Atuh anu rék cicing ...

205vzbm

Tadi peuting kuring kagungan hak husus pikeun diondang kana hiji pernikahan, anu parantos ngajantenkeun kuring ku rasa metot tina palate, dina dinten ieu nu ngaramal exogenous (lamun urang masihan aranjeunna kasempetan) anu paling tiasa aranjeunna nawiskeun urang mangrupa pilihan milih angklung anu nganggo anu motong urat.

Twota budak dua budak, tapi ayeuna mah sanés tapi ku jalan kuring terang aranjeunna (abdi masih nganggap éta) sareng ondanganna sigana aranjeunna ogé dianggap dianggap jalan éta. Manehna pisan saé, mahasiswa Téknik Sipil, mahasiswa di salah sahiji kursus-kursus abdi tina AutoCAD, anjeunna salah sahiji anu pang cemerlang dina mangsa iklan, dina waktos harita anjeunna diajar Administrasi Bisnis. Dina salah sahiji jalan keur jalan karusakan éta tempat matak pacamata, abdi tiasa apal kumaha panon tandang sonté nalika dina kamar béda aranjeunna ngamangpaatkeun utusan Yahoo. Epa! anu sababaraha taun ka tukang.

Kawinan perwalaan anu aya hungkul, leres pisan, sareng plating Yahudi, dina gaya anjeunna sareng yén anjeunna sigana ngaram sareng pelesir anu sarua. Sora-undian anjeun ningalikeun ka kuring yen aya jalma-jalma anu rék ngalakukeun hal-hal dina kahirupan kieu, kalayan optimism anu di jero jero. Saeutik ogé aranjeunna paduli kabutukan puncak-puncak anu parantos ditumpukeun ku krisis demokratis, pikeun kalénder kalénder éta leuwih penting, ngadangukeun naon anu budak téh ngusulkeun maranéhna dina jalan tumpukan batu di jero taneuh suci ngajadikeun kuring ngartos kesederhanaan haténa jeung nu pelesir lakukeun hal katuhu teu sakadar kanggo dihareupeun barayaana.

Tungtungna, kuring ngabantu aranjeunna kalayan hadiah pernikahan anu pas dina bagian tukang deui treuk kuring, ku kituna kuring kuring kabawa susun alit di mana maranéhanana ngaharepkeun ngamimitian. Kuring henteu ngalebetkeun pangkeng tapi di rohangan alit kuring tiasa ningali tabel gambar anu mojangna pikeun berbalan sareng chinograph di universitas, komputer éta rasa exekit geek anu anjeunna, éta rinci leutik sareng leutikna mah ngoyagkeun cunduk 12 ngajadikeun cinyusu .

Barina ogé sababaraha taun ieu, diantara ngayakinkeun discordant sobat ti Gijon anu henteu hoyong terang baju pakéan kawinan sareng réncang Ekuador anu ngawujudkeun nikah kanggo heula, salami anjeunna dipikacinta nalika anjeunna parantos nyalira; tingali episode ieu tadi peuting ngingetkeun kuring éta

hirup kedah dijaga basajan, tanpa kaleungitan sirah anjeun kedah sanggup ngéederhanakeun 15 taun-lami, ka daptar naskah anu dipisahkeun ku koma, henteu ngalibetkeun kolom itungan dinamis atanapi Boolean tapi dumasar kana kotak turun-handap basajan, anu sakumaha peunteun udar faktor bagéan anu sanés aya ti 15 menit, diantarana aya dina sahiji kolom anu teruntolkeun sareng ngaluarkeun kabagjaan sareng ngaran éta ngan.

Ayeuna kuring henteu nganggo Yahoo Messenger, henteu ogé, abdi henteu terang ogé email anyar atanapi pamaké Skype. Ka wartosan abdi, maranehna ngalakukeun éta pribadi. Sumuhun, waktos kaliwat, tapi abdi tiasa ningali dina panon maranéhna kacaangan sarua aranjeunna sore.

Abdi henteu ngarepkeun na angkat, abdi terang éta aranjeunna bakal saé. Kahirupan parantos candak kami ku sababaraha cara, ayeuna maranéhna henteu terang naon geofumo da anonimitas di ieu rohangan, tapi manéh moal kedah maca ieu tulisan, naon anu ceuk kuring di dieu anjeun geus apal.

Salah Walon kana "Budak hayang hirup ..."

  1. Sigana intersante salaku geofumado nuansa, anjeun tiasa abstraerte pikeun maksimal. Pos ieu mangrupikeun akun anu.

    Kuring ngahargaan, ieu sareng sagala tulisan anu anjeun damel dina blog anjeun.

    Salam ti Chili

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.