2 BAB: unsur panganteur 6565

Antarbeungeut program, sabab dipasang sanggeus, boga unsur di handap ieu, didaptarkeun ti luhur ka handap: Menu aplikasi, tulbar aksés gancang, pita, wewengkon gambar, tulbar katut status sareng sababaraha elemen tambahan, sapertos palang navigasi di wewengkon gambar sareng jandéla paréntah. Tiap masing-masing kahareupna kalayan elemen jeun sorangan.

Jalma anu nganggo Microsoft Office 2007 atanapi 2010 pakét terang yén panganteur ieu mirip pisan ku program-program sapertos Word, Excel sareng Aksés. Komo, antarbeungeut tina Autocad dipangaruhan ku Microsoft Options Ribbon sareng hal anu sanésna waé ogé sémon séjén kawas aplikasi aplikasi mén tab sareng tab anu dibagi jeung ngatur paréntah.

Hayu urang nempo unggal unsur anu parantos nganggo panganteur Autocad sacara saksama.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.