+ Téma dina 3 taun egeomates

Sanggeus saeutik leuwih tilu taun kalayan blog teh, di dieu kuring nyimpulkeun sababaraha statistik nu mantuan kuring rencana éta jejer jeung prioritas 2011.

pai bagan kalawan bagan sub Excel Nyobian tetep dina subjek foreshadowed di posting munggaranThe total kategori geus jadi 31. Salaku garis umum I digedékeun di pos nu 2007 4 kategori: Biologi Kelautan sarta Akuatik, AutoCAD, Microstation na geospatial.

Pikeun ngagambarkeun distribusi na Kuring ngagunakeun bagan (Excel 2007) cake jeung sisipan subgraph nu ngidinan Anjeun ningali paripolah tina percentages sahandapeun 1%.

Ku kituna, urang tingali yen isu anu dipisahkeun kana sahanteuna opat bagéan utama:

Hiji grup kahiji ngawengku nu% pos 50 sahiji nu dikandung dina isu 7 gaduh saloba bagéan 9%. Ieu nembongkeun trend blog utama (CAD / GeoWeb) sarta tilu program tina pilihan kuring. Narikna, didieu éta tilu ti opat isu yen kuring diangkat dina pos kahiji, oge isu nu mindahkeun bagian ti ganjaran: Kontak sanggeus perjalanan internasional.

  • Geospatial - GIS
  • Google Earth / Maps
  • Microstation / Bentley
  • AutoCAD / AutoDesk
  • Internét jeung Blog
  • Anjeun egeomates
  • inovasi

Lajeng grup kadua eta bakal manjangkeun ka séjén 80 7% dina isu jaminan antara 5 na 7 %% anu disebarkeun, didieu aya dua program sejen tur hiji trend munculna fokus aplikasi GIS sarta dipénta révisi. salah kandel ti opat isu rencanana di pos kahiji, éta lucu tapi téma ngeunaan bagean ieu anu movers ganjaran lianna kayaning konsultan husus na latihan.

  • ArcGIS / ESRI
  • GIS manifold
  • cadastre
  • topografi
  • Biologi Kelautan sarta Akuatik
  • sababaraha
  • Pangajaran CAD / GIS

pai bagan kalawan bagan sub Excel

Salaku grup katilu geus buntut nu nepi ka 94% dina genep subjék, Kuring geus ngan dipaké salaku filler atawa pamakéan panganyarna sakumaha kasus gvSIG. nilai ieu antara 1 na 3 %% anu disebarkeun.

  • Rineh / Inspirasi
  • GvSIG
  • rékayasa
  • maya Bumi
  • iinditan
  • Manajemén Land

sarta pamustunganana Ieu grup kaopat kaasup isu 11, taya di antarana kalayan leuwih ti 1% na diantara sakabeh buntut munculna nambahkeun 6%. Bari aya isu poténsi, abdi ngan dihurungkeun kali husus. Ieu katempona parabot poténsi, Apple / Mac jeung nu keukeuh harepan, jeung sugan tumuwuh pulitik alatan coups sigana pakakas nuluykeun.

  • GPS / Equipment
  • IntelliCAD
  • monetizing Blog
  • qgis
  • Pulitik jeung Demokrasi
  • ArchiCAD
  • Cadcorp
  • undeuran
  • eusi
  • Apple / Mac
  • uDig

Dina pos sejen I bakal ngabahas ngeposkeun statistik, kunjungan jeung bagi hasil.

Hiji Balesan to "téma dina + 3 taun egeomates"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.