Mapping Project Land jaminan di Amérika Latin jeung Karibia

Land Insitute

The Lincoln Institute of Sarat jeung Kaayaan Land nyaéta panggero on sukarelawan ti kota di Amérika Latin jeung Karibia pikeun ilubiung dina pangwangunan peta ngeunaan nilai tanah di wilayah Jawa Barat. aktivitas ieu ngan ti Pébruari 8 31 bakal nyandak ka Maret 2016.

Nyaho paripolah pasar darat anu relevan jeung harti best of kawijakan urban. Ku alatan éta, ngembangkeun bank inpormasi georeferenced na systematized sarta aksés bébas tingkat régional bakal alat konci pikeun planners urban.

"5 data di kota anjeun!" Partisipasi di prakarsa ieu basajan. 5 ngan merlukeun data input atawa leuwih nilai darat ayeuna di kota anjeun sarta ngadaptar salaku pamaké tina Web GIS peta pikeun maluruh éta dina peta.
Partisipasi mangrupa bébas tur gratis. Hal ieu aimed di professional, akademisi jeung pajabat publik aub dina kawijakan tanah pakotaan. Sukarelawan némbongan collaborators salaku anonim duanana website proyék sakumaha laporan ulikan mungkin.

Ieu proyek dirancang sarta diarahkeun ku Juhari Piumetto na Diego Erba, dina kolaborasi jeung Program pikeun Amérika Latin jeung Karibia nu Lincoln Institute. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang proyék jeung kumaha carana ilubiung, mangga konsultasi lanté Niley Latin America.

Ngeunaan Project nu

pasar darat niatna pangaruh ngembangkeun kota, Aya perenahna pentingna pangaweruh pikeun ngaronjatkeun kawijakan urban.

nilai darat anu kacida variabel sakuliah wewengkon, kitu ogé fungsi tina pasar ieu, kumaha oge, aya bank inpormasi dina isu ieu, georeferenced, jangkauan régional jeung aksés bébas ngarojong karya tina planners salaku pakotaan jeung studi banding.

proyék nu geus obyektif sentral ngawangun peta nilai rujukan tanah pakotaan di Amérika Latin jeung Karibia ti data dikumpulkeun ku sukarelawan di handapeun hiji panggero masif, haratis tur kabuka (crowdsourcing). Pendaptaran na systematization data bakal dilakukeun dina platform GIS dina awan nu.

uleman kasebut aimed di professional, akademisi jeung pajabat publik aub dina kawijakan darat jeung anu sah dugi Maret 31. Sukarelawan némbongan salaku pagawé kotana tur ngeunaan duanana situs Wéb sarta laporan bisa diterbitkeun, tur miboga aksés ka émbaran tina nilai darat dihasilkeun.

"Data 5 ti kotana anjeun"! Éta nu slogan of nelepon. Partisipasi mangrupa basajan, merlukeun pangrojong sahenteuna 5 data (titik-titik dina peta) nilai darat ayeuna di kota surveyed.

Jenis data diperkirakeun kumpulkeun

Data bisa disadiakeun

Ieu diperkirakeun 5 Kota data nilai; lamun bisa nyadiakeun leuwih alus teuing jeung bakal ngaktipkeun kualitas hadé inpormasi aya.

Sipat miharep pikeun dijual, kulawarga, dipikawanoh di lingkungan éta, dina koran, dina situs web atawa majalah nu dianggap situs kualitas; Anjeun oge bisa konsultasi professional anu geus latihan wae pangajen nu tangtu.

Dina sagala perkara kudu disadiakeun Data ti perkotaan, nilai pasar ayeuna y ngan taneuh, ti kavling unbuilt atawa kasus dimana gata potongan nilai tujuanana.

Pikeun unggal item, éta diperkirakeun ngumpulkeun informasi di handap

  • lokasi: Alamat atawa perkiraan lokasi, sahingga sisipan neuleu dina peta.
  • nilai ayeuna taneuh per méter pasagi sarta dollar.
  • Jasa aya. Anjeunna bakal milih salah sahiji pilihan di handap ieu: cai 1- jeung listrik, cai 2-, listrik sarta jalan aspal 3- atanapi tanpa jasa.
  • Ukuran pisan dianalisis. salah sahiji pilihan di handap ieu bakal dipilih: 1- m1.000 kirang ti 2, 2 na 1.000 5.000- antara m2, 3- antara 5.000 na 10.000 2- m4 atawa leuwih gede ti 10.000 m2.
  • Sumber informasi. salah sahiji pilihan di handap ieu bakal dipilih: diobral 1-, 2- pangajen / pangajen utamana, tawaran 3- informed ku offeror, atawa 4- 5- tawaran diterbitkeun informasi disadiakeun ku informan mumpuni.

INTROD-41

Kumaha carana ilubiung

jandela nu nembongkeun kamajuan Peta GIS Awan jaminan

3 balesan pikeun "Mapping Project Land jaminan di Amérika Latin jeung Karibia"

  1. Kahiji, aya kemungkinan di Buenos Aires, sarta kadua rojongan teknis.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.