti Amérika Latin. Murid cocog pikeun Master of Science Éropa (M.Sc.) dina GIS, Master of GIS; atanapi UNIGIS Profesional, Spésialisasi dina GIS, sareng Universitas Salzburg, Austria jeung meungkeut ka leuwih ti 500 lulusan geus jadi pamingpin sarta ahli dina lembaga, organisasi jeung pausahaan di tingkat nasional, régional, jeung global.

Regionally, UNIGIS boga titik di nagara nu beda-beda Latin America, sahanteuna di nagara sarta universitas di handap:

  • Argentina: Universidad de Belgrano (UB)
  • Brazil: Universidad ulah Estado do Rio de Janeiro (UERJ)
  • Chili: Universidad de Santiago de Chile (USACH)
  • Colombia: Universitas ICESI
  • Ékuador: Universidad San Francisco de Quito (USFQ)
  • Mexico: Metropolitan Otonom Universitas (UAM)
  • Peru: Universidad Nacional Federico Villarreal (UNFV)

unigisuniversidades

Sigana GIS Master Online presents anjeun didieu diangkat mamang salaku:

  • Kumaha kuring ngadaptar?
  • Sabaraha lami nya jagoan?
  • Naon eta ngarugikeun jeung métode mayar naon aya?
  • Mangrupa pembelajaran pinuh online atanapi blended?
  • Lamun henteu dina siklus salajengna dimimitian?

Ngeusian formulir na kirimkeun Anjeun inpo tentang kumaha carana pikeun lumangsungna.

11 Bales ka "Gelar Master Online dina Sistem Informasi Geografis"

  1. j'ai besoin d'avoir des informations sur ce master. Merci

  2. Kuring museurkeun terang biaya sareng upami aya jinis naon beasiswa, diskon atanapi pembiayaan.

    Naha sadaya dampal online?

    Di Mexico, kumaha anjeun ngajamin gelar Master?

  3. Abdi resep penguasaan GIS

  4. Baraya, Jigana hiji program unggulan, tapi hoyong terang waragad sarta lamun maranehna ngajalankeun sababaraha jenis beasiswa.

  5. Alus malem Abdi hoyong ngiringan, tapi abdi terang biaya, moal boga beasiswa pikeun 50% nerapkeun program jeung kuring teu d geus diusahakeun tur Abdi teu tiasa ngundeur éta.

    hatur nuhun

    Esteban

  6. Biaya inpormasi punten. Hatur nuhun

  7. info kahayang master .. Hatur nuhun

  8. Abdi hoyong nampi informasi ngeunaan jagoan.

  9. Hello! Abdi hoyong nampi informasi ngeunaan jagoan.

    Wasalam

  10. I am pisan museurkeun narima informasi ngeunaan penguasaan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.