Masters online di Systems Émbaran Geographic

Ieu pasti salah sahiji alternatif pangalusna kaahlian online dilarapkeun ka geospatial, utamana dilayanan di Spanyol.

The Pascasarjana Program MSc (GIS) -Master of Élmu (Kecap Émbaran Élmu & Systems), dijudulan ditawarkeun ku Universität SalzburgAustria, ngaliwatan Departemen na Geoinformatics - Z_GIS, Geus dimekarkeun di Spanyol ku UNIGIS Amérika Latin jeung eusi modular na ngandung hiji skor total 120 ECTS.
program nu meets kabeh syarat akademik Uni Éropa pikeun Master / Master of Élmu nurutkeun protokol Bologna. Eta digambarkeun di handap eusi kurikulum.
Bagan di handap ieu ngagambarkeun runtuyan konseptual sarta disebarkeun bahan béda; Salaku bisa ningali, saluareun anu validasi internasional ngeunaan Master dina, metodologi palaksanaan bertahap mangrupakeun konsepsi pisan hanca ngaliwatan salapan sarua jeung nutupan disiplin learning, domain parabot modul dasar, sarta naha aliran digawé dina hiji proyék GIS has. Ieu complemented ku fokus kana pagawean praktis tur akademik (PATA) tambah Electives, ditawarkeun salaku electives modul tambahan nu alamat kacida husus pikeun ngembangkeun proyék isu modul kelas.

Karya gelar mendemonstrasikan kamampuan murid pikeun bebas alamat masalah nerapkeun hiji metodologi teknis na presentasi hasil dina ragam kaharti, observasi nu rigor ilmiah hiji proyék akademik.

master SIG online

modul eusi Master Online

Salaku mahasiswa ngamekarkeun proyék jeung amalan Master dina, make solusi software béda mindeng dipaké dina Geo-Téknik. Duanana make software proprietary, sakumaha ditémbongkeun di handap sakumaha open source, nu undoubtedly pamaén utama dina ekosistem kiwari solusi.

software UNIGIS

Módulatanapi 1: Perkenalan mun GIS

modul ieu nyadiakeun bubuka umum kana GISciencia & teknologi disiplin. Ieu presents terminologies tur komponen GIS, hartina sarta sajarah. Ogé nyokot katingal di téhnologi utama jeung ayeuna Geoinformation (GI) dituturkeun ku sawala dina integrasi informasi spasial dina kerangka Émbaran sarta Komunikasi Jatiluhur (ICT) aspék. munculna komunitas pamaké GIS sarta Industri kantos tumuwuh tina GI tur pasar na ieu salajengna dituduhkeun. modul nu cik ku palajaran dedicated ka sistem rujukan spasial, emphasizing pentingna positioning na lokasi maké koordinat, kitu ogé mangrupa bubuka pikeun peta projections.

Módulatanapi 2: Models jeung struktur Data Spasi

modul nu presents konsep spasial tur ngawangun hiji kerangka pikeun pamikiran spasial; Ku cara kieu murid nu geus disadiakeun mangrupa wawasan ngadeukeutan kana modeling husus inpormasi spasial. Ieu kudu dicatet yén paling disiplin non-spasi tur sababaraha anu unaware sahiji faktor spasi. modul nu dirancang pikeun nungkulan kakurangan ieu sareng sakaligus nunjukkeun kumaha spasial nalar na modeling bisa dilaksanakeun dina program komputer.

Módulatanapi 3: akuisisi jeung Sumber Data Ruang

modul fokus mangrupakeun akusisi ti data spasial, prinsip sarta téknologi masing-masing. kualitas Data nyaéta langsung patali jeung métode ngayakeun dilarapkeun; kituna konsep na metrics kualitas dibere. Kebangkitan gancang tina geodata sarta kasadiaan sarua merlukeun teu ukur standar kualitas, tapi hiji bacaan asal maranéhanana jeung Tujuan necessitating manajemén metadata, antara séjén pikeun milarian efisien. modul nu cik ku sawala isu légal jeung etika aub.

Módulatanapi 4: Manajemén Project

GIS mimitina dianggap tangtangan nu geus Nyanghareupan ku kamajuan téhnologis. Dinten eta dipikawanoh éta lingkungan organisasi sugan tombol kana kasuksésan hiji proyék palaksanaan atawa faktor GIS, kumaha hal anu penting pikeun dicatet yén proyék téh leuwih ti ngan frameworks organisasi pikeun ngahontal tujuan operasional. Pilari di proses luhur-handap tina tata strategis perusahaan, nu ngabalukarkeun kagiatan husus dina rencana bisnis, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mikawanoh "proyek-berorientasi" salaku bagian sentral. manajemén proyék nyaéta disiplin nu diartikeun gol jeung tujuan anu dihontal, <dina waktos anu sareng pamakean daya (waktu, duit, bakat, spasi, jeung sajabana) .. Di bagian tukang tangtu ieu jejer dioptimalkeun nu dibahas salaku organisasi GIS jeung tata, bari kriteria hareup pikeun manajemén kualitas sarta aspék légal, concluding jeung nyebut inovasi dina pasar Geoinformation.

Módulatanapi 5: basis data Ruang

modul nyadiakeun yayasan pikeun pangatur data dina hiji manajemen database data Sistim DBMS. Eusi éta ogé proposes téhnik sarta parabot pikeun ngarancang DBMS a. rupa-rupa jeung arsitéktur ku DBMS fokus dumasar kana data relational / obyék-berorientasi sarta objék-relational nu dibahas. ngagunakeun terstruktur pamundut Basa (SQL) boh dina segi logika perlu ogé dibere ka pamundut database relational ogé keur ngartikeun struktur na. Bagian kadua modul nu keur dedicated ka geoDBMS, nyaéta basis data anu husus fungsina salaku repositories pikeun data spasial. Hususna ngagambarkeun objék basajan tur aksés efisien multidimensional kana data spasial anu reviewed. Ieu cik kalawan konsep paparan warehousing (repositories terstruktur ageung) sarta kauntungan data pertambangan (data dikelompokeun pilarian).

Módulatanapi 6: Biologi Kelautan sarta Akuatik jeung visualisasi

modul ieu museurkeun kana Tujuan jeung desain parsimony. Ieu hartina naon, naha jeung kumaha komunikasi pakait sacara spatial. Biologi Kelautan sarta Akuatik na GIS parabot di dieu salaku kalawan tujuan komunikasi. Pamakéan panganyarna ngeunaan komputer dina Biologi Kelautan sarta Akuatik na GIS consecutively, geus nyata dirobah rarancang jeung presentasi peta tur diagram. Dina modul nu dasar tina pemetaan jeung komunikasi visual anu reviewed. Métode tampilan statis, dinamis, tur taneuh, sakumaha ogé overflights maya anu dina daptar sawala, ogé kaasup téknologi hareup generasi kayaning parabot visualisasi study na 3D-Rendering objék spasi.

Módulatanapi 7: Analisis Geographic

Analisis spasial nyaeta salah sahiji komponén nu paling penting sagala sistem GIS. Prosés analisa data geografis disebut analisis geografis atanapi analisis spasial. Ieu dipake pikeun ngatur evaluate, estimasi, ngaduga, naksir tur ngartos informasi geografis. Dina modul nu konsep utama analisis spasial jeung katerangan kamampuhan analisis -tools jeung klasifikasi maranéhna dibere, nu kaciri ogé gambar kalawan sababaraha conto. modul méré perhatian husus pikeun isu ngeunaan peta aljabar, dumasar jarak, jaringan analisis topological, interpolasi sarta analisis susunan Fuzzy, diantara nganalisa lianna. masalah nu cik ku sawala model pikeun spasial decision support-pembuatan SDSS na kumaha ieu téh dumasar kana hasil analisis geografis.

Módulatanapi 8: metodologi Study

modul nyadiakeun muridna kalayan tungtunan wajib pikeun persiapan ngembangkeun tesis teh Master urang, anu ngamungkinkeun para dinya ogé penting pikeun dianggo pangaweruh dasar ilmiah. The metodologi kaasup duanana yayasan sahiji téori sains, kitu ogé tips mangpaat pikeun digawé bibliographic jeung prosés nulis sorangan. Tujuan tina modul nu mangrupa bubuka kana teori sains, kaasup kana tempat geoinformatics dina lingkup disiplin ilmiah, facilitating karya ilmiah bibliographic ngaliwatan bubuka téhnik bacaan jeung gawe, presentasi prinsip sumber sarta ngagunakeun métode ilmiah, bubuka jeung rumusan sarta nguji ngeunaan hipotesis, presenting fitur penting pisan pikeun nyetel karya ilmiah jeung téhnik bubuka presentasi (sawala, poster).

Módulatanapi 9: Statistik Ruang

modul ieu museurkeun kana statistik tur pentingna na keur pamakéan ditangtoskeun tina GIS, emphasizing béda antara statistik sarta statistik spasial. Mimitina Chairil Anwar jeung marios pedaran tur analisis statistik, dituturkeun ku surah on statistik deskriptif spasial. Éta téh diwanohkeun jeung dibahas métode salajengna jeung téhnik ngolah data statistik, contona ngaliwatan autokorelasi spasial, sebaran spasial, analisis pola titik, anu analisa statistik data polygon, analisis klaster jeung surfaces trend. Ogé investigates kudu jeung metodologi ngahontal analisis kualitatif data (misalna éksplorasi analisis data spasial - ESDA). Dina ahir modul nu diungkabkeun geo-statistik, jeung perhatian husus pikeun Kriging na ariografía.

Módulatanapi 10: Ruang Data Infrastructures - IDE

Ayeuna sakuliah planét tur sagala proyek skala kalawan tujuan ngawangun data spasial infrastructures muncul. fokus nyéta pikeun ngaronjatkeun diakses data geospatial. Jeung shift paradigma, pindah ka arah sistem layanan, Ruang Data Infrastructures, pasar pikeun Data GeoMarketing Spasi / Datawarehouses na geus diucapkan minangka istilah konci dina widang GIS. modul ieu diungkabkeun konsep konci nu ngarojong tur evaluate dampak politik jeung ékonomi nu ngolah geo-disebarkeun sarta OGC (Buka Konsorsium GIS) prosés. modul nu ogé presents nu kamajuan téhnologis jeung metodologis pikeun nerapkeun kana WMS, WFS, GML jeung XML diantara standar anyar lianna pikeun dunya komunikasi geoinformation tina platform INTRANET, Internet sareng aspék mobile.

Lila-Learning na Gawé Akademis

Ngaliwatan modul ieu murid teh kudu ngamimitian palaksanaan pangaweruh kaala sakuliah program, digabungkeun jeung pangalaman profésional Anjeun pikeun ménta hasil praktis tur dilarapkeun. Ogé boga tujuan pikeun ajak ulikan bebas ka acquire pangaweruh dina widang husus dipikaresep ku unggal murid. Tungtungna eta motivates jeung ngakuan partisipasi masyarakat nu sanesna dina konferensi, sarta kursus éksternal patali widang pelatihan GIS.

Modulos Electives

The (nu) murid bisa milih ti modul husus dina widang béda tina aplikasi GIS luyu jeung kurban akademik di handap. Paling modul elective boga fokus husus dina aplikasi tina GIS di Amérika Latin.

Unggal modul elective méré murid genep (6) sks ECTS.

ArcGIS pikeun Server Geoprocessing kalawan Python GIS na Jauh sensing

SIKaséhatan Umum G

SIG, Resiko na bencana

SIG dina Kamekaran Comunual / diwengku

SIG dina Layanan Komunitas

SIG jeung Tatanén

SIG sarta Lingkungan

Oracle Ruang

Kamekaran aplikasi (maké Java) ngamekarkeun Aplikasi kalawan OSM

Tesis master

murid bakal milih topik ieu panalungtikan maranéhna pikeun nyiapkeun draft ahir dina GIS, nurutkeun minat maranéhanana, nerapkeun pangaweruh kaala sakuliah program.

UNIGIS Latin America Eta nawarkeun program pendidikan jarak GIS di Spanyol pikeun professional Amérika Latin. Murid cocog keur Master of Science (M.Sc.) GIS Éropa, GIS Master; atanapi UNIGIS Profesional, Spésialisasi di GIS, kalawan Universitas Salzburg, Austria jeung meungkeut ka leuwih ti 500 lulusan geus jadi pamingpin sarta ahli dina lembaga, organisasi jeung pausahaan di tingkat nasional, régional, jeung global.

Regionally, UNIGIS boga titik di nagara nu beda-beda Latin America, sahanteuna di nagara sarta universitas di handap:

  • Argentina: Universidad de Belgrano (UB)
  • Brazil: Universidad ulah Estado do Rio de Janeiro (UERJ)
  • Chili: Universidad de Santiago de Chile (USACH)
  • Colombia: Universitas ICESI
  • Ékuador: Universidad San Francisco de Quito (USFQ)
  • Mexico: Metropolitan Otonom Universitas (UAM)
  • Peru: Universidad Nacional Federico Villarreal (UNFV)

unigisuniversidades

Sigana GIS Master Online presents anjeun didieu diangkat mamang salaku:

  • Kumaha kuring ngadaptar?
  • Sabaraha lami nya jagoan?
  • Naon eta ngarugikeun jeung métode mayar naon aya?
  • Mangrupa pembelajaran pinuh online atanapi blended?
  • Lamun henteu dina siklus salajengna dimimitian?

Ngeusian formulir na kirimkeun Anjeun inpo tentang kumaha carana pikeun lumangsungna.

11 balesan pikeun "Master Online dina Systems Émbaran Geographic"

  1. j'ai besoin d'avoir des informations sur ce master. Merci

  2. Kuring museurkeun terang biaya sareng upami aya jinis naon beasiswa, diskon atanapi pembiayaan.

    Naha sadaya dampal online?

    Di Mexico, kumaha anjeun ngajamin gelar Master?

  3. Abdi resep penguasaan GIS

  4. Baraya, Jigana hiji program unggulan, tapi hoyong terang waragad sarta lamun maranehna ngajalankeun sababaraha jenis beasiswa.

  5. Alus malem Abdi hoyong ngiringan, tapi abdi terang biaya, moal boga beasiswa pikeun 50% nerapkeun program jeung kuring teu d geus diusahakeun tur Abdi teu tiasa ngundeur éta.

    hatur nuhun

    Esteban

  6. Biaya inpormasi punten. Hatur nuhun

  7. info kahayang master .. Hatur nuhun

  8. Abdi hoyong nampi informasi ngeunaan jagoan.

  9. Hello! Abdi hoyong nampi informasi ngeunaan jagoan.

    Wasalam

  10. I am pisan museurkeun narima informasi ngeunaan penguasaan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.