test video 6565

Lamun anjeun ngaktipkeun paréntah ngedit basajan, kayaning "Salin", Autocad kursor kabukti kana kotak leutik disebut "kotak Pilihan" ti mana kami nyarita na bab 2. Seleksi objék kalawan kursor ieu salaku basajan sakumaha ngarah ka garis nu ngawangun teras klik. Upami anjeun hoyong pikeun nambahkeun hiji obyék pikeun Pilihan, Anjeun nu saukur ngarah sarta ngaklik deui, garis paréntah jandela anu merealisasikan sabaraha objék geus dipilih. Mun keur sababaraha alesan kami geus ditambahkeun kana milih hiji objek salah jeung ulah rék ngamimitian Pilihan deui, teras kudu dicatet, pencét "Shift" ( "shift") konci teras klik, nu geus ngaleungitkeun ti seleksi jalur dotted anu dibédakeun anjeunna ngaleungit. Sakali "asupkeun" dipencet sahingga cik jeung Pilihan obyek, anu ngedit palaksanaan paréntah terus, sabab bakal katempo sapanjang surah ieu.

---

-------

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.