ERDAS ngajalankeun versi Google Earth

gambaran ERDAS geus ngan ngumumkeun peluncuran na Titan, A versi nu kudu ngajangjikeun gaya Google Earth tapi kalayan fitur anu leuwih pikaresepeun pikeun pamaké geomatics.

A bari balik kami nyandak katingal di maya Bumi (Ti Microsoft), Dunya Angin (NASA) jeung ArcGIS Explorer (ESRI) ... kumaha anjeun tiasa nyangka ti parusahaan kawas ERDAS?

gambaran GeoIM. Ieu talatah instan jeung orientasi spasial, ngaliwatan GeoIM bisa babagi informasi geografis, jieun polder sareng datasets boh gambar jeung vektor (galur, titik, polygons jeung wangunan) jeung layanan pemetaan.

Titan Viewer. tampilan nu Sigana pikaresepeun, tapi nyokot sababaraha lalaki input dipake bari. Diantara ciri istiméwa na éta nu bisa nyieun lapisan atawa theming aya kalawan hasil leuwih hade tinimbang nonexistent dina Google Earth.

Pikeun ngaktipkeunana kudu dipigawé ti olahtalatah panel "file / peluncuran Titan panempo"

format dirojong buka saluareun format gambar umum tur kml basajan dina Google Earth ku kaasup data rupa bumi, datasets, video sareng format kawas Sid, RSW, Nat, rst, GRD, rik, dem, gfx, hdf5 sarta titan_wms paling pakait sareng Erdas.

gambaran

Hal ieu sakuduna dituju bisa deployed jasa peta cocog sareng standar OGC, duanana WMS na WCS, CS-W na ECWP; kiwari dimungkinkeun aya hiji plugin for AutoCAD. Naon kajadian éta geus satengah dicokot tina bulu tambihan, abdi coba loading lapisan Hiber Andalucía 1956 sarta anjeunna dipikawanoh kuring tapi Guide operasi Kuring teu manggihan cara nyebarkeun eta ... jeung I manggihan salajengna

El tilik nyaeta medium slow sarta gambar tukang ukur nembongkeun GlobeXplorer, hiji parusahaan Digital Globe di sababaraha nagara bencong leuwih hade tinimbang Google tapi kalawan sinyalna global saeutik ... ah, aya kalana collapses.

integrasi jangji metadata Tapi sajauh anjeun tiasa ningali, aya sia aya leuwih ti hiji formulir datar mana anjeun bisa nempatkeun data informasi tanpa baku terstruktur ... nu kuat!

Ieu pilihan pisan salvageable kana kakuatan simpen setélanTur kalawan hiji klik switch ka sejen komo mun pamaké séjén lingkungan dibagikeun ... oge nyered tur serelek pisan gunana.

ERDAS disebut aplikcación na Titan klien, Jeung complements eta sareng aplikasi sejenna kayaning GeoHub, nu mibanda pungsi sarupa naon eusina Topobase AutoDesk atawa Project Wise Ruang Bentley; nu anjeun tiasa nyieun lingkung database kompléks nu mibanda informasi interconnecting aplikasi béda dina Intranet atawa server Internet sarta cache ... server Master sumenle tur tiasa ngalakukeun keajaiban.

Sambungan kalawan globes maya sejen tur aplikasi GIS

gambaran Éta jangji, tapi dina praktekna salah bakal nyangka tina panempo nu bisa némbongkeun jasa Imaging béda. Naon kudu mangrupa pilihan pikeun milih datum atawa lapisan dina Google Earth tur angkat, Virtual Bumi 2D na 3D; kaasup kana aplikasi dimekarkeun dina standar OGC ... a basajan "buka kalayan"

Sanajan eta pisan foolhardy tawaran na nyekel eta dina iklan ditémbongkeun saperti dina gambar di katuhu pikeun nunjukkeun yén anjeun bisa ngahijikeun teu ukur mibanda globes maya tapi kalawan AutoCAD, GeoMedia, MapInfo na ArcMap na ArcGIS Explorer ... harepan nu teu nyaritakeun "muka kalayan"

ngundeur éta eta waragad nanaon tapi gelombang goréng pikeun ngadaptar salaku pamaké tina nagara Hispanik I ngagaduhan hiji email ti batur saha kaluar ti kantor, ngajangjikeun yen mun anjeun balik ti game golf anjeun Kuring ngaktipkeun akun nu ... kacuali urgently hoyong ngobrol batur ... mun ngalakukeun deui salaku pamaké Amérika enya atuh bisa ngakses!

Sababaraha geus assimilated anjeunna salaku Napster + MySpace + Google Earth + P2P = Titan. Pikeun ayeuna mah, sigana alternatif alus keur geomatics husus ... tapi kedah ekspektasi hadé.

Salaku ceuk kuring ka Yahya Baptis ... kami nyangka sejen?

4 balesan pikeun "Erdas ngajalankeun Vérsi miboga Google Earth"

  1. gangguan teh nya eta frékuénsi ékspéktasi anu dijieun integrasi jeung aplikasi CAD / GIS ... kahiji pikeun ngalakukeun éta, pasti mawa hadiah.
    Kudu antosan lamun eta evolves, atawa sahenteuna tantangan Google Earth pikeun kompetisi ngaronjatkeun qualities

  2. Nya, kuring diunduh, dipasang sareng mimitian browsing ... Leeeeento, leeento pisan ... Nalika kuring badé muka KML nganggo poligén ... permios! aplikasi na leungit… Sambungan ka serverna kantos diganggu. Gambar tina Amérika Kidul resolusi pisan low. Kuring ningali alesan henteu pikeun digawé enya atanapi enya sareng "geochat" ... upami sambunganna kacela - siga sigana sering - sareng kuring nutup jandela anu ngingetkeun ieu, sakumna Titan nutup ... Kuring masih teu mendakan alesan pikeun ngagentos ka gé. Ieu anu sakuduna ngaganti gé, henteu? Kuring mikir anjeunna tetep dina "Coba" hungkul ...
    Batur anu weruh sacara éksténsif punten bisa nyimpulkeun - titik ku titik - sahiji kaunggulan leuwih worldlets maya séjénna, mangga? Éta kitu slow Kuring henteu weruh lamun kuring kudu sabar ngajajah eta keur kuring sorangan ...

    Salam ...

  3. Aspék penting tina aplikasi ieu nyaéta jualale data. Kanggo ieu, pangguna tiasa ngalaan set data sorangan, nunjukkeun yén aranjeunna gaduh hartosna, sareng tiasa ngajual ka pangguna sanés anu resep. Ladenan Titan ngajaga persentase transaksi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.