8.0.10.0 ngarilis versi GIS Manifold

gambaran Vérsi ieu Manifold parantos diumumkeun, saprak parantos 8.0 parantos dikéngkah 117 robah nu mayoritas geus berorientasi pikeun ningkatkeun laju di penanganan data. Urang kedah ngaku yén maranéhna parantos ngadangukeun seueur bug anu parantos ngalaporkeun yén urang henteu janten anggo dina aplikasi ieu, ku kituna kuring nyandak ayeuna pikeun nyebut jalma anu ku kuring manggihan berharga:

Dina pangwangunan data

  • gambaran Konsol maca data GPS parantos janten langkung toleran, supados nungguan panarima anu lalaunan sapertos sababaraha UMPC
  • Data ngimpor dwg henteu deui duplikat data, sakapeung lulus
  • Geocoding dianggo leuwih hadé lamun aya data lengkep
  • Penanganan leuwih hadé ti splines diimpor ti file dgn, anu saacanna nyababkeun kueh masalah

Operasi 3D

  • gambaran Ngalereskeun kasalahan, anu kadang teu dipalire kateranganna disusun dina komponen kontur atanapi basins
  • Kasalahan anu kencol dina imporkeun dxf sareng 3D data, nu kusabab alesan anéh kadang-na dina nilai Z muncul nilai gila

Manajemén Gambar

  • gambaran Dibereskeun masalah kalayan ékspor gambar kana .ecw format kalayan misalah header nalika maca éta ku program lianna. Ku kituna ayeuna anjeun tiasa nyambungkeun kana Google / Virtual Bumi sareng ngékspor ka .ecw tur nuju sareng georeference tanpa masalah.
  • Laju dina impor surfaces atanapi gambar dina format ERDAS IMG sacara parantos ningkat sacara signifikan
  • Kasalahan anu nyababkeun sakapeung nalika ékspor gambar ka Oracle 11g nganggo téknologi GEORASTER ngaleungitkeun

Projections

  • gambaran Impor koropak .shp ngakuan proyéksi anu aya dina proyék ArcVies (.prj), kalebet "single-paralel" kanggo pangakuan varian proyéksi "Lambert Conformal Conic". Anjeun ogé tiasa ékspor proyéksi ka .prj
  • Nalika ngimpor proyéksi anu aya koropak prj adaptasi skala sareng unit pikeun anu dianggo

Dina integrasi database

  • gambaran Baca sareng nulis nilai geografis di SQL Server 2008 nganggo urutan XY dumasar kana parantosan tina versi panganyarna tina SQL Server 2008
  • Nalika nyambung ka sumber data PostGreSQL Angkatan panyandi UTF8 gancang-gancang pikeun ngindarkeun salah tafsir aksara anu henteu dianggo dina basa Inggris sapertos ñ na accents.
  • gambaran Nulis métadata kana Oracle 9i moal gagal
  • Editiondisi data numbu ka databés SQL Server 2008 moal gagal
  • gambaran Komponén-link link PostGreSQL ti sumber datar anu sarua bagikeun sambungan data sami
  • Dibereskeun kasalahan sakedik nalika ngahubungkeun ka Oracle indit nyakélo yén ngétisar indikasi spasial
  • Serverlmu tina server geocoding Virtual Bumi diropéa pikeun maké URL anyar
  • Nalika ngekspor atanapi ngimpor data ka sareng tina file Excel atanapi sumber anu sanés diaksés nganggo na Ole DB teu ngonci koropakna

Dina manajemén panganteur

  • gambaran Kustomisasi bar sareng ménu dijaga di sesi anu beda-beda Manifold
  • Upami nutup hiji proyek, nyimpen parobahan henteu nyobian refresh komponén anu ditumbukeun, sahingga tutupna langkung gancang.

Kami baris tetep ningali anu sanésna sumping tungtung taun.

4 Balesan pikeun "Dileupaskeun versi 8.0.10.0 ngeunaan Manifold GIS"

  1. Nya, salam. Hayu urang tingali nalika urang mendakan hiji hal di dinya.

  2. Leres, panginten abdi ngartos tapi teu yakin ...
    Hatur nuhun pisan kanggo waleran anjeun sareng hatur nuhun ogé ékspérimén sareng Manifold sareng ngabagikeun kabagjaan anjeun ngeunaan anjeun, di dieu dina blog anjeun.

    Salam ti Argentina sareng ningali nalika anjeun datang ka bagian ieu ....

  3. Anjeun teu kedah salempang, nalika anjeun masang deui sistem anu mikawanoh lisénsi anu diaktipkeun saacanna, salami éta sanés léngkah henteu léngkah ti 7 ka 8 atanapi ti 32 ka bit 64.

    Naon frasa anu nyarios yén "unggal update butuh lisénsi Manifold System 8.0"

    a ucapan.

  4. Pertanyaan ngeunaan hal ieu ... anu aya anu mémori lebet abdi.
    Kaca update nyarankeun uninstall versi sateuacana. Naha update na bakal meakeun nomer aktivasina anu sanés? Teu mikir henteu, dumasar kana naon halaman ieu, tapi kuring henteu yakin. Éta nyarios: "Sadaya parobihan butuh lisénsi kerja tina Manifold System 8.00". Kuring gaduh versi 8 (Ngawangun 8.0.1.2316) aktip (32 bit).
    Gracias!

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.