Kumaha Manifold naon atuh di ArcGIS

ArcGIS ESRI Ieu mangrupikeun alat anu paling populér pikeun Sistem Informasi Geographic (GIS), saatos versi primitip ArcView 3x sacara umum dipaké dina taun 1990-an. Manifold, sapertos anu urang nyebat anjeunna awalna «Hiji alat GIS $ 245»Mangrupikeun platform anu langkung énggal, dina model konstruksi anu lumayan béda, namung pikeun pangguna éta mangrupikeun alat anu cocog sareng lingkup anu sami.

Di 1988 USGS nyiptakeun dokumen anu disebut «Prosés pikeun milih System Émbaran Geographic«, Anu nyakup téma anu aya hubunganna sareng seleksi sistem, saluareun alat komputer, dina a Daptar pariksa naon GIS kudu ngawengku ... gera, dina 1988 386 kénéh éta ngagunakeun mesin jeung Windows 3.0 sarta loba kénéh pikaresep dina 286.

Kategori anu dipisahkeun kana:

  • panganteur pamaké
  • Manajemén database
  • nyieun basis data
  • Penanganan jeung analisis
  • Deployment na presentasi data.
  • manifold-na-arcgis.JPG

    Dokumen janten kedah dibaca pikeun jalma anu aub dina dunya geospatial, daptar ieu digunakeun pikeun seleksi alat komputer sareng pangembangan kaserang ... sababaraha waktos éta. Sanaos dokumenna ampir 20 taun lami, seueur fungsi anu didaptarkeun sah sareng nunjukkeun karakter dasar sistem ayeuna, sareng sababaraha nami anu batesan janten langkung seueur dina jargon kami geeks.

    Dumasar dokumen ieu, Arthur J. Lembo, JR percobaan ngahasilkeun muridna Tangtu Modeling spasial na Analyisis di Universitas Cornell. Hasilna mangrupikeun dokumén anu disebut:

    Kumaha carana abdi ngalakukeun dina Manifold naon atuh di ArcGIS

    Kalayan halaman 130, eusi prosedur undak-undakan pikeun ngalakukeun seueur padamelan dina dua platform ieu makmur, tanpa nganggo aplikasi tambahan, nyaéta, «out of the box«. Sanajan ngabandingkeun tina 8.3 versi ArcGIS sareng 6.0 tina Manifold logika sah. Tarjamahan topik sanes anu nunjukkeun tulisan kuring, éta mangrupikeun dokumén anu henteu penting anu ditunjukkeun pikeun ngalatih pangguna tina duanana platform, kumaha lakukeun sami sareng sistem dua.

    A rujukan alus keur duanana pamaké sarta désainer sarta pamekar di dunya gélo ieu sareng smoked.
    Anjeun tiasa baca abstrak dokumen teh di dieuTur ngundeur eusi éta di pdf di dieu sarta di sukur ka gosip, aya nu ngabejaan kuring.

    Hiji Balesan to "Kumaha kuring ngalakukeun Manifold di ArcGIS"

    1. Kuring make MapInfo, Manifold ArcMap tur kiwari; na kuring moal cease ka reueus pisan kuring naon anu bisa dilakukeun ku misalna hiji anyar jeung ekonomis sakumaha software Manifold pasti buku muka nepi ka dunya kemungkinan anyar; Kuring ngirim Anjeun salam ti Peru.

      dokumen penting, anu pangalusna !!!

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.