Egeomates Ujang anjeun nganjang ka publikasi online portal nandatangan Spanyol!

Saméméhna: kaayaan sagalana patali ka géografi jeung ngembangkeun Biologi Kelautan sarta Akuatik di unggal nagara geus ngarah ka kreasi instansi pamaréntah anu dina muatan tina tugas penting ieu. Dina sababaraha kasus gumantung Departemen Pertahanan atanapi sejen nurutkeun organisasi internal unggal nagara, institusi ieu tiasa nyandak ngaran béda. Ku sabab kitu urang boga Kecap Institute Militér(IGM) Dina Ékuador atawa Geographic Institute Nasional di nagara sapertos Spanyol, Guatemala atanapi Peru. Sababaraha, sapertos di Argentina, lahir salaku IGM sareng engké janten IGN. Tapi sanaos, paduli administrasi sipil atanapi militér na, fungsi aslina sami. »

Bari lolobana badan ieu sacara internasional boga hiji portal Internet pisan sababaraha sadia ka publik mangpaat informasi, kualitas sarta mantel gratis.

Éta pisan sababna naha, kiwari urang ngajukeun neng maya papanggih sababaraha bahan anu nandatangan Spanyol Ayeuna damel sadia pikeun pamaké Internet. Didatangan nu, maké nurun tina pseudo-denominate metaverse Ibéria sarta newest kami avatar (Gambar katuhu), urang bakal didatangan jelema tempat anu katarik perhatian urang jeung mudahan memotivasi aranjeunna ka panalungtikan satuluyna leuwih lengkep. Urang marengan?

Mimiti perjalanan

nuliskeun Ibéria urang kedah ngarambat ngaliwatan rohangan jeung nempatkeun diri dina Madrid, Spanyol. Dina Calle Gral. Ibáñez de Ibero, 3 28003. Ku kituna, urang ngaluyukeun belts kami, sarta ninggalkeun. pameuntasan nyaeta saum sareng sababaraha detik engké sighted tempat.

Urang lancar. Urang turun na urang nu dikurilingan ku susunan warna wangunan bata. jilid kaluar jeung asup. pigura bodas anu jandéla leutik ngalengkepan set teh. Urang ngaliwat palataran utama jeung nu nyanghareupan panto lawang. Diasupkeun. Urang datangna ku Tujuan definite, kituna, sanggeus idin kami dipingpin ka wewengkon publikasi. Urang nunjukkeun cara gancang jeung langsung pikeun ngahontal. Urang ngahargaan saran tur perhatian urang ayeuna fokus kana locating potong kompas ka. Lamun urang ngagunakeun 'peta konvensional' disadiakeun publik nu bakal meunang ieu:

Némbongkeun informasi disimpen

Kalawan loba antisipasi kami indit ka tempat ditunjuk sarta saurna bade liwat calo a, aya tilu lawang, masing-masing mibanda hiji tanda indicative. Urang kudu milih nu ngamimitian. Urang mimitian ku kénca:

a) The Buku panto

Simkuring boga rak nu naek jumlah jilid périodik. Salinan kami ieu:

Dina hadir wewengkon boga salinan 28 nu bisa dibaca diundeur haratis dina format béda.

Tip munggaranSalaku judul nutupan wewengkon sarta kapentingan béda, urang yakin yén meureun nya mangpaat Nyieun kategori salinan dibere ieu salaku hiji bantuan pikeun mempermudah teangan:

kategori

jaminan

Analisis jeung News · Krisis, globalisasi sarta imbalances sosial jeung régional di Spanyol
cartographical · Kartografer Spanyol

· Sajarah projections cartographic

· The peta dunya

· Mapping sahiji panutup taneuh dina Spanyol. proyék SIOSE.

Geodesy na Astronomi · Isu Astronomi

· The extent taneuh diantara 1816 na 1855

aya sajarahna · The Ukur Topographic smallholding Déwan Jéndral Statistik di munisipalitas di Almería (1867-1868)

· The Ukur Topographic smallholding Déwan Jéndral Statistik di Municipality of Soria (1867-1869)

· Planimetry Granada Urban diangkat ku pasamoan umum Statistik (1867-1868): hiji proyék tacan beres

· The Projects Cartographic Nasional Great sixteenth abad. The ngagambarkeun Téritori dina Castilla y León

· Maps na kartografer di Spanyol Perang Negeri Sipil (1936-1939)

· The planimetry of Madrid dina abad ke

· Sajarah demarkasi tina Border Hispano-Perancis: Perjangjian tina Pyrenees (1659) pakta ngeunaan Bayonne (1856-1868)

rupa-rupa · Unak of a juru ukur widang

· Trip ka Sierra de Segura

· Ti sagara nepi Vénus

standar · Standards Guide

· Latin Amérika metadata Propil Vérsi 2 lampu

seismicity · Teori dina rambatan gelombang seismik. gelombang lg

· Ngamutahirkeun peta bahya seismik of Spanyol 2012

IDEE - Data Ruang infrasturktur · III Ibéria Konférénsi of Ruang Data Infrastructures (2012)

· IV Ibéria Konférénsi of Ruang Data Infrastructures (2013)

· Perkenalan mun Data Ruang Infrastructures

· Blog IDEE, pos 1000

· Chairil Anwar tina Data Ruang Infrastructures

ngaran tempat · Internasional nganggo tungtunan toponymic keur rai peta sarta publikasi sejenna

· Étimologi: Standar MTN25. konsep dasar na terminologi

Unggal volume ngabogaan "Kartu katalog" pakait nu nyadiakeun pedaran ringkes eusina sakumaha ogé data kayaning pangarang, Kaping sareng jumlah kaca Edition. Sakali dipilih judulna, urang manggihan di format sadia tur meunangkeun "salinan " tujuanana. Basajan, katuhu?

Tip kadua: Candak wae dua buku ngabahas tayangan urang. Geus dipikawanoh sarta fondness kami pikeun peta kitu pilihan kahiji urang teu kejutan pikeun anjeun. Pilihan kadua patali jeung pangalaman sorangan gawé urang. Hayu urang tingali:

Dunya of Peta Hal ieu dicirikeun ku bacaan jeung pamahaman gampang na. Lamun urang perhatikan indéks sakabéh, urang noticed struktur eusi kacida alusna diayakeun ku topik. Idéal saperti téks query pikeun beginners na initiates. Pasti dianjurkeun. titik tambah.

Carita ngeunaan hiji juru ukur widang lokasina dina kategori Rupa-rupa, buku kacida dibaca ieu tiasa masihan kami moments hébat sarta pasti kami bakal inget carita cicing atawa listened mun coworkers. Sarta sanajan urang keur warned teu digolongkeun kana procastinaciónA bacaan saperti kieu bisa mantuan liburan cageur dina waktu luang urang. Titik pikeun buku.

b) Panto Bulletins

Nandatangan Bulletins na CNIG Tujuan nyebarkeun kagiatan instansi. Sadia dina format PDF, nyaeta Bulan diterbitkeun panganyarna September. Saperti nu diharapkeun, anjeun tiasa ngakses angka saméméhna ku milih taun lajeng bulan ti newsletter dipikahoyong.

c) Publications Door

Kami witnessing panto tukang tina wisata maya urang. Urang rested masihan sateuacan neraskeun. Urang némbongkeun yén di kamar tukang ieu aya loba émbaran. Hayu urang pariksa kaluar. Diasupkeun. Kami nyanghareup opat kamar. Hayu urang ngawitan:

c-1) Kagiatan Laporan. Lamun hayang meunang laporan taunan dina kagiatan nandatangan na CNIG, ieu téh tempat katuhu. Urang ditanya ngeunaan masalah jeung urang nyarankeun yén dokumen panungtungan balik deui ka 2015.

c-2) Publications na Bulletins seismik. Pasti eta teh kamar nu ngandung jumlah pangluhurna informasi. Para panalungtik anu tina ucapan salamet geofumados didieu tanpa ragu a. Hal ieu diperlukeun keur ngalakukeun "beuleum jero" dina eusi tina opat (4) rak béda:

  • Laporan jeung publikasi sejenna
  • katalog seismik
  • studi tunggal lini
  • Pilarian Bulletins

Salaku hambalan leutik urang ninggalkeun nengetan eusi rak "Laporan sarta publikasi sejenna"

c-3) Insinyur Geographers: Agenda Dasar sarta Rujukan (sataun 2008). wewengkon ieu ngawengku agenda dasar na literatur dianjurkeun pikeun mantuan di Nyiapkeun pikeun kompetisi Geógrafo Insinyur. Reviewing literatur bisa kapanggih aksés ka dokumén béda diterbitkeun dina Internet. Jalma anu keukeuh marios konsep anu diondang pikeun review komprehensif:

c-4) almenak. Rék terang kalénder sataun tur portholes hareup ad? Muhun, nandatangan nyadiakeun hiji souvenir ti kadatangan anjeun. Simkuring pisan bersyukur sarta kami nyarankeun: nangkep kasempetan!

kacindekan

Eta geus lalampahan panjang, mamang teu, mun pariksa kaluar, urang bageur nawaran reureuh di sebutkeun wilujeung sarta diondang kami balik nalika urang hayang, nu urang ngahargaan. Ayeuna kami kudu balik deui sarta kaluar Ibero. Undur. Urang balik tanpa kajadian. Simkuring miharep geus kapanggih numpak metot sarta instructive. Inget yen alamatna nyaeta www.ign.es. Dugi kasempetan anyar!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.