UPSOCL - KOMUNITAS loka pikeun inspirasi

logo upsoclPanganteur na basajan, tanpa sisi sisi, tanpa Iklan, ngan bentuk wéb sareng ménu anu katingali ku lima kategori.

Theta situs asal diomongkeun Spanyol UPSOCL, didagi pikeun ngabagikeun hal anu penting pikeun dunya. Hal anu anu inplumpat, hal anu sakongkolan rasiah, sarta hal anu kudu ditempo.

Ngaranna asalna tina UP = di luhur dina basa Inggris. Urang anggap sabab kusabab gagasan dina konteks Chilean, CLl sababaraha dintenna mah konotasi; tapi ayeuna éta ngagaduhan kolaborator anu béda, SOCL mangrupa hiji cara pikeun nyingget kecap-kecap Sosial.

Tungtungna, sareng 58 sarébu pengikut dina Twitter, ampir 100 rébuan palanggan dina YouTube sareng leuwih ti dua juta resep di Facebook, henteu penting pikeun ngarti kunaon disebutna ieu. Dina kecap tina panulis:

Naon bakal kajadian lamun kami dieureunkeun migunakeun Internét ningali anjing anu ngudag buntut na atanapi hiji jalma tumiba kana walungan. Nyebarkeun gagasan anu tiasa ngarobah cara urang ningali dunya? Naon anu lumangsung lamun urang nyandak jumlah badag ideu anu henteu sadia di Spanyol sareng hayu urang ngaleungitkeun celah basa? ... howta kumaha lahir Upsocl.

Salaku conto, artikel 7 nu parantos tos ngadangukeun sora dina jaringan, sareng anu parantos diwanohkeun dina UPSOCL:

peta

Peta 35 anu bakal nulungan anjeun sangkan rasa dunya.

Koridor biologis2Sasak sareng léngkah pikeun satwa:

Koridor biologis digawekeun ku alam teu ngalawan eta.

kandang mobile

29 poto jaman baheula Willta bakal nunjukkeun anjeun kalayan banyolan alus, kumaha hal geus robah.

Contona, wahana pikeun ngeprak tahanan.

peta googleDupi anjeun kantos meuntas jalur ieu di Google Earth?

Anjeun kudu ningali naon anu, kumaha na kunaon maranehna ngalakukeun eta.

ngawangkong GPS

Naon nu bakal kajadian lamun GPS bakal mimiti ngawangkong ka anjeun?

Eusi seueur oge video. Sababaraha sakumaha mereun sakumaha aranjeunna lucu.

Konflik Paléstina Israél

Abdi pernah sempet ningali konflik Israel - Paléstina dipedar jadi exceptionally.

Dina waktos anu subjek janten sah ...

gagasan pinter basajan

Gagasan anu saé, nu ngarobah kahirupan masarakat.

Sigana jadi basajan pikeun jalma urang anu teu gaduh kabutuhan kritis sapertos anu.

Kami hormat ka babaturan Upsocl.

Di dieu anjeun tiasa didatangan loka. http://www.upsocl.com/

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.