Egeomates, taun anyar, muka anyar

Dina ahir pakansi kaWirahma tamales na raja canggih jajan Kuring kungsi waktu ningali babaturan niiskeun.

Maksad abdi teh Blogos, kaasup irung seger, granita kopi na pisques kami geus ngobrol ngeunaan salah sahiji proyék ti 2009 ieu, hiji yaksa gambar pikeun ngamangpaatkeun éta rébuan poto kuring ditinggalkeun kuring Olimpus heubeul tamales ... tur teundeun hal seni pituin di kumaha urang nelepon pos Puisi.

1logoThe Bloga hambalan geus dicokot waktu (47 menit) mun meunang atuh a gambar retouching pakasaban pikeun egeomates blog. Ku kituna didieu I maju aranjeunna sawangan tina gambar anyar ti blog kanggo 2009 sataun.

karakter nu

geofumadas32 Hal ieu dumasar kana tarjamah Inggris anu dijieun geofumado dina wawancara taun panungtungan di Baltimore; blog disebut "geo-haseup" evoking sinyal haseup ieu komunkasi di India jeung éta salah sahiji greatest prestasi telekomunikasi Na.

Ieu teu kahayang mah mimitina sangka lamun kuring masihan nami Egeomates, tapi kuring resep eta sarta ahirna kapaksa anjeunna fit.

kelir

Langkung warni ti desain saméméhna dumasar kana roti bakar sienna, salawasna ngajaga template wordpress primitif sarua. Nyaéta bahaya jalma ieu kalayan sapasang spidol, Corel Draw jeung botol eggnog ... enya aranjeunna hébat.

iconography

logo 1nube2minusvalidos 2europa Sababaraha gawena tina Bloga ditinggalkeun kuring kumpulan ikon anu dipaké pikeun jadi méré idéntitas kana téma nu tangtu.

eusi

AUTOCAD200 Salah sahiji saran ti Bloga éta integrasi a citakan anyar ... parcgis200ero I dipingpin manehna ka nu sababaraha sieun sabab teu ngan hal pikeun ngahijikeun WordPress MU tapi éta tempat eta urusanna Cartesianos, jadi keur kiwari mah boro dianggo dina tabél eusi ngakses isu global kana entri tunggal.

A sababaraha battles kalayan kasalahan Google Chromme di muatkeun koropak mun Paréntah cpanel:

Kasalahan 2 (net :: ERR_FAILED): noname kasalahan.

Mozilla tungtungna lakukeun naon atuh junun ngajawab. Jigana éta masalah kalayan nanganan sanggeus pigura file unggah.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.