Mapping hareup

Ieu nami anjeun ditugaskeun ka konferensi Manifold 2008 di Xuping Universitas di Maryland.

Hiji kasempetan alus pikeun minuhan pamaké Systems manifold tempat béda Uni Amérika, sarta téma bade kiat dina pilarian of Ngalanglang nu frontiers tina téhnologi:

Kaulinan keur GIS.

GIS manifoldhasil uji pikeun procesameinto bursa paralel kalawan Nvidia di GIS Manifold. konferensi ieu dipingpin ku Benjamin Sigrist, Xuping Universitas.

basis data

GIS manifoldintegrasi GIS Manifold sahiji basis data spasial kalawan perusahaan-kelas: pangalaman kalayan Oracle, SQLServer na PostGIS. Pikeun ieu partisipasi Kevin Ross, Brett Morgan, Adam Ruff sarta James Mooney harepan.

aplikasi hidrolik

GIS manifoldIntegrasi jeung model hidrolik pikeun ngukur lalawanan infrastruktur sanggeus lini: integrasi GIS kalawan EPANET Manifold. Dipimpin ku Arthur J. Lembo Jr

Mapping Future nu

GIS manifoldNgembangkeun Internet pemetaan Servicos (IMS) ku Dave Brubacher

Manifold: tempoan ka hareup, ku Dimitri Rotow

Kumaha ngahijikeun parusahaan GIS Manifold kami

29 30 na 2008 Méi, dua poé berharga pikeun ngan $ 50 éta patut daptaran.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.