Aksara pikeun pamiarsa kuring

Diperkirakeun sanggeus 925.41666666 poé sanggeus initiating publikasi pamanggih di ieu rohangan katelah egeomates, sarta dina wengi sataun nu geus rék dimimitian, abdi hoyong (jeung ngarasa kuring kedah) ngocok teh tinta jeung pamiarsa arah eksplisit.

Anjeun egeomates dinten ieu hese pikeun ngaidentipikasi leres istilah nu macaHenteu ngan alatan eusi digital anu leungit dina menit salajengna, tapi kusabab ieu cara anyar nu blog geus datang ka disebut produksi intelektual hésé pisan ngelek tanpa alus lemon sungut. Kuring datangna ti buku generasi penerbitan dina format citak, ngalirkeun ku reviewing redaktur, separation warna, kartu indéks, jeung sajabana Biasa nampilkeun aranjeunna ka grup leutik tina sémah: urut schoolmates, karya jeung kulawarga attending acara 23 menit, aranjeunna walked jauh jeung buku autographed na handapeun panangan na sanggeus nangkeup gancang, hiji ciuman kana macana. Lajeng nya sababaraha anu katelah pamiarsa, saméméh ningali buku seemed uninga eusina, kalayan saha waktu teu bisa nyimpen nepi hugs, handshakes jeung naha henteu ciuman hiji (anu euyeub). Ieu rumeaban kitab dugi warna daur ulang, teras aranjeunna ditilik kafe méré ucapan tina reueus tur kaleuwihan pakean bohong euweuh ciuman nu.

Kiwari, loba nu geus robah (sahenteuna pikeun kuring), difusi mangrupakeun pelesir jeung inventiveness tina rutinitas nu masihan deui eusi dina detik. Tapi salila ieu urang tadi pikeun neuleuman istilah aneh kawas RSS, eupan, 2.0, tag, keong, ping, loba tugas pikeun digawe kudu mawa tanda persén (%), underscore (_), dina tanda (@), tanda petik sarta teu boga rasa nu sarua cutatan nu, review redaksi sigana janten runtah waktu, protokol tina rujukan mangrupa url basajan, tulisan preformatted mangrupa ngalanggar kana gaya cascade (CSS). Tungtungna, loba roman ayeuna halangan a.

Lajeng Google Analytics ngajadikeun urang ngararangkay nu haladir antara maranéhanana balik na jelema nu datangna pikeun ngajawab kaayaan darurat, maranéhanana ti mesin pencari jeung jelema ngasupkeun langsung, jalma anu maca urang muka blog jeung jalma anu neruskeun eupan pamiarsa, sloshing leungit dina Internet Explorer jeung geeks surfing Safari atawa Chrome. sakuliah ieu bonche kategori bisa leungit sacara gembleng dinten tanpa ngahasilkeun nanaon nyobian ngartos tren konsumen tungtungna urang réngsé nepi resigning Sunan Gunung Djati keur cacah angka sakumaha mere.

Tapi kabeh ieu, kaunggulan outweigh roman nu. Nyaho yén maca hiji spent leuwih sajam maca prosedur ieu gratifying uninga yén ti kota leutik mun 300 kilometer ti Cianjur batur nyambungkeun mingguan maca puffs of madman a, nyaho réaksi jalma hiji poé putus anonymity komen malah poe polos. Ieu na deui, éta seru.

Ku alatan éta, mun euweuh nuluykeun sarta philosophizing ngeunaan naon everyone weruh ...

Inkwell na kalam Abdi hatur nuhun sincerest ka jalma anu geus nganut spasi ieu, leuwih 2.5347 taun geus dibawa sababaraha manfaat tina kandungan ieu tetep aya dina kaayaan anonymity, hiji ucapan cordial. Jalma anu boga mail na kana kontak mertimbangkeun babaturan kuring, hatur nuhun keur kapercayaan anjeun geus nyieun sababaraha release eusi pribadi, reminding urang yen amidst tangle ieu istilah geospatial urang aya.

Kuring nyaho 2010 janten sataun hébat, abdi tiasa ngarasakeun eta dina panon na ... na urang kudu hirup deui kalawan dmana misalna.

________ g! __________

editor@geofumadas.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.