Dileupaskeun versi 8.0.10.0 of Manifold GIS

gambaran Vérsi Manifold ieu parantos diumumkeun, saprak vérsi 8.0 aranjeunna parantos aya 117 robah anu seuseueurna parantos berorientasi pikeun ningkatkeun kagancangan dina pananganan data. Diaku, aranjeunna parantos nguping kalolobaan bug anu dilaporkeun ku jalma-jalma anu sacara teu leres bet dina aplikasi ieu, janten kuring nyandak kasempetan ieu pikeun nyebatkeun anu kuring anggap berharga:

Dina konstruksi data

  • gambaran Konsol maca data GPS parantos janten langkung toleran, janten ngantosan panampi anu damel lalaunan sapertos sababaraha UMPC
  • Ngimpor data dwg henteu gaduh deui duplikat data, éta kadang kajantenan
  • Geocoding tiasa dianggo pangsaéna nalika aya data anu lengkep
  • Anu langkung hadé pikeun ngatur splines diimpor tina file, anu dianggo pikeun nyaruakeun masalah

Operasi 3D

  • gambaran Parantos dibenerkeun bug, anu sakapeung teu malire katerangan nempatkeun dina komponén kontén atanapi baki
  • Kasalahan direngsekeun pikeun ngimpor dxf sareng data 3D, dimana alesan aneh kadang dina nilai Z muncul nilai gila

 

Manajemén Gambar

  • gambaran Ngalereskeun masalah dina ngekspor gambar kana format .ecw kalayan kasalahan header nalika dibaca ku program anu sanés. Janten ayeuna anjeun tiasa nyambung ka Google / Virtual Earth sareng ngekspor ka .ecw sareng buka georeferencing tanpa masalah.
  • Laju ngimpor permukaan atanapi gambar dina format ERDAS IMG parantos ningkat sacara signifikan
  • Kasalahan anu kadang-kadang disababkeun nalika ngékspor gambar ka Oracle 11g nganggo téknologi GEORASTER dihapus

 

Projections

  • gambaran Ngimpor file .shp ngakuan proyéksi anu aya dina proyék ArcVies (.prj), kalebet pangakuan varian "single-parallel" tina proyéksi "Lambert Conformal Conic". Anjeun tiasa ogé ngékspor proyéksi ka .prj
  • Nalika ngimpor proyéksi file prj, adaptasi skala sareng unit kanggo anu dianggo

Dina integrasi database

  • gambaran Maca sareng nyerat nilai geografis dina SQL Server 2008 nganggo tatanan XY dumasar kana perobihan édisi panganyarna SQL Server 2008
  • Nyambung ka sumber data PostGreSQL maksakeun ngodét UTF8 ku naon-naon anu mungkin pikeun nyingkahan salah tafsir aksara Inggris anu henteu dianggo sapertos ñ sareng aksen.
  • gambaran Nulis métadata kana Oracle 9i moal gagal
  • Ngédit data anu kaitkeun sareng database SQL Server 2008 henteu kantos gagal
  • gambaran Komponén dihubungkeun PostGreSQL tina datasource sami nganggo sambungan data anu sami
  • Ngalereskeun kasalahan kalana nalika nyambung ka Oracle kabeungkeut nalika mendetain indéksasi spatial
  • Serverlmu tina server geocoding Virtual Bumi diropéa pikeun maké URL anyar
  • Nalika ngekspor atanapi ngimpor data ka sareng tina file excel atanapi sumber data sanés anu diaksés ngalangkungan OLE DB, éta henteu ngonci file

Dina manajemén panganteur

  • gambaran Bar sareng kustomisasi menu dijaga dina sesi Manifold anu béda
  • Nalika nutup proyék, nyimpen parobihan henteu nyobian manéh komponén anu dikaitkeun, janten tutupna langkung gancang.

Kami bakal terus ningali naon anu aya deui nyababkeun taun.

4 Balesan ka "Manifold GIS versi 8.0.10.0 dileupaskeun"

  1. Nya, salam. Hayu urang tingali nalika urang mendakan hiji hal di dinya.

  2. Leres, panginten kuring ngartos éta tapi kuring henteu yakin ...
    Hatur nuhun pisan kanggo waleran anjeun sareng hatur nuhun ogé ékspérimén sareng Manifold sareng ngabagikeun kabagjaan anjeun ngeunaan anjeun, di dieu dina blog anjeun.

    Salam ti Argentina sareng tingali nalika anjeun sumping ka bagian-bagian ieu….

  3. Anjeun teu kedah salempang, nalika anjeun masang deui sistem anu mikawanoh lisénsi anu diaktipkeun saacanna, salami éta sanés léngkah henteu léngkah ti 7 ka 8 atanapi ti 32 ka bit 64.

    Naon frasa anu nyarios yén "unggal update butuh lisénsi Manifold System 8.0"

    a ucapan.

  4. Hiji patarosan perkawis ieu ... émutan kuring mendung ...
    Kaca update nyarankeun uninstall versi sateuacana. Naha update na bakal meakeun nomer aktivasina anu sanés? Teu mikir henteu, dumasar kana naon halaman ieu, tapi kuring henteu yakin. Éta nyarios: "Sadaya parobihan butuh lisénsi kerja tina Manifold System 8.00". Kuring gaduh versi 8 (Ngawangun 8.0.1.2316) aktip (32 bit).
    Gracias!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.