Mapping hareup

Ieu nami anjeun ditugaskeun ka konferensi Manifold 2008 di Xuping Universitas di Maryland.

Hiji kasempetan alus pikeun minuhan pamaké Systems manifold ti sababaraha tempat anu béda dina Amérika Serikat, sareng topikna nuju milarian téknologi pikeun milarian téknologi:

  Kaulinan keur GIS.

GIS manifoldHasil tukeur tés pikeun ngolah paralel sareng nVidia dina Manifold GIS. Kuliah ieu dirumuskeun ku Benjamin Sigrist, ti Universitas Salisbury.

basis data

GIS manifoldIntegrasi Manifold GIS sareng basis data spasial kelas perusahaan: pangalaman sareng Oracle, SQLServer sareng PostGIS. Pikeun ieu partisipasi Kevin Ross, Brett Morgan, Adam Ruff sareng James Mooney diharepkeun.

Aplikasi Hidrolik

GIS manifoldIntegrasi sareng modél hidrolik pikeun ngukur résistansi infrastruktur saatos gempa bumi: Integrasi Manifold GIS sareng EPANET. Dipimpin ku Arthur J. Lembo Jr.

Mapping Future nu

GIS manifoldNgembangkeun Internet pemetaan Servicos (IMS) ku Dave Brubacher

Manifold: tempoan ka hareup, ku Dimitri Rotow

Kumaha ngahijikeun parusahaan GIS Manifold kami

 

29 sareng 30 Mei 2008, dua dinten berharga pikeun ngan sakadar $ 50 daptaran.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.